Despre foraje :

Puturi forate
Foraje de mediu
Denisipari foraje
Utilaje foraj puturi
Pompe de caldura geotermale
Foraje puturi
Apa potabila
Pompe caldura
Piezometre
Avize de Gospodarirea apelor
Epuismente
Studii hidrogeologice
Legea apelor
Notificarea pentru inceperea executiei
Notificarea pentru punerea in functiune
Avizul de gospodarire a apelor
Consultanta tehnica
Macheta fisei de inventariere a forajelor

Cat costa un foraj de alimentare cu apa ?

Grea intrebare. E ca si cum ai intreba cat costa 1 casa ? Sau o masina ?

Principalii factori care influenteaza pretul final al unui foraj sunt :

– litologia /duritatea solului ( f-ctie de care se alege tehnologia de foraj – cu noroi sau cu aer) , dar si marimea instalatiei de foraj

– debitul necesar – sau cel max posibil a fi obtinut intr-o anumita zona – f-ctie de care se dimensioneaza diametrul de tubare – vedeti si :  Cum se alege diametrul de tubare ?

– pozitia / adancimea acviferelor din zona

– dificultati de acces , probleme de gabarit

– materialele care se folosesc

– durata /costul operatiilor de punere in productie, masuratori hidrogeologice, dosarul / fisa forajului , recomandari de exploatare si de alegere/montare a pompelor, etc

Update 2015

F-ctie de acesti factori dar si de altii mai putini importanti (asigurarea curentului electric, a apei pt prepararea noroiului de foraj, a pazei in timpul noptii , a refacerii amplasamentului dupa finalizare, etc) preturile pot varia astfel

 • 30-40 eur/m  – foraje in soluri moi (nisipuri si alrgile) care nu necesita consum de bentonita, polimeri, cu curentul 380 v al beneficiarului, cazare masa echipa de asemenea, in zone unde acviferele se gasesc in nisipuri / pietrisuri cu granulatie mare care nu necesita utilizarea unor pietrisuri filtrante cuartoase speciale, in zone cu debite mari care asigura o limpezire rapida a apei, etc – in Romania doar f putine cazuri de asemenea foraje
 • 40-60 eur/m – sunt cele mai intalnite , in soluri unde se intalnesc si mici probleme (bolovanisuri, calcare, gresii, marne, etc) , unde acviferele sunt cantonate in nisipuri fine si necesita cuart granulat special pt filtrare, in zone cu debite mici unde limpezirea poate dura si 3 ..4 zile, in cazul unor beneficiari care doresc executia in camp fara sa asigure nici o utilitate , etc
 • 60-80 eur/m – pentru soluri cu dificultati majore, cu diametre > 140 mm,
 • > 80 eur/m proiecte speciale, cu operatii / materiale speciale
Pret foraje

Pret foraje

Citat : „Daca nu îţi permiti sa angajeyi un profesionist, sigur vei gasi un amator”

Textul de mai jos a fost publicat in 2009 si Nu mai este valabil. Am incetat sa mai impartim forajele in casnice si profesionale. Toate forajele executate de OnDrill se incadreaza in categoria profesionale.

Fara sa intru in detalii un foraj de apa COSTA intre  30 si 100 euro/metru tubat, desi se pot executa si foraje cu > 200 eur/m pt proiecte speciale.

Varianta 1 : foraje private/casnice : 100….250 RON/metru

– costuri deplasare mici

– instalatie de foraj hidraulica foarte minima (remorca) actionata electric cu curentul beneficiarului

– diametre mici – sapare max 190 mm , tubare MAX 125 mm

-Adancimi de max max 150 – 200 m

Avantaje : ieftin !! , spatiu necesar mic, deranj mic, debit in general suficient

Dezavantaje : Nu se poate introduce corect margaritar, nu se poate face corect izolare straturi, rezistenta scazuta a tubulatiurii , filtre facute artizanal,  durata de viata scurta  5- 10 ani, si multe altele mai putin importante. Nu sunt posibile in orice tip de soluri , dar merg foarte bine in Bucuresti, Timisoara, Craiova, Arad, Buzau, Oradea, etc

Varianta 2: foraje profesionale : 40-100 eur/metru

Utilaje mari , profesionale pentru sapare cu noroi cu diametre mari de la 215 mm la 444 mm, sau foraj cu aer in soluri dure si foarte dure ( roca, calcare, sisturi. etc)  Puteti vedea o poza cu instalatia de foraj aici .

Tubare cu plastic PVC special pt puturi , cu filtre facute din fabrica, centrori, piesa de fund.

Geofizica, spatiu mare pentru margaritar, izolare strate suprafata perfecta, dosar de executie, analize , piesa fund, centrori, margaritar cuartos special, etc etc etc Executia forajului cuprinde 37 operatii.

Adancimi  – de la 50 m la 200 m

Durata de viata foarte mare – 50 – 200 ani

Posibilitatea intretinerii – desnisipare – 1 data la 20-50 ani

Retineti : NU exista o oferta standard, universal valabila, cel mai bine e sa trimiteti cel putin locatia si necesarul de apa  (debitul zilnic, lunar, etc) pentru a vi se intocmi o oferta de foraj completa si corecta 

Ne puteti solicita o oferta astfel:

email la ondrill@ondrill.ro sau ondrill@gmail.com

prin comentariu mai jos

telefonic la 0356. 265.717

pe mobil – doar pentru urgente si in timpul unui program normal de lucru – 0729249999

Va recomand sa cititi cu atentie urmatoarele articole :

Puteti solicita o oferta concreta de pret pentru un foraj ( puturi) apa aici : solicita o oferta foraj

Daca va intereseaza si altceva in afara de foraje , va recomandam sa studiati :

 • Cum trateaza americanii problema apei
 • 186 filme cu si despre apa
 • Harti topografice gratis, din SUA bineinteles
 • Date despre 717,000 foraje de gaz si petrol, 414,000 foraje de alimenatre cu apa si  9,300 foraje geotermale , din SUA , le gasiti aici 
 • Un film facut intr-un foraj in bazalt, unde se vad fisuri circulate de apa
 • Cum afecteaza eolienele climatul local
 • Yosemite – cel mai frumos film de pe planeta
 • Fracturarea hidraulica – un film socant 

971 comments to Cat costa un foraj de alimentare cu apa ?

 • radu

  buna ziua, m-ar interesa un foraj de mica adincime in localitatea brad, jud. hunedoara. sunt situat in albia majora a crisului alb la cca 200m de cursul acestuia. fintinile din zona au o adincime intre 4 si 6 m. ma intereseaza un debit suficient pt o gospodarie cu 5 persoane.

 • Andries Gheorghies

  Buna ziua,

  Dorim pret estimativ pentru put mica adancime in zona:

  http://www.whatsmygps.com/index.php?lat=44.900044326483226&lng=24.39994885615306

  Diferenta de nivel intre vale si locatia putului aprox. 100 m.
  Exista fantini in zona cu adancimi de 7-10 m.

  Multumiri

 • Cristina Marin

  Buna ziua,

  As dori o oferta de pret pentru foraj put apa potabila – locuinta 5 persoane plus curte 500mp in Str. Dobroesti, Sector 2, Bucuresti!Stiu ca executati de medie si mare adancime puturi. Imi puteti transmite detaliile, costurile implicate pe e-mail va rog?

  O zi buna si multumesc anticipat!

 • Sandu

  Buna seara!
  Efectuati lucrarile la cheie sau doar forajul propriu-zis? Deoarece nu exista firme de constructii in apropierea locatiei de forare, doresc sa stiu costurile pentru caminul din imaginea de mai jos si TOT ce este necesar pentru racordul si exploatarea forajului (sa spunem la metru liniar, in functie de distanta dintre foraj si casa):
  https://www.flickr.com/photos/foraje/19582286760
  Multumesc anticipat.
  Cu stima,
  Sandu

  • In mod normal noi facem DOAR forajul , si uneori , daca clientul e rapid in decizii/achizitii echiparea lui cu pompa submersibila (cordelina, furtun refulare, cablu eelectric mansonat, etc) . NU facem alte lucrari de instalatii (camin, santuri, furtune, automatizari) pt ca nu e firesc /logic / rentabil sa tii pe loc un utilaj de foraj pt ca oamenii / sondorii sa lucreze astfel de operatii simple, care orice instalator le poate face. Dar daca este un caz special, si ne organizam de la inceput cu tot ce trebuie, putem face o exceptie in cazul d-voastra.

 • Adrian

  Buna ziua. Ma intereseaza o oferta de pret pentru un put de uz casnic, 3 persoane in com. Domnesti, Jud. Ilfov. Am deja un put de 8 m se poate fora peste sa se ajunga la 20-30 m, sau la ce adancime imi recomandati in zona asta ca sa fie apa potabila, sau trebuie forat alt put?

  Multumesc.

  Adrian

 • Andrei

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un foraj pentru alimentare cu apa a unei case pentru 5-6 persoane. Ma gandesc la un consum lunar de 25-30 mc.
  Locatia dse afla in localitatea Zagon, Jud. Covasna.
  Coordonate Google 45°’.”N , 26° ‘.”E

 • Veman

  Buna ziua! As avea nevoie de un foraj apa potabila, uz casnic(3 persoane), necesar 1,5mc/zi in Mera, comuna Baciu, jud.Cluj, coordonate: 46., 23.(46°N 23°E). Multumesc. Ar fi bine sa evit izvoarele cu apa dura. Nu stiu daca e posibil. Rog si oferta, si detalii despre garantii. Am nevoie de o lucrare de calitate. Multumesc.

 • Florian

  Buna ziua,
  Doresc o oferta de pret pentru un put de monitorizare H = 15 m in zona localitatii Baicoi.
  Ca cerinte:
  – coloana de exploatare PVC = 100 (120 mm);
  – alegerea intervalelor captate se va face pe baza litologiei intalnite in timpul saparii;
  – fantele coloanei PVC si sortul pietrisului margaritar se vor stabili in functie de granulometria stratelor acvifere intalnite;
  – la finalul operatiunilor de denisipare se va preleva o proba pentru analize fizico-chimice si bacteriologice in vederea stabilirii calitatii acesteia.
  Va multumesc

 • Ioana

  Buna ziua,

  m-ar interesa sa-mi spuneti, va rog, daca exista posibilitatea executarii unui foraj in comuna Moieciu, pentru alimentarea cu apa a unei pensiuni de mici dimensiuni (capacitate de cazare 8 persoane, necesar aproximativ de apa: 1,5 mc/zi). Terenul se afla pe un intefluviu, la altitudinea de circa 1000 m, cu urmatoarele coordonate geografice: 45°N, 25°”E. Cam la ce adancime credeti ca ar trebui forat si care ar fi pretul estimat pentru aceasta lucrare? Multumesc anticipat!

 • Ion Danut

  Buna ziua,
  Doresc un put forat in satul Mihai Voda, comuna Bolintin Deal, jud. Giurgiu.
  Ati putea sa-mi spuneti la ce adancime ar trebui sapat si cam cat ar fi costul pe m?
  Este vorba de un consum casnic pentru cinci persoane(cu baie, wc, bucatarie)

 • Danielu

  Buna ziua,

  M-ar interesa costurile pentru un put de irigatii ce ar trebui sa acopere necesarul pentru 3 ha teren in zona Corabia, Jud. Olt.

  Mersi,
  Daniel

 • catalin

  Buna ziua, o oferta de pret pentru zona Domnesti, sat Teghes, jud. Ilfov? In acest moment am sapat in put la prima panza, dar m-ar interesa ceva la cel putin 80 metri.

 • Raul

  Buna ziua,

  Va rog , daca se poate sa-mi spuneti, ce pret are forarea pentru apa cu un necesar de consum utilitar de 12-15mc/luna.
  Locatia de forat are coordonatele 46., 26.
  Va multumesc.
  Cu stima,
  Raul

 • Laurentiu

  Buna seara. Doresc o oferta pentru un put in Otopeni, Strada Nichita Stanescu. Ma intereseaza alimentarea cu apa pentru o locuinta pentru aproximativ 18 persoane.

 • Stefan

  Va rog trimiteti o oferta pentru foraj apa potabila (casa familiala) in Panticeu, judetul Cluj. Fintina veche sapata la aprox. 4 metri nu are debit suficient. Multumesc.

 • Andi

  Buna ziua. As dori o oferta de forare a unui put pentru uz casnic in localitatea Sanpetru, jud. Brasov. Multumesc

 • Paul

  Buna ziua,as dori informații despre forarea unui put pentru uz casnic in localitatea Livezile județul Bistrita Năsăud ,preț ,adâncime ,etc
  Multumesc

 • Theor

  Buna ziua!
  Am un put forat de neprofesionist,probabil fara izolarea straturilor, in orasul Pantelimon, zona Selgros, la 39-40m, cu duritate 33 grade germane si fff feroasa. As dori o oferta de pret pentru foraj ( casa locuita de 3-4 persoane).Multumesc anticipat

 • Corina

  Buna ziua. As dori sa stiu in Aschileu Mare cam cat ma costa aproximativ un put ptr apa potabila utilizabil in casa (chiuveta, masina de spalat, cada) plus irigare gradina. As dori sa stiu toate detaliile si pretul. Multumesc

 • calin nicolae

  Buna ziua, ma numesc calin nicolae locuiesc in zona tamasi, if. ma intereseaza un put pt apa potabila, cat mai curata. In prezent am unul la 27 m, dar ma ingrijoreaza faptul ca sunt f multe fose in jur si posibil sa fie contaminat. Multumesc.

  • Buna ziua. Cunoastem f bine zona , avem executate lucrari si in Tamasi si in Corbeanca etc. Analiza apei va arata daca si ce probleme aveti. Nivelul apei in foraj si curbba de revenire ne poate arata daca exista comunicare cu acviferul de suprafata. Noi , oricum, va recomandam un foraj cu adancimea mai mare , cu izolare acvifere de suprafata.

 • Alex

  Buna seara!

  O oferta de pret pentru Jud. Botosani, Localitatea Cotu la un necesar de 10 mc/h

  Cu stima!

 • Nicoleta

  Bună ziua ,
  as dori dacă o oferta de preț pentru o instalație de irigare de 2,5 hectare în loc. Cepari .com Dumitra județul Bistrița Nasaud.va Mulțumesc

 • Emilian

  Bună ziua.

  Doresc să forez un puț care să-mi asigure irigatul unei plantații. Pe timpul verii necesită 1500l o dată la 4 zile. Locația: sat Mogoșești (com. Adunații-Copăceni) Giurgiu. Forajele în zonă s-au făcut la aprox. 30-45m adâncime.

  Doresc o ofertă de preț.

  Vă mulțumesc anticipat

 • mirela

  Buna ziua.

  As dori sa stiu cat costa si cat ar dura forarea unui put de 40 m adancime, diametru 16 sau 20 cm cu teava albastra cu filtre si accesorii Valplast. Mentionez ca nu exista curent electric si nici o alta sursa de apa. Necesarul ar fi pentru o casa cu 5 membri si irigarea unei suprafete de aprox 1500 metri. Locatia: Ulmi, Jud. Giurgiu.

  Multumesc!
  Mirela

 • Alexandru

  Problema mea este una speciala.Detin un teren situat pe un platou aflat la 2 km de centrul comunei Subcetate-Mures jud Harghita,teren pe care au fost 12 case de locuit dar ai caror gospodari au plecat din cauza lipsei apei.Pe harta locala este indentificat catunul Sastina.In jurul anului 1940 ,un unchi din partea mamei a sapat o fantana de 40m adancime trecand si prin straturi dure de piatra cu ajutorul explozibililor din cate mi-a povestit mama dar in pauza pranzului cand muncitorii erau scosi pentru a manca,fantana s-a daramat.Acel unchi nu a mai continuat sa o sape din nou.Ajutati-ma cu o informatie privitor la saparea unei fantani in aceea zona.Precizez ca nu este curent electric acolo iar apa pentru solventul de sapare se gaseste doar primavara in fantani de suprafata adunata in urma topirii zapezii.Am citit ca sunt pompe submersibile actionate de panouri solare ce pot ridica apa la mai mult de 50m.In partea de nord al acestui platou la o diferenta de -80 m este un parau si izvor cu apa potabila.Copii mei sunt entuziasmati pentru a construi o cabanuta acolo pentru petrecerea vacantelor,altfel decat in cort(legatura sentimentala).Un raspuns pozitiv si un deviz estimativ doresc din partea dumneavoastra.Va multumesc.

  • Aveti email informatii geologice despre zona d-voastra. Era bine sa ne dati coordonatele ! Investitia (foraj + pompa submersibila solara) va fi una substantiala ! Apa pt preparare noroi (desi noi credem ca se va fora cu aer !) se poate transporta si cu cisterna / tractor.

 • Marc

  Buna ziua. As dori o oferta de forare a unui put in localitatea Sanpetru, jud. Brasov. Putul va deservi doar la udarea gradinii (aprox 250 mp).

 • Andrei

  Buna seara!

  Sunt interesat sa execut put strict pentru apa potabila in localitatea Potlogi, Judetul Dambovita, coordonate: 44°N 25°E, pentru o casa 4 persoane cu 2 bai si o bucataie. Putul va fi folosit strict pentru apa potabila intrucat pentru apa folosita pentru gradina si anexe, exista deja un put.
  Astept cu interes oferta DVs

  Va multumesc!

 • Catalin

  Buna ziua,

  Imi puteti face o oferta de pret pentru un foraj pentru apa necesara unei familii + teren ~ 1000mp in localitatea Dascalu jud. Ilfov?

  Multumesc

 • Costel

  As dori o cerere de pret
  Pentru un put pentru uz casnic dar si irigație cam 2000mp lungimea fiind de 100ml
  As dori sa stiu cam tot ce implica
  Sunt din județul Iași sat iugani comuna Mircesti
  In zona noastră fantanele sunt săpate intre 15-30 m adâncime
  Va mulțumesc

 • Sorin

  Buna ziua,

  M-ar interesa un pret estimativ pentru un foraj in Oradae la locatia 47.0, 21.9 debit pentru o familie si teren de 800 mp. Precizez ca locatia este pe un deal la altitudinea de aprox 175-180m.

  Multumesc

 • Cornel

  Ma intereseaza un pret estimativ pt a obtine apa necesara a 2 familii si 1000m teren. Mentionez ca locatia se numeste Poiana Lacului, jud Arges. In mod normal apa se gaseste la 10 m…

  • Clasificarea forajelor de apa f-ctie de adancimea lor
   Nr. crt. Tip foraj Adancime minima Adancime maxima
   1 Foraje de mica adancime 0 50
   2 Foraje de medie adancime 50 150
   3 Foraje de mare adancime 150 999

   OnDrill executa doar foraje de medie si mare adancime.

 • alex

  buna ziua ,

  va rog sa imi comunicati cat ma costa un foraj pentru apa + o gradina de 500m

  Sincer nu stiu la ce adancime voi gasi apa , in zona s-a gasit apa de la 10 m si pana la 45 m

  Trebuie efectuat in zona localitatea Plaiu Cornului Judetul Prahova se poate intra cu utilaj mic in curte.

  Astept o oferta de pret cu toate detaliile .

  multumesc .

 • Cristian

  Buna seara,
  Ma intereseaza daca ati mai forat in Bistrita mai exact un cartier la marginea orasului Valea Ghinzi.
  As dori sa-mi transmiteti costurile estimate ale unui foraj(eventual detalii legate de adancime,diametru,etc. Mai precizez ca zona e undeva pe un deal drumul e practicabil si apa e doar pentru uz caznic.
  Va multumesc

 • MARIUS

  Buna ziua,
  As dori sa stiu cat ma r costa forarea unui put in jud dambovita sat viforata,com aninoasa,la o adancime de 40 50m

 • Voicu

  Buna ziua as fi si eu interesat de un put in zona Calarasi sat danesti com Frasinet
  As vrea sa stiu mai exact pretul..din cate stiu panza freatica este la 19..20 de mt adancime…as vrea sa in folosesc pt apa potabila si si udat in curte ….vreau sa folosesc pompa sau hidrofor …si as mai vrea sa stiu pereturile in functie de diametru…multumesc anticipat… mai exact aici in Ddanesti 44°N 26°E

 • Cristian

  Ma intereseaza un put pentru apa potabila si irigat in zona Piatra Neamt, zona Fermelor. Ar trebui sa deserveasca 2 case, 6 persoane si o gradina si livada de cca 2000 mp.
  Va multumesc.

 • GUTA MIRCEA

  BUNA ZIUA!lOCUIESC IN COM FRATAUTII NOI JUDETUL SUCEAVA SI AM O FANTANA CU DIAMETRUL DE 800 MM CU ADANCIME DE 7 M, POZITIONATA LA 80 CM DE CLADIRE.AS DORI SA STIU DACA DUMNEAVOSTRA ATI PUTEA FORA PENTRU A O ADANCI SI CARE AR FI DIAMETRUL INDICAT.VA ROG PRETURILE PE CARE LE APLICATI ,SI CARE SUNT SERVICIILE CARE INTRA IN PRET.
  VA MULTUMESC!

 • Razvan

  Buna Ziua,
  Ma intereseaza sa fac un put de apa in Iasi, Valea Ursului (in jur de 15 m din cate am auzit – daca aveti alta informatie va rog sa o comunicati). Ma intereseaza un cost al aoperatiunii pe ml. Va multumesc!

  • Am forat in zona dar 40..50 m adancime.
   Pe pagina noastra de start gasiti urmatorul text :

   Clasificarea forajelor de apa f-ctie de adancimea lor
   Nr. crt. Tip foraj Adancime minima Adancime maxima
   1 Foraje de mica adancime 0 50
   2 Foraje de medie adancime 50 150
   3 Foraje de mare adancime 150 999

   OnDrill executa doar foraje de medie si mare adancime.

 • Bogdan

  Buna ziua.Cat ar costa un put in zona Husi(Vaslui) la o adancime in jusr de 50 m,am vazut ca ati mai fost pe aici,la final cu tub de 140.Multumesc

 • Rafael R.

  Imi puteti face va rog o oferta pentru un put care sa deserveasca doua case aflate in aceasi curte in zona montana a judetului Neamt. Zona Bicaz. Multumesc

 • Mihai

  Buna ziua!
  Doresc o oferta completa pentru foraj put apa potabila in Comuna Berceni jud. Ilfov, necesarul fiind pentru 4 persoane.
  Va multumesc!

  • Buna ziua. Avem multe foraje executate in zona , cunoastem f bine structura acviferelor, zona fiind una cu probleme privind calitatea apei. Mai multe fise de foraj disponibile.

   Va situati intr-o zona cu soluri moi si medii unde cele mai bune rezultate sunt obtinute prin forajul clasic cu circulatie directa de noroi bentonitic.
   Instalatiile, accesoriile si materialele pe care le folosim, precum si operatiile care se vor executa va garanteaza cele mai bune rezultate (debit , calitatea apei, durabilitatea forajului).

   Oferta detaliata trimisa email.

 • Robert Tuce

  Buna ziua m-ar interesa pretul unui foraj pentru uz casnic in Drobeta Turnu Severin zona noii centuri a orasului!

  • Aveti email oferta noastra detaliata de foraj.

   In oferta sunt incluse absolut toate materialele si operatiile necesare unei lucrari de calitate , adica
   * deplasare, transport organizare santier
   * sapare cu noroi bentonitic cu diametru > 215 mm
   * tubare cu PVC 125 mm clasa de rezistenta corespunzatoare adancimii de forare
   * filtre transversale produse de fabrica
   * piesa de fund
   * centrori in zona filtrelor
   * pietris margaritar filrant cuartos de granulatie corespunzatoare granulometriei acviferelor deschise in foraj
   * 3 inele de izolare (peleti bentonitici/ciment/peleti bentonitici) realizate la adancime controlata
   * umplere spatiu inelar cu pietris pana la suprafata
   * denisipare cu pompa mamuth (aer lift)
   * limpezire cu submersibile
   * determinare parametri foraj
   * intocmire fisa foraj cu toate elementele si lucrarile efectuate
   * intocmire fisa cu recomandari de echipare si exploatare pentru a va ajuta in achizitia pompei si restul instalatiilor ce urmeaza sa le executati
   * garantie 24 luni

   Garantam apa fara nici un fel de impuritati , forajul putand fi exploatat 24h/24 , 365 zile /an la debitul maxim permis de acviferul de adancime din zona d-voastra

   Fiecare lucrare este supervizata de un inginer cu experienta care stabileste in timp real , la fata locului :
   – Adancimea la care se opreste saparea
   – Pozitionarea filtrelor, tipul acestora
   – Pozitionarea centrorilor
   – Granulatia si cantitatea pietrisului margaritar
   – Modul de executie a operatiilor pana la finalizarea forajului /apa perfect limpede
   – Intocmeste fisa forajului cu toti parametrii de exploatare
   – Intocmeste fisa cu recomandarile de echipare si exploatare a forajului.
   – Va raspunde cu placere la toate intrebarile si nelamuririle pe care le veti avea in timpul executiei

   Durata de executie este intre 3 si 6 zile calendaristice.

   Nici unul din forajele executate de noi de la infintare si pana azi nu au avut nevoie de denisipare, intretinere, reabilitare etc.

   In conditiile in care doriti programarea unei lucrari sau si mai multe detalii , va rugam sa ne solicitati prin reply la email un draft de contract de executie unde lucrurile sunt si mai detaliate/ clarificate.

 • Bună ziua.

  Am un foraj deja făcut de niște amatori și acum aș vrea să îndrept lucrurile.

  A fost făcut acum 3 luni și de atunci, pe timpul șantierului, am folosit o pompă de 2mc/h pentru a forma puțul.

  Acum am schimbat pompa, am achiziționat o pompă Grundfos SQ 2 55 și îmi scoate mult nisip. Se vede cu ochiul liber că este o mare diferență între pompe, a doua are un debit mai mare.

  Aș dori să-mi faceți o analiză/expertiză asupra forajului și să-mi dați o soluție, ca lucrurile să fie ok.

  Vă mulțumesc și aștept o ofertă din partea dvs.

  Menționez că este vorba de localitatea Bragadiru, jud. Ilfov.

  • Buna ziua
   Mersul lucrurilor este urmatorul :
   1. Expertizare foraj (se fac 2 grafice : termometrie si conductivitate + masurat exact static dinamic debit , denivelarea , modul in care oscileaza / scade dinamicul, viteza de revenire la static, etc . Se poate face luni spre seara sau marti la orice ora doriti saptamana viitoare
   2. In urma expertizei rezulta „diagnosticul bolnavului” si se stabileste ce tratament trebuie aplicat :
   Variante , dar mai pot fi si altele
   1- recomandari de echipare si exploatare – daca din masuratori reiese ca e gresit echipat, cel mai probabil in cazul dvoastra dupa descriere d-voastra, desi sq 2-55 scoate un debit f mic pt ce sunt capabile acviferele din zona d-voastra ….
   2. Denisipare cu mamuth concentric pt a actiona pe fiecare metru de filtre si a rearanja pietrisul margaritar – va fi ofertat daca e necesar si f-ctie de ce stabileste expertizarea.
   3. punere in producte cu debit crescator pt a se face filtru invers – va fi ofertat daca e necesar si f-ctie de ce stabileste expertizarea.
   4. retubare completa sau partiala cu diametru mai mic si filtre impachetate – va fi ofertat daca e necesar si f-ctie de ce stabileste expertizarea.
   5. Boala incurabila, nu exista tratament ….
   Va recomand sa cititi acest articol si sa reveniti cu mai multe detalii daca le aveti / cunoasteti : Denisiparea puturilor forate http://www.ondrill.ro/blog/foraje-apa/denisiparea-puturilor-forate/

 • Mary

  Buna ziua, as dori o oferta de pret pt un put de apa potabila si menajera+500m2 gradina la curte in mun. Sibiu, eventual si ptr.put incalzire gospodarie 5 pers., cu pompa, furtun, cabluri, avize necesare, complet. Va rog oferta casnic/profesional. Felicitari ptr. site si mult succes in continuare!

 • plosca N

  Buna ziua.
  sunt din plosca ,teleorman si as dori sa fac un put cu apa potabila incepind de la 50 m pina se gaseste apa potabila de buna calitate ……dar as dori sa va intreb acest put dupa forare nu este folosit decit 3 saptamini pe an se mentine ,de moment nu locuiesc in casa aceasta ,vin numai in concediu de moment (am omis sa va mentionez ca putul este pentru us casnic pentru 4 persoane si putin teren),se merita sa fac aceasta investitie as dori sa-mi trimiteti o oferta si sfaturi.
  Va multumesc anticipat……

 • Daniel Chita

  Buna ziua,
  Ma intereseaza o oferta pentru un put de apa in comuna Pucheni, jud. Dambovita. Apa o voi utiliza atat pentru consum casnic cat si la udat gradina.
  Multumesc.

 • Marius

  Buna ziua!
  M-ar interesa sa imi fac un put cu apa potabila in Chitila – Comuna.
  Pana la ce adancime ar trebui sa forati?
  Si cat ar duce costul lucrarilor?

  • Avem foraj facut in apropierea dvoastra. Aveti oferta completa / detaliata de foraj trimisa email.

   • Viorel

    Buna ziua. As dori sa stiu daca se poate fora un put pentru apa potabila in localitatea Soimos Arad (Lipova). Mentioanez ca in zona este roca,casa fiind amplasata sub deal si daca ati mai executat lucrari in zona stiti care este riscul de dificultate al lucrarii. O informare asupra pretului final al lucrarii,inteleg ca nu se poate da exact,dar cu aproximatie macar. Debitul zilnic de apa menajera trebuie sa fie pentru 4 persoane,eu nu stiu cum se calculeaza. Multumesc

 • Dragoe Marius

  Buna ziua!!!
  Am bunicii care locuiesc in Judetul Buzau, Com. Odaile, Sat Piatra Alba (mai exact – 45.380537, 26.540694) și deoarece sunt batrani iar apa este destul de departe de locuinta lor ne-am gandit sa le facem o surpriza si sa foram un put in apropiere.
  Ne ar interesa la ce adancime putem gasi apa, ce alte materiale sunt necesare pentru finalizarea lucrării, in cat timp si in ce perioada poate fi executata lucrarea, ce diametru recomandati pentru un debit de 5-10 m3/zi, care ar fi costul pentru intreaga lucrare, ce garantie acordati si ce revizii sunt necesare ulterior.
  Multumesc!

 • Dragoe Marius

  Buna ziua!!!
  Am bunicii care locuiesc in Judetul Buzau, Com. Odaile, Sat Piatra Alba (mai exact – 45.380537, 26.540694) și deoarece sunt batrani iar apa este destul de departe de locuinta lor ne-am gandit sa le facem o surpriza si sa foram un put in apropiere.

  Adancimea estimata
  – Pretul cu toate materialele si operatiile
  – Detalii despre materiale folosite
  – Garantia oferita
  – Durata necesara executiei
  – Perioada cand suntem disponibili
  – Conditii de plata

 • andrei

  Buna ziua,as dori si eu o oferta pentru un un put de mare adancime in zona BOTOSANI mai exact in localitatea Dorobanti care sa imi asigure in fiecare zi acum pe timp de vara 20-30t de apa,mentionez ca intro comuna apropiata(Roma) exista un foraj facut acu vreo 30 de ani in cautarea de petrol si nu au gasit,dar au dat apa si au introdus un tub si curge apa continu.

 • Anghel Simona

  Buna ziua,

  detin un teren in comunca Clinceni, strada Ciocarliei. As dori sa fac un put pe care sa il utilizez atat ion casa cat si la udat gradina. Va rog sa imi spuneti cat costa un foraj cu tot ce este necesar pentru a il putea utiliza. As dori ca forajul sa fie cam la 50-60 metri. Multumesc anticipat de raspuns. O zi buna.

 • gavril

  Locuiesc in Botosani.
  Vreau un foraj cu diametrul minim pentru apa in curte la circa 40-50 m.
  E posibil si cost aproximativ.
  Multumesc.

 • Catalin

  Buna ziua,

  Actualmente am un put pe tuburi de ciment de 60cm cu o adancime de 30m si 2 metri coloana apa. Apa o consum la irigat in cca. 3 minute! Dupa o ora si jumatate mai pot scoate cca. 50 litri !
  Putul este situat in sat Tandara, DJ (langa Goiesti) la 167m deasupra nivelului marii (masurat cu un navigator auto).
  Va rog ce solutie oferiti, costuri si garantie oferiti pentru:
  1) put nou,
  2) reconditionarea celui existent.

  Multumesc.

 • Mihail

  Buna ziua, as dori o oferta pentru un put in Otopeni (Odaile), str 1 Mai.
  Urmeaza a se construi locuinta P+E + garaj si gradina de aprox 200mp.
  Am nevoie de put santier care apoi sa ramana definitiv.
  Multumesc.

 • Sorin

  Buna ziua
  Detin un teren in Suceava (Burdujeni deal) si doresc un put pentru apa de irigatii .
  Am avut o fintina care a secat , am dat de apa la 16 m si am sapat inca 5 m.
  Oare m-as incadra in 50 metri , cit costa metrul de sapatura ?
  Multumesc .

 • Catalin Niculita

  Buna ziua,
  sunt interesat de execuția unui put de apa în localitatea Ovidiu, județul Constanța. În zona unde am casa, mai mulți vecini au săpat puturi cu diverși „profesionisti” și mulți dintre ei au găsit apă cu miros de gaz, undeva la 40-45 metri adâncime (unul dintre ei este undeva la 20-25 de metri de locul unde as vrea sa amplaseze putul meu). Pe mine ma interesează sa sapam mai adânc dar întrebarea este, ce soluții exista în astfel de cazuri? Se poate izola această pânză cu miros de gaz și mers mai jos? Menționez ca în zona sunt și persoane care au dat de apa buna undeva la 60-90 de metri. Un preț estimativ as putea avea? După ce am citit site-ul Dvs. pe mine m-ați convins ca sunteți profesionisti așa ca vom colabora cu siguranță.
  Va mulțumesc și va urez o zi bună.

  • Catalin Niculita

   Revin și adaug ca este nevoie de apa pentru folosire la udat grădina, spălat, dușuri și o piscina. Debitul pentru 4 persoane iar în privința adâncimii mă gândeam undeva la 80 de metri, aici rămânând sa hotărâm ulterior în funcție de ce găsim. Va mulțumesc!

  • Gaz in jud Constanta ! Nu prea credem. Gazul nu miroase. Poate altceva . Si noi avem chiar in Ovidiu executate foraje cu rezultate f bune. Aveti email oferta noastra.

 • Bogdan

  Buna ziua locuiesc in comuna Schela,sat Simbotin,jud. Gorj unde am o fantana cu adancimea de aproximativ 10 metri care nu are apa de cativa ani. M ar interesa daca s ar putea fora in fantana si cam la ce adancime s ar gasi apa. De altfel m ar interesa si costul estimativ al forarii. Mentionez ca apa ar fi necesara pentru uz casnic si pentru gradina aferenta locuintei. Va multumesc

 • marius

  Buna ziua!
  Eu locuiesc in comuna Saucesti, sat Bogdan Voda, jud., Bacau, la iesirea spre Roman, pe E85. Am o fantana clasica cu adancimea de 21m, diamentrul interior de 90 cm. Apa are cam 2 metri. Pompa nu o pot cobori mai mult de 1,5 metri ca sa nu scoata sedimente etc. In zona toti vecinii au acelasi tip de fantana cu apa la acelesi cote. Pe vreme secetoasa, ca in acest an, scot maximum 2mc. Avand in vedere folosirea unei piscine, udat, spalat masini, ce fel de foraj recomandati etc. Se poate porni cu forajul din interiorul fantanii actuale?
  Va rog sa trimiteti o oferta sau un calcul estimativ avand in vedere zona si situatia data
  Va multumesc!

 • Roxana

  Buna ziua,

  M-ar interesa o oferta de pret pentru un foraj domestic in zona Iasi.

 • Alina

  Buna ziua. Ma intereseaza o oferta de pret pentru un foraj pe un teren in panta (un damb) pentru o gospodarie (casa, o vaca, un porc…), in satul Mihaesti din judetul Cluj In trecut s-a mai cautat apa aici prin metode manuale dar nu s-a gasit.

  Daca nu se poate fora mecanic, se poate face macar un studiu geologic in care sa ne fie spus cu certitudine (stiintifica) unde este apa?

  Multumesc,

  Alina

 • razvan

  Buna ziua ,pt executarea unui foraj trebuie aprobare sau alte acte de la primaria din comuna ,trebuie si vreo aprobare ,semnatura de la vecini ca sunt de acord?

  • Exista localitati unde este instituita Taxa pt foraje (8 lei / metrul patrat de suprafata folosita / un foraj nu foloseste nici macar 1 metru patrat de teren) si exista localitati unde NU e instituita o astfel de taxa. De la vecini nu trebuie aprobare pt executie, dar trebuie avut in vedere aspectul galagiei din timpul executiei (motoare, lovituri in prajini, etc)

 • dan

  Am un lac de 20m pe 30 m cu adâncimea de 2 metri. În el curgea un parau care vara seaca . Apa are în el mereu dar scade nivelul . Apa iese din pământ la 1 metru. Puteți aproxima cam ce adancime ar trebui forat?Mă interesează un put din care iese apa singura prin presiunea ei

  • Balta / lacul d-voastra se alimenteaza din panza freatica. Practic e sapata in acest acvifer si nivelul ei oscileaza cu cel al acviferului f-ctie de alimentare, consum etc. Chiar daca ati alimenta aceasta balta cu apa din exterior (foraje de adancime, etc) sanse sa cresteti nivelul sunt minime pt ca apa se va baga de data aceasta in acviferul freatic. Ca sa se faca un foraj artezian e nevoie ca in apropiere sa existe asa ceva si d-voastra sa faceti rost de fisa acelui foraj . Succes.

 • Florin

  Buna ziua !
  Ma intereseaza pretul unui foraj de apa la o adancime de 30-40m in judetul Vrancea, comuna Calieni. Pentru a iriga o gradina si uz casnic.

  As vrea sa cumpar o pompa de adancime cu un diametru de 3″ sau 4″. Debitul cu care impinge pompa e de 2m cubi – 4m cubi pe ora. Ce tubulatura recomandati ?

  Oferta pe email va rog.

 • Sorina

  Buna ziua! La ce pret poate ajunge un foraj cu materialele dvs. ptr. o casa de locuit (apa menajera, potabila si udat gradina) in Sinpetru, jud. Brasov. As dori sa imi trimiteti o oferta pe mail.

 • emanuel

  Eu doresc sa forez o fantana in judetul Caras Severin ? Sunteti disponibili pentru orice judet , inclusiv acesta ?

  • Noi executam foraje (https://www.flickr.com/photos/foraje/12130242026/ ) tubate cu PVC de diametru 90 …250 mm si nu fantani. Aceste foraje nu acumuleaza apa , ci dau un debit constant, exploatabil 24 h din 24, 365 zile /an, debit neinfluentat de regimul precipitatiilor, si o calitate a apei neinfluentata de activitatea umana.

   Adancimea minima pentru care ne deplasam in zona d-voastra este de 40 m

   Daca aceste 2 cerinte sunt valabile pt solicitarea d-voastra, va rugam sa reveniti cu un reply pe adresa noastra de posta electronica / email.

 • ionut florin

  va salut sunt din jud vrancea comuna bordesti si as dori sa forez un put pentru uz casnic
  mi.ar trebui pentru 4000 mp gradina,un numar de 7 bovine si pentru uz casnic.un vecin are un put de 67m adancime si este multumit insa eu as vrea sa am un pic mai multa apa.ma puteti ajuta cu o oferta si la ce adancime sa am apa sa nu am probleme

  • Aveti email oferta completa detaliata pt un foraj in zona d-voastra.Asta daca emailul nostru nu s-ar fi intors inapoi din cauza ca ati scris adresa de email gresita. Ne place sa muncim 30 min degeaba sa cautam date hidro, litologie etc si sa facem o oferta care se intoarce inapoi.

 • carmen

  mar interesa o oferta pentru un foraj put la poboru olt pentru o irigazie la picatura pentru o plantatie de aluni . nu stim daca pe suprafata de 32ha daca este sau unde este apa. cum se poate descoperi?si la ce adincime se poate ajinge .?

  • Apa exista aceiasi cantitate in orice punct de pe plantatia d-voastra. Va trebui sa calculati un debit necesar / ora sau / zi pentru a avea un unct de plecare. F-ctie de acest debit luti in calcul o adancime intre 50 si 150 m.
   Pretul depinde esentia de diametru de tubare care depinde de debit. Asteptam aceste info email pt a va oferta o lucrare completa si corecta dpdv tehnic.

 • Dan

  Doresc foraj,cu pompa si toate accesoriile pentru a putea racorda la instalatia interioara a unei case.Locatia este in com.Balta,jud.Mehedinti in centrul comunei(pe Google Maps la intersectia Dj670 cu Dj607C).Zona forajului face parte din lunca riului Topolnita.Vecinul din stanga pe directia N-S are un foraj interior la 10m.Vecinul din dreapta pe aceiasi directie are pe proprietate o fantana pe marginea DJ670(soseua Drobeta-Baia de Arama)ce are apa la o adincime de 2m(se poate observa pe Google Maps).Forajele efectuate in anul 2012 in lunca Topolnitei la cca.400m in linie dreapta de locul unde doresc forajul,au gasit apa in trei puncte la 10m.Casa nu este locuita decat vara.Apreciez ca o cantitate de 10m.c/zi apa este suficienta.Doresc si o evaluare a duratei lucrarii.Forajele mentionate anterior au fost efectuate de o firma din Timisoara,care nu si-a respectat angajamentul cu toate ca avea in acel moment 4 solicitari ferme(politica..)

  • Asa cum scrie si pe prima pagina a site-ului nostru, noi ne ocupam exclusiv cu foraje mai adanci de 50 m. Pt d-voastra am trimis oferte de foraj in 01 feb 2012 dar si in 21 feb 2014 . Daca nu le mai aveti / gasiti vi le putem retrimite email. Noi ne respectam contractele/semnatura.

 • Alin

  Buna ziua.
  Asi dori o oferata pentru forajul unui put de 40-50 m in Sat Glod jud Alba.

  Multumesc.

  Alin Musat

  • Din pacate nu cunoastem bine zona d-voastra – dpdv geologic (duritate /litologie sol , prezenta /proprietati acvifere , etc) si de aceea nu putem nici macar orientativ sa va ofertam executia unui foraj.

   Puteti sa ne ajutati si sa va ajutati afland informatii despre foraje in vecinatatea d-voastra – adancimi, tehnologie, diametre, debite, probleme intampinate la executie / durata executiei , fisa foraje, etc etc).

 • Mircea

  Buna ziua,
  avem un teren in comuna Joita judetul Giurgiu pe care am inceput sa plantam o livada. Ce tip de put ne-ar trebui pentru irigarea livezii?
  Suprafata livezii aprox.1 hectar. Nu exista current electric deocamdata instalat.
  Multumesc mult.

  • Daca in zona exista foraje de f mica adancime cu pompe manuale instalate este ce s-ar potrivi pt d-voastra. Desi exista riscul ca acviferul freatic sa nu mai dea apa in perioadele secetoase. Aceste info le aflati de la vecini.

 • Madalin

  Buna seara,
  As dori o oferta de pret pentru un foraj profesional in localitatea Poiana Marului (BV). Locatia se afla la o altitudine de aprox. 900 de metri, iar destinatia forajului va fi sa deserveasca o pensiune cu o capacitate de 10 camere.
  Va multumesc.

 • Daniel

  Buna ziua, As dori sa fac si eu un put in localitatea Perisoru, cartier Jegalia Gara,judetul Calarasi. Am o fantana forata la aprox 11 metri dar nu are dedit de apa.As dori o oferta pentru un put de adancime. Debitul ar trebui sa fie suficient pentru udarea unei gradini si uz casnic. Multumesc!

 • Doru

  Buna dimineata! va deranjez si eu pentru o oferta de put cu un necesar de vreo 3-4 m3 /zi in vederea irigarii unei livezi. Apa va fi stocata la suprafata si nu distribuita in sistemul de irigatie direct din put. Am nevoie de put in sudul judetului Bistrita Nasaud, in comuna teaca, Sat Archiud……la 500 de m de lacurile Budurleni dar terenul e situat la o diferenta de nivel de vreo 100-150 de m. Va multumesc!

 • Iosif

  Buna ziua! As dori o oferta de pret pentru un put cu un debit de aproximativ 5-10m3 pe zi, in localitatea Bozna, judetul Salaj. As dori daca se poate sa va ofer locatia exact dar nu stiu cum sa va trimit o poza cu google maps. Coordonatele ar fi acestea: Bozna
  47.0, 23.0. E un foraj pentru casa si pentru mici irigatii.

 • Gabi S

  Buna ziua,

  As dori o oferta pentru un put profesional.
  Este vorba de o gospodarie taraneasca cu gradina irigabila de 50 de ari in satul Chelmac, comuna Conop, judetul Arad.
  Va rog sa-mi faceti oferta conform cu recomandarile dumneavoastra.

  Va multummesc.

  • Aveti email oferta noastra adice:
   – Adancimea estimata
   – Pretul cu toate materialele si operatiile
   – Detalii despre materiale folosite
   – Garantia oferita
   – Durata necesara executiei
   – Perioada cand suntem disponibili
   – Conditii de plata

 • Gabi

  Buna ziua! Doresc o oferta pentru un put sat Gorganu, comuna Calinesti, jud. Arges, coordonate
  44.8, 25.0. Ma intereseaza alimentarea cu apa pentru o locuinta pentru aproximativ 5-6 persoane.

 • Marius

  Buna ziua,

  Detaliile locatiei mele sunt:

  Bradu
  44.8, 24.8

  Pentru aceasta locatie as fi interesat de un foraj casnic(locuinta 150 mp si gradina).As dori o apa potabila daca este posibil in aceasta zona
  Altfel adaca va ajuta am avut astazi o discutie cu o doamna care se ocupa de studii hidrologice in zona Arges iar dansa mia spus ca in mod normal prima panza freatica ar fi la 14-20m iar daca as sapa la 100m as ajunge la nivelul raului Arges.
  As dori sa-mi trimiteti o oferta pentru foraj privat /casnic si una pentru un foraj profesional.

  Ma intereseaza o oferta completa a sistemului de alimentare pentru ambele tipuri de foraje. ( realizare put cu toate ceea ce implica acesta, pompa sau pompe sumersibile necesare , furtune care conduc apa catre hidrofor, cabluri electrice pentru pompe, hidrofor cu toata instalatia necesara etc. )

  Deasemeni mai am o intrebare cu privinta la calitatea apei si anume: Apa este dura, calcaroasa? Trebuie o instalatie ( aparat) de filtrare ( dedurizare). Ma gandesc sa nu am probleme la instalatia sanitara ( bateriile de la chiuvete, baie etc), masina de spalat, instalatia de incalire ( centrala termica, tevi calorifere.

  Durata de viata a putului in ambele tipuri de forari.
  Operatii de intretinere a putului si costurile acestora in ambele cazuri.

  Pe scurt, (vreau un deviz) cat m-ar costa toata lucrarea pana la Hidrofor inclusiv – in ambele variante de forare – inclusiv aprobari daca este cazul si costuri de intretinere de-a lungul timpului si ciclicitatea acestor operatii.

  Astept cu interes oferta dumneavoastra avand in vedere ca trebuie sa iau oo decizie cat mai urgent.

  Marius

 • horatius

  Buna ziua,
  As dori o oferta de pret pentru un foraj care sa alimenteze o casa si sa se poata uda o gradina de zarzavaturi. Locatia este in sat Tauti, comuna Floresti, jud. Cluj – 46.7, 23.4. Cam la 100 de metri de locatie este sapat un put in care, la 18 metri s-a dat de apa. Se poate intra cu orice fel de utilaj, insa nu exista curent trifazic. Va multumesc anticipat!

 • tudor

  Buna ziua as dori daca se poate sa i-mi trimiteti o oferta de pret pentru un foraj din care sa extrag 15 mc/h in com Viziru sat lanurile din jud Braila.Mentionez ca irig o suprafata de 1 ha gradina si la ce adancime a-r trebui sapat putul? Va mutumesc.

  • De la d-voastra am primit:
   – o cerere pt Calarasi in februarie 2012
   – Constanta in decembrie 2012
   – acum pentru prahova
   Suntem un pic derutati. Asteptam sa ne contactati telefonic (gasiti detalii in fiecare oferta trimisa).

 • iulia

  Buna ziua, imi puteti trimite va rog o oferta de pret pt realizarea unui put in jud. Ialomita. Consumul de apa va fi pentru uz casnic pt o casa de 150 mp P+1 si cat si pentru irigarea gradinii aferente. V-as ruga sa imi adaugatI in oferta tot ce e necesar pt un put functional(hidrofof, pompa).
  Multumesc!

  • Buna ziua, si multumim ca apelati la noi

   Pentru a va putea face o oferta completa si corecta (adancime, diametru, debit, tehnologie de foraj, tip instalatie de foraj, etc) avem nevoie sa ne precizati cel putin :

   – Scopul forajului – foraj casnic de alimentare cu apa, sau ceva industrial ? Un debit necesar /ora sau /zi sau chiar / saptamana sau luna
   – Locatia exacta unde doriti executia forajului de pe Google maps

   Suplimentar / optional , ar fi in interesul d-voastra , daca ne puteti furniza :
   – Un studiu hidrogeologic al zonei
   – Cel putin cateva date (chiar verbal aflate) despre alte foraje existente in vecinatate ( chiar si la 1..2 km distanta de d-voastra) , cum ar fi – adancimi, debite, duarata executie, an executie, adancimi filtre, o descriere a instalatiei folosite, etc
   – Daca aveti d-voastra sau in vecinatate (max 100 m distanta) alimentare cu energie electrica 380 V , minim 25 kwA , in eventualitatea in care este fezabila executia forajului cu o instalatie electrica de foraj.

   Asteptam precizarile d-voastra.

   Va recomandam sa cititi si urmatoarele articole pentru a intelege ca Un foraj nu este o simpla gaura in pamant :
   Cum se alege diametrul de tubare ?
   Intretinerea unui put forat
   Alimentarea unei case de la un foraj. Variante.
   Ce foraj mi se potriveste ?
   Cat de complicate sunt forajele de alimentare cu apa ?

   Cu respect

 • Cristian

  Ok, multumesc pentru raspunsul prompt.
  Cristian

 • Cristian

  Buna ziua,
  Avem casa in Dirza, Jud. Dambovita si avem probleme cu apa dura, avand un put sapat la 9m adancime. Imi puteti confirma daca in zona mea un put sapat la 50-60m (sau mai mult) ne poate ajuta cu o apa mai buna si cu un nivel de duritate acceptabil (sub 10 grade germane)?
  Iar daca raspunsul e pozitiv, va rog sa-mi trimiteti si o oferta (daca puteti sa-mi recomandati si pompa pe care ar fi bine s-o folosim). Consumul de apa estimez ca nu depaseste 1m cub pe zi.

  Multumesc
  Cristian

  • Nu stim sa va spunem ce proprietati au acviferele de adancime din zona d-voastra. Avem foraje in Baneasa / Corbeanca dar si la acestea nu avem buletinele de analiza deoarece ckientii nostrii fac analizele la cateva saptamani dupa plecarea noastra si uita sa ni le trimita si noua. Gasiti un vecin cu apa corespunzatoare si venim sa facem o masuratoare in acel foraj daca nu are fisa si va ofertam executia unuia identic.

 • NANDOR

  Buna ziua!
  M-ar interesa o oferta de pret pentru un realizarea unui put forat pentru apa potabila si uz casnic in orasul Bucuresti, mai exact pe strada Marmurei( dupa bariera-fosta zona TRIAJ CFR.
  As dori sa-mi trimiteti o oferta pentru foraj privat /casnic si una pentru un foraj profesional.

  Ma intereseaza o oferta completa a sistemului de alimentare pentru ambele tipuri de foraje.
  (realizare put cu toate ceea ce implica acesta, pompa sau pompe sumersibile necesare , furtune care conduc apa catre hidrofor, cabluri electrice pentru pompe, hidrofor cu toata instalatia necesara etc.)
  Deasemeni mai am o intrebare cu privinta la calitatea apei si anume: Apa este dura, calcaroasa? Trebuie o instalatie ( aparat) de filtrare ( dedurizare). Ma gandesc sa nu am probleme la instalatia sanitara ( bateriile de la chiuvete, baie etc), masina de spalat, instalatia de incalire ( centrala termica, tevi calorifere.
  Durata de viata a putului in ambele tipuri de forari.
  Operatii de intretinere a putului si costurile acestora in ambele cazuri.

  Pe scurt,(vreau un deviz) cat m-ar costa toata lucrarea pana la Hidrofor inclusiv – in ambele variante de forare – inclusiv aprobari daca este cazul si costuri de intretinere de-a lungul timpului si ciclicitatea acestor operatii.

  Intentionam sa alimenta 5 gospodarii ce lociesc in imobil la comun.

  Astept raspunsul dumneavoastra cu interes.

  Multumesc
  Nandor

  • Aveti email oferta. Avem foraje in zona cu rez f bune, fise foraj disponibile. Debitul e suficient pt 5 familii, iat calitatea potabila din toate punctele de vedere, deci nu necesita tratarea/ filtrare. Durata de viata e de zeci/sute de ani fara costuri de intretinere. Pt echipare foraj va trebui sa discutati cu un instalator.

 • dumitru

  buna ziua,m-ar interesa costul la un foraj cu un debit de 5 m3 pe zi in localitatea stanita jud neamt 20 km de roman adancimea si diametru il las la aprecierea Dv locatia este pe un deal,as vrea un foraj profesional sa ma tina in timp .va multumesc

 • Marius Ion

  Buna seara,
  As vrea sa cer si eu acelasi lucru ca domnul Gabriel Cristea, in mesajul anterior, numai ca locatia mea este in Constanta, cartierul Veterani Sud, vizavi de Praktiker, viitoare Aleea Veteranilor.
  Suntem patru persoane, deci nu cred ca trebuie un debit prea mare.
  Cu respect,
  Marius Eugen Ion

 • Gabriel Cristea

  Buna ziua!

  M-ar interesa o oferta de pret pentru un realizarea unui put forat pentru apa potabila si uz casnic in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov, mai exact pe strada Olga Bancic ( fosta Rus Ionel). Nu stiu adancimea la care trebuie facuta forarea.

  As dori sa-mi trimiteti o oferta pentru foraj privat /casnic si una pentru un foraj profesional.

  Ma intereseaza o oferta completa a sistemului de alimentare pentru ambele tipuri de foraje. ( realizare put cu toate ceea ce implica acesta, pompa sau pompe sumersibile necesare , furtune care conduc apa catre hidrofor, cabluri electrice pentru pompe, hidrofor cu toata instalatia necesara etc. )

  Deasemeni mai am o intrebare cu privinta la calitatea apei si anume: Apa este dura, calcaroasa? Trebuie o instalatie ( aparat) de filtrare ( dedurizare). Ma gandesc sa nu am probleme la instalatia sanitara ( bateriile de la chiuvete, baie etc), masina de spalat, instalatia de incalire ( centrala termica, tevi calorifere.

  Durata de viata a putului in ambele tipuri de forari.
  Operatii de intretinere a putului si costurile acestora in ambele cazuri.

  Pe scurt, (vreau un deviz) cat m-ar costa toata lucrarea pana la Hidrofor inclusiv – in ambele variante de forare – inclusiv aprobari daca este cazul si costuri de intretinere de-a lungul timpului si ciclicitatea acestor operatii.

  Intentionez sa imi construiesc casa in aceasta vara si va rog sa-mi aspuneti cand ar fi indicat sa fac aceasta lucrare inainte sau dupa constructia casei.

  Astept raspunsul dumneavoastra cu interes.

  Multumesc
  Gabriel Cristea

 • Narcisa Brasoveanu

  Ma intereseaza un put de maxim 40 m In Racari /Dambovita. Multumesc.

 • Gabriela

  Buna ziua!

  M-ar interesa o oferta de pret pentru un put forat (uz casnic si apa potabila) in orasul Popesti-Leordeni, Ilfov. La ce adancime se gaseste apa potabila (buna de baut 🙂 ) in acea zona?
  Astept raspunsul dumneavoastra.
  multumesc
  Gabi

  • Aveti email oferta noastra. Nu uitati ca :
   Fiecare lucrare este supervizezata de un inginer cu experienta care stabileste in timp real , la fata locului :
   – Adancimea la care se opreste saparea
   – Pozitionarea filtrelor, tipul acestora
   – Granulatia si cantitatea pietrisului margaritar
   – Modul de executie a operatiilor pana la finalizarea forajului /apa perfect limpede
   – Intocmeste fisa forajului cu toti parametrii de exploatare

 • Danut

  Buna ziua,
  as dorii o oferta de pret pe metru linear pt un put forat ( uz casnic si apa potabila ).
  Locatia este in comuna Smulti jud. Galati.
  Astept raspunsul dumneavoastra.
  Cu stima,
  Danut.

 • Alexandru

  Buna ziua,
  Doresc o oferta de pret pe metru forat si costurile aditionale (echipamente, pompa, etc) pentru un put folosit pt. apa potabila si uz casnic (1-2mc/zi) judetul Arges, comuna Cocu zona de deal.
  Cu stima,

 • irimia

  doresc sa forez la 100m adancime pe teava sunt din jud bv, colonia 1mai,la ce pret ar fii daca puteti s-mi dati un rasp mai in detaliu

 • marius

  buna ziua,

  sunt interesat de o oferta pentru forare put in zona Sfantu Gheorghe – ialomita.

  vecinii au put la 30 m adancime. sunt interesat de put pentru apa uz casnic si agricultura pentru vreo 600 mp.

  vreau sa instalez si un hidrofor pentru irigare automata.

  astept cu nerabdare.

  multam

 • Andrei

  Buna,
  M-ar interesa o oferta pentru un foraj de apa potabila in zona Mosnita Veche, spre padurea Bistra. Consum casnic estimat la max 30 mc lunar. Daca e posibil sa imi dati putine detalii si despre acviferul zonei pe care banuiesc ca o cunoasteti bine ( adancime apa fara Fe sau Mn).
  Multumesc

 • razvan

  va multumesc foarte mult

 • razvan

  Buna ziua,
  As dori ,daca se poate, o oferta de pret pe metru forat si costurile aditionale(in functie de necesar apa mc/zi,adancime put ,diametru )pentru un put folosit pt irigat dar si ca apa potabila in judetul Iasi, comuna/sat Ceplenita (coordonatele locatiei 47.387436, 26.974134),,,zona de deal.Necesarul de apa pentru irigat 30mc/zi. Nu stiu ce diametru trebuie sa aiba tuburile sau adancimea putului pentru 30mc/zi.
  Executati lucrari in judetul iasi?
  o zi buna

 • AlinV

  Buna ziua,
  Va rog sa imi trimiteti o oferta pentru un foraj casnic de alimentare cu apa potabila in Urseni.
  Multumesc.

 • Daniel

  Salut,as dori oferta de pret/timp aproximativ bineinteles pt un put in Bucuresti,zona Carrefour Orhideea. Consumul zilnic de apa este undeva la 1-2 mc/zi. Si daca colaborati si cu cineva care sa monteze hidroforul si sa faca legatura la instalatia actuala de apa. Este vorba de casa la curte,iar putul ar fii sapat undeva la 4-5m de casa. Multumesc.

 • adrian

  buna am o casa in judetul bistrita sat orosfaia si as dori sa fac o forare pt un put de apa pentru casa si as dori sa stiu un pret aprocsimatv pe metru?

 • Cosmin

  Buna seara,
  M-ar interesa un put in orașul Buzău pentru a-l folosi unei pompe de caldura. Am înțeles ca ar consuma multă apa, ce fel de put ar trebui făcut, cât ar costa, si ce trebuie sa fac sa fie legal? Va multumesc.

 • cristian

  Buna ziua m-ar interesa cat ma costa un foraj+instalatii( cred ca un hidrofor) pentru apa potabila in Arad cartierul micalaca, la bloc de 4 etaje consum lunar de 100mc/bloc, apa sa ajunga la etajul 4.

 • Gabriel

  Buna ziua,
  imi puteti aproxima va rog un cost pt un put de utilizare casnica (4 pers) plus gradina la locatia Sat Bahnaseni, Com. Parjol – Bacau.

  multumesc anticipat

 • ealex

  Buna ziua, am nevoie de un put in judetul iasi comuna plugari, sat plugari, care sa mi asigure intre 1500 si 2500 litri de apa pe zi.cum nu am nici o cunostinta in acest domeniu, asi fi recunoscator pentru cateva sfaturi si un pret estimativ

 • cosmin

  buna ziua sunt din jud hd comuna luncoiu de jos sat podele si as fii interesat de un put pt apa in gospodarie daca ati putea sami spuneti daca as avea unde sa vad daca ma aflu in zona cu apa termala aproape de suprafata si daca miati putea spune care e exact pretul pe metru pt o forare la apa geotermala

 • Dante

  Buna seara,
  Pentru ca ma gandesc sa incep anul viitor constructia unei case (si voi avea nevoie de put), am rugamintea sa-mi dati cateva lamuriri, in masura in care aveti informatiile respective:
  1. Daca stiti care este adancimea la care trebuie forat un put in Otopeni (zona Odai), astfel incat sa obtin apa de cea mai buna calitate?(astfel incat sa nu fie necesar sa o filtrez ulterior)
  2. In cazul in care obtin apa din foraj, perfect potabila, aceasta va trebui dedurizata ulterior, pentru a ajunge la standardele de la ApaNova?
  3. Prin prisma informatiilor de la prima intrebare si considerand necesarul unei familii cu 4 persoane + 500mp gazon, care este costul unui foraj perfect functional?(inclusiv pompa,etc)
  4. Dupa executie, care este perioada de garantie pe care o oferiti pentru lucrare?(bineinteles, in conditii de exploatare normale)
  5. Ati putea (in masura in care nu e deranj) sa-mi trimiteti 2-3 oferte, pe diferite paliere de pret, astfel incat sa ma pot orienta in functie de buget si nivelul serviciilor?
  Nu in ultimul rand, deoarece nu e o urgenta, nu va grabiti in conceperea ofertei. Pot astepta 2-3 saptamani fara probleme. Important este sa gasesc cel mai bun raport calitate/pret, adaptat nevoilor mele. Daca sunt necesare mai multe informatii, am rugamintea sa nu ezitati sa mi le solicitati pe adresa de email.
  O seara buna,
  Dan.

 • tofan marian

  Buna ziua.As dori si eu,daca se poate, o oferta de pret pentru o fantana pentru uz casnic.Necesarul de apa ar fi de aproximativ 300l/zi. Nu stiu ce diametru ar trebui sa aiba tuburile sau teava pvc,dar adancimea la care sunt celelalte fantani din zona este de aproximativ 20 de metri.Locatia este in jud Vaslui,com Garceni,satul Trohan iar acestea sunt coordonatele exacte ale locatiei:46°43’53.30”N 27°16’43.15”E. Va multumesc frumos.

 • Alisa D.

  Buna ziua,

  Posed un teren de 7000m2 pe care il pregatesc pentru o livada cu nuci. Acesta este situat in satul Brosteni, jud Arges. Voi avea nevoie de un put/sursa de apa care sa imi asigure un necesar de min 20mc/zi. Puteti va rog sa imi oferiti niste detalii legate de adancime in zona aceasta si un pret? Va multumesc

 • Adriana

  Buna ziua,

  Voi achizitiona in viitorul f apropiat un teren in Bucuresti, sector 3, zona Grigorescu- Salajan -Th Pallady, catre Splaiul Dambovitei. In zona este fabrica de vopseluri Policolor. La ce adancime ar trebui sapat pentru a obtine apa potabila, cat mai curata posibil?

  As dori o oferta pentru un put care sa aprovizioneze o casa de aprox 150 mp (4 persoane) si o mini gradina de 2-300 mp.

  Va multumesc,
  Adriana

 • Dragos

  Buna ziua,

  Am trimis la dumneavoastra o cerere de oferta pentru un put utilizare casnica. Sunt interesat de varianta completa – pompa, camin de apa, teava de alimentare din put …. Adincimea se va stabili de dumneavoastra astfel incat sa putem obtine apa cea mai buna ( a doua sau a treia panza freatica – dumneavoastra stiti mai bine. Locatia este in Bucuresti aproape de Soseaua de Centura si Podul Otopeni ( cel de la intrare in Bucursti pe DN1 )

  Multumesc
  Dragos

  • Vi-am trimis oferta completa in 6 minute de la primirea cererii d-voastra. Din pacate noi ne ocupam doar cu executia forajului, pentru partea de instalatii (camin/santuri/conducte/automatizari/etc) va trebui sa vorbiti cu o firma de instalatii/instalator. Ei vor primii de la noi tot ce le trebuie pentru a echipa corect forajul.

 • Dorin

  Multumesc daca imi raspundeti cat mai curand!

  • Din pacate noi nu ne ocupam cu astfel de „constructii” / fantanai. Noi avem utilaje hidraulice care foreaza adanc (40-200 m) in pamant , indiferent de duritate si unde se introduce o tubulatura din PVC uzual cu diametrul de 90-140 mm pentru pompe submersibile.
   Din pacate un astfel de foraj NU se poate face in continuarea gaurii d-voastra.
   Mult succes si bafta, site-ul nostru e f citit de multi colegi de breasla , poate vede vreun fantanar mesajul si va suna.

 • Dorin

  Buna ziua! Mentionez sa spun ca sunt foarte dezamagit de toate persoanele „muncitori” daca se pot numi asa care incep un lucru si nu- l mai termina. Sa incep cu inceputul:Locuiesc langa Piatra Neamt,detin un teren in sat Luminis com Piatra Soimului am inceput o fantana sapata la mana din luna ianuarie,au sapat cu chiu cu vai 16 m zic ei pt ca pana la urma s- a dovedit ca un tub avea 90 de cm si nu 1 m ,in fine au plecat cu motivul ca e piatra iar ei nu mai pot sapa pr ca e f greu,am gasi f greu pe altcineva care sa continue ceea ce au lasat ei a venit si acesta a mai sapat 2 m s-a luat si a plecat si asta pt ca e piatra nu poate continua,apoi iar am cautat si am fadit o echipa care foreaza si a venit mi-au dat nu mai stiu cate garantii ca ei sunt de incredere si nu stiu ce au forat un metru si au zis ca e huma di aia albastra e f greu si vin a doua zi…..Ia mai vazut cineva?????nu in nici un caz!!! Eu va spun sincer muncwsc in Italia f greu,e f greu aici banii se castiga fff greu am bagat 1800 de euro degeaba intr-o gaura de 17 m care aunt sigura ca e apa doar ca nu gasesc oaneni de baza!Eu spun asa:Daca eu platesc si platesc bine nu-i chem pe gratis de ce nu se gaseste cineva????ma scuzati dar trebuia sa ma descarc cumva!!nr meu de tel daca se poate gasi cineva sa-mi termine fantana este 0233296092

 • LAU

  Va rog un cost pentru saparea unui put de mica adancime 40-50M in zona Militari-Chiajna. Doresc informatii legate de o pompa de caldura sol-apa in aceeasi zona.

  • Va recomandam un foraj la adancimea de aproximativ 40..50 metri (instalatia de foraj poate sapa intre 40 si 220 m adancime), tubat cu tubulatura PVC cu diametrul de 125 mm.
   Oferta noastra este trimisa email.

   In oferta sunt incluse absolut toate materialele si operatiile necesare unei lucrari de calitate , adica
   * deplasare, transport organizare santier
   * sapare cu noroi bentonitic cu diametru > 250 mm
   * tubare cu PVC 125 mm clasa de rezistenta corespunzatoare adancimii de forare
   * filtre transversale produse de fabrica
   * piesa de fund
   * centrori in zona filtrelor
   * pietris margaritar filrant cuartos de granulatie corespunzatoare granulometriei acviferelor deschise in foraj
   * 3 inele de izolare (peleti bentonitici/ciment/peleti bentonitici) realizate la adancime controlata
   * umplere spatiu inelar cu pietris pana la suprafata
   * denisipare cu pompa mamuth (aer lift)
   * limpezire cu submersibile
   * determinare parametri foraj
   * intocmire fisa foraj cu toate elementele si lucrarile efectuate
   * intocmire fisa cu recomandari de echipare si exploatare pentru a va ajuta in achizitia pompei si restul instalatiilor ce urmeaza sa le executati
   * garantie 12 luni

 • Alin Butura

  Intr-adevar am forat cu altcineva…si de calitate proasta.nu mai am oferta dv,daca puteti sa imi trimiteti alta va multumesc.mentionez ca terenul se afla pe un deal ( un platou)sa zic asa,acces nu este prob decat daca ploua.fostul foraj avea 40 de m si avea o cantitate aprox suficienta de apa(extrageam aprox 1000 l apa fara oprire).sunt interesat de un foraj de 50 m.va multumesc

 • Alin Butura

  Buna ziua.sunt interesat de un foraj de 50 m aprox.in comuna stremt jud alba la 6 km de teius.mentionez ca am mai avut un foraj de 40 m dar din cauza calitatii proaste a tubulaturii( de canalizare)sa surpat.astept o oferta..va multumesc

  • Povestea d-voastra seamana cu multe altele …
   – Ne-ati cerut o oferta in 05.07.2012
   – Ati primit oferta detaliata cu operatii / materiale in aceiasi zi .
   – Nu am mai primit nimic de la d-voastra …. nini macar un Multumesc pt oferta ….
   – Intelegem din comentariul / mesajul de mai sus ca ati executat lucrarea cu altcineva , probabil mai ieftin … dar care a tinut max 2 ani ….

   Si acum raspunsurile :
   – Oferta trimisa e valabila si astazi
   – Va rugam email detaliile executiei forajului actual.

 • bogdan

  Buna ziua
  Sunt interesat de un foraj, nu stiu natura solului , etc, alimentarea in zona facindu se de la reteaua orasului si mi este necesara pentru gospodaria personala(pentru udatul gradinii de aproximativ 3000 m patrati).Poate va faceti timp sa mi comunicati un cost estimativ. Murfatlar, Constanta, la 150 metri de canalul Dunare – Marea Neagra.Multumesc anticipat

 • liviu

  Buna.
  In localitatea Plopis, Salaj doresc un foraj profesional, caut o oferta pt un debit de 20m pe zi.
  Multumesc!

  • Avem nevoie de locatia exacta de pe Google Maps. Daca sunteti mai spre munte, va fi nevoie de un foraj in roca, daca mai spre ses, de un foraj cu noroi in soluri sedimentare ….. diferenta mare de tehnologie, pret etc.

 • pavel

  zona Tanasoaia jud. Vrancea,campie,sol normal,ma intereseaza un put de apa potabila,debit suficient pentru o gospodarie.dimetru 150mm,adancimea 50-70m.va rog dati-mi un raspuns cam cat costa. multumesc

 • Corina

  Buna ziua
  Sunt interesata de un foraj, nu stiu solul daca este pietros sau lutos, etc,nu sunt fintini in imprejurimi sa cunosc adincimea estimativa, alimentarea in zona facindu se de la reteaua orasului si mi este necesara pentru gospodaria personala.Poate va faceti timp sa mi comunicati un cost estimativ…Oravita,Zona Garii, intre strand si Gara Oravita.Multumesc

 • Ion

  Aceleasi intrebari ca mai sus cu mentiunea ca zona de forat este in Oravita zona stadion CFR. In zona sunt puturi cu adincimea aprox. de 80m.

 • gabriel b

  doresc sa realizez un put forat professional pt.apa,am facut o fintinala 17m cu 1m in diametru dar are debit redus[nesatisfacator] locuiesc in Galati[metro]doresc sa nu mai am batai de cap ca nu am apa suficienta .puteti va rog sa-mi trimiteti o oferta de pret pe metru forat si costurile aditionale daca forajul ar fi la100m adincime.aveti si pompesubmersibile adecvate pentru aceasta adincime?cit ar dura lucrarea ?si cit e garantia lucrarii bine facute?asigurati intretinera putului in caz de nerandament?multumesc anticipat si astept vesti de la dumeavoastra pe e-mail

 • ion

  Doresc sa incep realizarea unui put cam 15-20m adancime, deoarece fantana existenta nu tine apa. Prezenta fantana se afla la 25m distanta de malul raului Avrig. Primul strat de ~5meste format di pietris (prund de rau)dupa care urmeaza o roca din HUMA cam 8-12m. Cativa vecini au realizat puturi la 12-14m adancime si au apa potabila pentru consum. Eu cred ca maxim 20 metri prin procedeele de forare pe care le-ati prezentat, ar fi suficient. Putul trebuie sa aiba apa pentru consumul unei familii de 4 persoane, nu stiu cam ce volum de apa este necesar la o gospodarie, posibil 2 mc/zi. In prezent folosesc apa din rau, aceasta fiin la 33 metri distanta de peretele casei. Dupa necesitatile prezentate, imi puteti spune cam ce diametru al tevii va fi necesar,pretul si cand se poate incepe lucrarea?

 • Karoly

  Buna ziua.
  Ma intereseaza un foraj pentru uz casnic si irigare gazon aprox. 2000m2 la Cetariu, jud. Bihor, 12 km de Oradea spre nord-est.
  Nu stiu cam la ce adancime am putea gasi in zona apa cu un debit suficient si cat ar costa ?
  Puteti sa ma ajutati ?

  Karoly Ilosvay

 • Adrian

  in 24 februarie 2011 ati raspuns unei cereri de oferta pentru sat Pestera, com Moieciu, jud Brasov.
  Sunt in aceeasi situatie, rog trimiteti si catre mine oferta.
  Multumesc mult,

 • Ferencz

  Buna ziua!As dori sa forez un put pentru apa potabila in judetul Timis,mentionez ca mai am unul forat dar la adancime mica(19m)Ma intereseaza pretul si timpul de forare.Mentionez ca apa potabila este la adancimea de 65-75m aproximativ.Diametrul este cel normal(50mm la iesire)Cred:).Va multumesc !

 • Ion Ionel

  Baiatul meu impreuna cu un grup de prieteni, doresc sa amenajeze o zona de agrement langa orasul Oltenita.Acolo construiesc o unitate hoteliera cu cca 15 camere, doua picine cu cca 120 mc apa, dusuri, toalete, restaurant cu 200 locuri si multa verdeata. Aceaste investitii se fsc pe cca 1.5 ha. Va rog sa ma ajutati si sa estimati ce necesar de apa are nevoie, cat si de diametre de forare , adacimi, cat si un cost estimat.

  Cu multumiri

  • Un debit de 4…8 metricubi/ora ar trebui sa fie suficient cu ajutorul unei mici acumulari pentru varfurile de consum.
   Asadar un diametru de tubare al forajului de 90 …125 mm e arhisuficient.
   Din ce stim noi in zona d-voastra pe la 12 m se da de calcare, asta ducand la necesitatea forarii cu tehnologie pt soluri dure.
   Veti primi imediat o oferta detaliata prin email.

 • petru s

  as dori sa mi spuneti daca in judetul Bihor comuna borod satul valea mare de cris as avea vre o sansa sa fie apa la o adincime de 50m pt a iriga 1h de teren,asta ar insemna intre 50-60m³saptamanal va multumesc

  petru

 • Silviu

  Buna ziua,

  dorim sa facem un put de drenaj pentru a elimina apa de pe o portiune de drum unde se aduna mai multa, la ploi torentiale.

  Am dori sa facem acest put pana in prima panza (10 m) cu o teava de diametrul 20 cm. Ne puteti spune un cost (materiale + manopera) si timpul necesar realizarii acestui put? Locatia este Chiajna, jud Ilfov.

  Multumesc,

  Silviu

 • Laurentiu

  Ceau , ma intereseaza in localitatea Mosnita Noua , jud Timis un foraj pentru apa menajera si potabila necesara unei familii medii si gradina 800m2
  Te rog daca poti sa imi faci si o oferta pentru o pompa de caldura , si sa imi spui te rog ca daca pe langa aceste forari pentru pompa va fi nevoie si de alt foraj pt apa menajera
  Multumesc

  • In zona acviferele < 100 m au fff mult fier. Un foraj de apa in acviferul de la 100 m poate asigura 5..6 mc/h, arhisuficienti pt o pompa de caldura apa-apa , si pentru alte utilizari casnice. Asadar va recomandam o PDC apa-apa cu un foraj la circa 110 m adancime pt absorbtie si unul mai mic pt refulare. Oferta concreta in emailul d-voastra.

 • Vali

  Buna ziua! Ma intereseaza o oferta de pret cu toate materialele incluse pentru un put pentru o locuinta personala de circa 50 m(a treia panza freatica) in Zona Odai Otopeni. Va multumesc

 • Sorin

  Buna ziua. Ma intereseaza un faras de apa in comuna Beresti-Meria, judetul Galati. Un vecin spune ca a gasit apa la 120 metri desi ma indoiesc, pentru consum casnic. Multumesc

 • Laurentiu

  Buna ziua,
  Ma intereseaza un foraj de apa in comuna Duddestii Noi, langa Timisoara, care sa imi asigure in final, un debit de 0,47 l/s pentru consum casnic.

  Multumesc

 • Claudiu

  Buna ziua. Detinem in localitatea Santuhalm -5 km de Deva o suprafata de teren agricol-8000 mp, amejata cu solarii pe o suprafata de 4500 mp, sistem de irigare prin picurare. In vederea forarii unui put care sa ne asigure un debit de 3-5 l/s va rugam sa ne trimiteti oferta dumneavoastra. Va multumesc

 • ionut

  Bună ziua!
  Doresc să forez un puţ care să fie utilizat pentru itigaţii.
  Zona este Tulcea, localitate Beştepe
  Intrebările mele sunt:
  -cam la ce adancime s-ar gasi apa
  -ce debit ar putea avea
  -cat ar costa forarea unui astfel de puţ, aici ma refer la unul profesional incluzand toate materialele necesare şi transportul echipamentului de forare.
  Vă multumesc.

 • Trifan Petru

  Buna ziua vreau sa sap fintina in viisoara com forasti jud suceava.diametru minim 80cm si adincimea de 25m(adincimea fintinilor din imprejur)sau eventual put de alte dimendiuni astept oferta dumneavoastra multumesc.

 • Ana-Maria Avram

  buna ziua. Doresc un foraj pt apa ( put american) , deservind o singra gospodarie in zona deluroasa Boldesti-scaieni-Seciu pentru uz casnic si gradina 10.000 mp. Nu stim la ce adancime se afla apa. gospodaria noastra se afla pe un deal, la inaltimea de 350 m. Terenul este argilos-lutos.

  Va rugam daca se poate o estimare generala a costurilor. Multumesc.

 • Paun Petre

  Doresc un foraj pentru alimentare cu apa a unei viitoare locuinte situata in Brad, jud.Hunedoara, coordonate 46.118401, 22.785231.În zona la cca 100m este o fantana în care apa este pe la 8-10m adancime. Accesul se poate realiza fara restrictii de gabarit.
  Va rog o oferta de pret.
  Multumesc, P. Paun

 • Emil

  Bună ziua!
  V-aș ruga o ofertă pentru forarea unui puț 40-50 m în Breaza, jud. Prahova, zonă centrală, pentru uz casnic și grădină 500 mp.
  Mulțumesc!

 • Silviu Ghete

  Stimate domn,
  Ma intereseaza o oferta pentru forarea unui put necesar alimentarii cu apa (regim casnic) al unui imobil situate in comuna Jugureni, jud. PH. Necesarul de apa nu cred ca ar depasi 20mc/luna. Coordonatele ar fi: 45.090336, 26.433283. Din discutiile cu vecinii, exista fantani sapate intre 14 si 16m adancime.
  Va multumesc,
  Cu stima, Silviu Ghete.

  • Buna ziua

   Noi executam foraje (https://www.flickr.com/photos/foraje/12130242026/ ) tubate cu PVC de diametru 90 …250 mm si nu fantani. Aceste foraje nu acumuleaza apa , ci dau un debit constant, exploatabil 24 h din 24, 365 zile /an, debit neinfluentat de regimul precipitatiilor, si o calitate a apei neinfluentata de activitatea umana.
   Adancimea minima pentru care ne deplasam in zona d-voastra este de 50 m
   Daca aceste 2 cerinte sunt valabile pt solicitrarea d-voastra va rugam sa reveniti cu un reply pe adresa noastra de email.

 • Levy Loty

  Aveti un site extraordinar. Sunt interesata de forarea unui put in comuna Babana la 11 km de Pitesti.

 • Cristian

  Buna ziua,

  Am postat acum o luna, am sunat la birou si am vorbit cu o doamna in legatura cu un foraj. Mi-a spus ca voi fi sunat si nu am primit nici un telefon. Va rog trimiteti o oferta pt un foraj, sistem irigare automat in Sura Mica, cart. Eva Residence nr. 813. Sau trimiteti pe mail un numar de contact cu cine as putea vorbi la telefon…

  • Stimate d-le Cristian….in 07.03.2012 ati solicitat o oferta pentru Sat. Podu Oltului, comuna Harman, jud Brasov. Ati primit oferta noastra , cu detalii cu numar de mobil in aceiasi zi. Dupa 2 ani vad ca cereti oferte pentru judetul Sibiu …. Mesajele d-voastra ne apar venite din Bucuresti. Nu contestam ca puteti fi un prosper om de afaceri cu case de vacanta la Brasov si Sibiu. Din experienta credem ca e altceva …..

 • Walter

  Buna ziua.
  Ma interesează forarea unui put la 50-60 m cu diametru de 120-140 mm în județul Covasna, localitatea Sancrai
  Sursa de apa vreau sa o folosesc pentru uz casnic dar si pentru gradina.
  Puteti sa-mi dati un pret estimativ ?

 • Alin

  Buna ziua,
  As dori un calcul pentru Iasi, sat Valea Lunga, com. Holboca pentru gradina de 1000mp si casa.

 • Stefan

  Buna ziua.
  Ma interesează forarea unui put în județul Vâlcea, localitatea Mihăesti mai precis sat Barsesti.
  Sursa de apa vreau sa o folosesc pentru uz casnic dar si pentru gradina.
  Pentru a scoate apa din acest put trebuie montate pompe?

  • In general pentru a pompa apa e nevoie de pompe. Sunt cazuri rare cand forajul este artezian, si nu mai e nevoie de pompe. Daca doriti un foraj cu adancimea > 50 m va rog reveniti cu o cerere pe pagina de contact.

 • Marius

  Buna ziua, va rog sa-mi faceti o oferta de pret pt un foraj >50 metri adancime (am inteles ca nu va deplasati pentru adancimi mai mici) pe diametru de 125 pentru o locatie in localitatea Orodel jud. Dolj (acolo detinem casa batraneasca, mai avem o fantana clasica in curte dar mai dorim o sursa de apa mai curata si cu un debit constant). Eventual care sunt conditiile de acces, am vazut ca utilajele dumneavoastra au un oarecare gabarit fizic.
  Va multumesc.

 • Octavian

  Buna ziua,
  Sunt reprezentantul unei asociatii de proprietari, in Bucuresti.
  Ma intereseaza un put pentru alimentarea cu apa curenta a unui bloc, zece etaje, 150 apartamente.
  Va rog sa-mi spuneti daca se poate si in ce conditii.
  Mentionez ca in acest moment suntem bransati la reteaua publica.
  Va rog sa luati in considerare si ideea ca acest put sa fie complementar,adica pastrarea contractului cu furnizorul de apa potabila si suplimentar utilizarea apei din sursa proprie pentru baie si toaleta.
  Multumesc!

  • Foraj se poate realiza fara problema . Apa buna e si lpe la 75 m dar si in acviferul de Fratesti pe la 180m. In cazul d-voastra insa e nevoie deaviz de gospodarirea apelor, de bazin tampon , statie de pompare etc. Va recomand sa contactati o firma de proiectare in domeniul alimentarilor cu apa care sa se ocupe de hartii / acte. Cand aveti un studiu hidrogeologic reveniti la noi pentru oferta de pret.

   • Octavian

    Din mesajul dvs inteleg ca este necesar un aviz de la „gospodarirea apelor”, pentru acest aviz imi trebuie un acord de la Apa Nova, pai, dvs credeti ca cei de la Apa Nova renunta asa usor la un consumator de apa?, cand ei detin momopolul?
    Totusi, care sunt criteriile pentru care o lucrare de foraj in scopul alimentarii cu apa nu are nevoie de avize?
    Eu am nevoie de cca 20 mc de apa in 24 de ore

    • Exista o exceptie la legea apelor care prevedea ca persoanele fizice care utilizeaza apa in scop menajer cu debite de pana la 0,2 l/s = 17 mc /zi. Sper sa mai fie valabila. Incercati sa rezolvati aceasta problema cu firme de specialitate. Noi suntem executanti care suntem ami mult cu sapa si mai putin cu mapa ….. Succes

 • Anton G.

  Va salut !
  Locuiesc in Zona Bolintin Deal – Giurgiu si doresc un put de adancime medie, mai exact a doua panza freatica de apa, deoarece prima panza de apa nu are gust placut si nu o putem consuma !
  Am inteles ca este recomandata teava albastra pt adancimi mari.
  I-mi puteti face o oferta de pret va rog si o estimare a datei de incepere ?

  Cu respect !

 • GROSZ

  Buna ziua
  Va rog sa-mi faceti o oferta de pret pt un foraj de 100-120 metri adancime pe diametru de 125 in localitatea Checea jud Timis .Multumesc anticipat.

 • FLORIN

  Buna ziua,va rog sa-mi faceti o oferta pt o familie de 4 persoane si pt a uda gazonul(800mp2)in localitatea Dobreni la 12 km de Piatra Neamt.Prima panza freatica ar fi la 4,5m dupa studiu geo,iar un vecin are un foraj(de fapt o fantana)cu diametrul de 300mm la 9m.Nu are nici o treaba ce are el cu ce am citit pe site-ul d-voastra.Multumesc!

 • iosif

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi faceti o oferta de pret pentru un put apa uz casnic (potabila) adanc de 60m in localitatea Fantanele, jud Arad.

  Multumesc anticipat!
  O zi buna!

 • stefan

  As vrea sa stiu la ce adincime trebuie forat pentru a avea un debit bun de apa ,pentru o casa cu o familie de 4 persoane ,apa potabila si menajera si cam la ce pret poate ajunge.Vreau sa precizez ca fintina din curte are apa la o distanta de circa 12 m, localitatea este Bacau, Parincea. Multumesc!

  • Nu avem prea multe date despre zona d-voastra ca sa stim adancimea la care se gasesc diverse acvifere. Variante aveti sa cautati foraje adanci in zona si sa aflati detaliile lor / fisele forajelor sau sa comandati un studiu hidrogeologic la o firma autorizata sau la Apele Romane unde se va inventaria toate forajele din zona d-voastra.

 • Cristian

  Buna ziua,

  Am nevoie de un foraj pentru alimentare sistem automat irigare gazon, suprafata de 700mp. Locatia este in com. Sura Mica, cart. Eva Residence jud. Sibiu. Am vazut ca aveti lucrare in Alba si poate se leaga si de Sibiu ceva! Mersi mult

 • Bogdan

  Buna ziua,

  Am un put forat in Salicea CJ la 100m. Cantitatea de apa pe care o da este f mica (aprox 50l/ zi si f murdara. O pot scoate doar cu instalatie mamuth, pt ca pompele le distrug). Pana la 40m a fost marna, apoi roca. Filtrele au fost puse in urma geofizicii putului- in timpul forajului nu s-a putut vedea clar daca am strat acvifer sau nu. Exista vreo metoda sa-l fortez?
  Mai multe detalii va pot da pe mail sau telefon.

  Multumesc!

  • Vi-am dat s noi o oferta de executie. Nu e fair play sa apelati la noi pt know how si sa executati lucrarile cu ….. Cu toate acestea incercam sa va ajutam…Aveti email intrebari la care solicitam raspuns.

   P.S. Azi dimineata ne-a contactat o doamna din Rasnov pentru a o ajuta tot cu remedierea /reabilitarea unui foraj recent executat. Cu dansa am avut si contract de executie, dar sa razgandit in ultima zi . Exista un proverb care spune „Suntem prea săraci ca să ne permitem lucruri ieftine !”

 • Adrian

  Ma intereseaza un pret săpături încălzire geotermala in localitatea Buziaş jud. Timiș mentionez ca zona are ape minerale carbogazoase.

  • Pentru o casa familiala va recomandam o PDC apa-apa . In zona se poate obtine relativ usor (80-100 m adancime) un debit de circa 5 mc/h necesar. Daca vreti ceva industrial, pentru o pompa PDC > 15 kw , va recomandam sonde U.

 • alin

  Vreau un put in zona Aiud, sat Sincrai. Nu stiu la ce adincime gasesc apa si nu stiu care sunt costurile, cum ma puteti ajuta ? MULTUMESC

 • Daniela H

  Bine v-am găsit! Am cumpărat recent un teren intraurban în comuna Vârtopu, Corabia, judeţul Olt. Vă rog să-mi spuneţi cam cât m-ar costa să am un puţ pentru apa menajeră şi unul pentru irigat grădina. Din câte am înţeles de la localnici, apa e la 8 m, dar e recomandat ca puţul să fie săpat la 15 m.
  Vă rog să-mi trimiteţi o ofertă de preţ pe e-mail.
  Mulţumesc şi felicitări.

  • Acviferul freatic , de mica adancime (8..15 m) este un acvifer cu sanse f mari de poluare / contaminare, si in plus, in majoritatea cazurilor poate avea debite variabile f-ctie de nivelul precipitatiilor din anul respectiv. Si va puteti trezi cu el secat complet exact cand aveti mai multa nevoie / seceta. Noi nu executam foraje cu adancimi mai mici de 50 m, dar va trimitem o oferta ca sa vedeti ce inseamna un foraj la > 50m. Multumim.

 • b. mitel

  Buna ziua.Am achizitionat o casa in Pipera. Are un put forat la 20m Deoarece in zona au fost infiltratii, cu o substanta periculoasa in urma cu un an, care s a depistat si la 50m, va rog sa mi spuneti cam pina la ce adincime, ar trebui forat si cat ar costa metru la final Va rog sa mi raspundeti pe mail Multumesc !

 • aurelian

  Buna ziua,
  Sunt interesat de posibilitatea forarii unui put pt apa in zona Carpinis/Tarlungeni jud Brasov.
  Din informatiile d-voastra (aproximativ) care ar fi costurile de executie/studiu geo..

  Multumesc anticipat!

 • Bogdan

  Buna seara.

  M-ar interesa un put forat pentru uz casnic(apa potabila),locatia este in judetul Iasi, Comuna Miroslava, Sat Vorovesti.

  Multumesc.

  • Nu sunteti primul care solicitatio o oferta in zona. Noi avem retineri in a fora datorita riscului de a nu gasi nici un acvifer pana la o adancime rezonabila (200 m in cazul nostru) . Daca va asumati d-voastra acest risc, aveti email o oferta.

 • Sorin

  Buna seara. Ma interezeaza care e adancimea la care trebuie forat pentru localitatea Sura Mica, judetul Sibiu. De asemenea as fi interesat ce oferta financiara puteti face. Putul ar trebui sa alimenteze doua locuinte. Va trimit si coordonatele de google maps: 45.831973, 24.049380. Va multumesc.

 • sorin

  buna seara ma intereseaza un put forat iar apa sa o folosesc pentru o instalatie de irigatie a unei suprafete de 20ha teren.instalatia cuprinde 5ha sivreau sa o rotesc la fiecare 24 ore cu pauza de 5- 10 zile iar in zilele de pauza sa suplimentez apa la un iaz de peste care scade in verile secetoase cu 50%.deci as avea nevoie de 20-25 litri/mp la 5ha in 24h ,este posibil un asa debit si cat ar costa?
  Nu stiu cat ar putea ajunge o asemenea investite dar sunt foarte interesat .
  Va multumesc pentru raspuns.PS terenu se afla in comuna Solesti jud vaslui pe cea mai inalta cota comunei la limita dintre satul Valea Silistei si satul Steoborani.Multumesc inca o data

  • Din calcul reiese un debit de 15 litri/secunda, maricel, mai ales pt o zona aflata pe deal. Luati in considerare 2..3 foraje si incercati sa le amplasati mai jos spre vai pentru a avea debite mai mari. Adancimea lor oricum trebuie sa fie > 50 m. Va trimitem email o oferta.

 • ioana

  Buna ziua. am nevoie de un put forat pentru uz casnic,familie cu 6 persoane si pentru a putea iriga culturi de pe 1,5 ha.
  locatia este in judetul tulcea, localitatea greci.Multumesc!

 • alex

  buna as dori sa stiu cat mar costa un put la 10-15m adincime pentru udat in gradina 500m patrat, in cluj (fosta baile someseni) si ce pompa ar trebui,astept o oferta va multumesc

  • Din pacate noi nu foram sub 50 m adancime. In plus zona Clujului este deosebit de dificila dpdv al forajelor – soluri dificile, neuniforme , sare, acvifere discontinui, etc…. riscurile de a nu avea apa sau de a avea apa sarata sunt maxime. Va urma succes in a gasi pe cineva pe plan local.

 • P. Dan

  Buna ziua ,
  As dori sa mi trimiteti oferta pt . realizarea unui put pt.consum casnic ,.6 persoane . Mentionez ca am mai realizat un foraj acum 2 ani ,…la aprox 80m ,..dar nu sunt multumit de lucrare . E o intreaga poveste acolo .
  Cu stima !

 • Iulian

  Buna seara,

  Ma intereseaza un foraj in Sat Scheia – Suceava. Cand m-am mutat la casa, acum 3 ani, am gasit niste „meseriasi” care mi-au sapat vara o fantana din tuburi de beton de 80 cm diametru, adanca de 16 metri. Initial le-am cerut o adancime de 20 metri dar au spus ca au dat peste prea multa apa si nu mai pot continua sapaturile. Dupa 2 metri de pamant negru de la suprafata au dat imediat de argila. Au scos numai argila pana la 16 metri dupa care au spus ca e prea moale ca sa mai sape si prea multa apa – pompa lor nu reusea sa scoata suficienta apa (pe un furtun de pompieri) astfel incat ei sa poata sapa. Aveam 7 tuburi pline cu apa. In jurul tuburilor au presat argila ca sa nu se infiltreze apa de la suprafata iar pe fundul ei au pus margaritar.
  Inainte de a ma muta, timp de o saptamana am lasat toate robinetele din casa deschise, timp in care apa din fantana scadea cu maxim jumatate de metru. Daca opream robinetele nivelul apei crestea imediat la loc. Eram multumit asa ca le-am dat cu mare veselie si restul de bani pentru lucrare….
  Toate bune si frumoase pana iarna trecuta cand am ramas fara apa in fantana, am chemat alti „meseriasi” care mi-au spus ca au incercat sa mai sape astfel incat sa cada tuburile de 80cm dar acestea nu culisau ( normal-erau prinse in argila) asa ca mi-au spus ca au mai bagat 3 tuburi de 60cm diametru, tot din beton si ca imediat a crescut din nou nivelul apei. Din pacate eu nu eram de fata cand au sapat, am venit de la serviciu si i-am gasit beti in jurul fantanii, asa ca i-am numarat repede sa vad daca sunt toti care au venit dimineata la sapat ( de frica sa nu fi ramas unul prin fantana si sa dau cu subsemnatul pe la politie) si le-am dat banii ca sa scap de ei mai repede.
  De sarbatori am ramas din nou fara apa ( nu stiu de ce se intampla numai iarna). Asa am aflat ca betivii m-au pacalit si au bagat numai un tub de 60cm, nu 3 tuburi cum mi-au spus initial….Carpeala peste carpeala….lucru de mantuiala.Am doar jumatate de metru de apa si nivelul nu mai creste deloc.
  Presupun ca nu se poate fora in fantana existenta, asa ca va rog sa-mi dati o oferta pentru un foraj de 30 metri adancime cu un debit suficient pentru o casa cu 4 locatari.
  Apreciez mult genul asta de consiliere pe care il oferiti online.Concurentii d-voastra nu au rabdarea asta. Bravo!

  Multumesc!

 • Liviu

  Buna seara! M-ar interesa pretul unui put forat la 40 m pt.apa in localitatea Vinatori de Galati.

 • Marius

  Buna
  In com Grosii Tiblesului Jud Maramures as vrea sa infiintez o pastravarie si am nevoie de un debit de 80l/sec in bazinul de captare
  Raul Tibles este la 15m dar nu vreau apa de acolo motiv seceta inundatii(apa murdara) etc
  Este la 60km de Baia Mare nu stiu cunoasteti zona? As dori o estimare aprox daca se poate cat mai curand
  Multumesc anticipat
  Marius

 • MARIUS

  Buna,
  Sunt din jud.IASI, loc.HANDRESTI. Mi-am facut o fantana acu 2 ani de 20 de metri adancime si abia am 2 metri de apa.As avea nevoie de un foraj pentru uz caznic. Cunoasteti zona? Ce solutii sunt? Astept oferta dumneavoastra.
  Cu respect

 • Bela D.

  Buna ziua
  As dori niste informatii despre nivelul de apa pentru irigatii in zona Timisoara. Este vorba de un teren de apr. 100ha.Daca se poate doar informativ, la ce adancime se gaseste apa. Va multumesc.

  • Zona Timisoara o cunoastem ff bine. Este apa multa la diverse adancimi. Din pacate este destul de eterogena, si pot fi diferente mari de la est la vest etc… . Va rugam sa ne dati email ondrill@gmail.com amplasamentul terenurilor si un debit saptamanal / lunar de care aveti nevoie , si eventual alte particularitati ale apei de care aveti nevoie (temperatura, etc)

 • Marius

  Suntem foarte interesati de oferta dumneavoastra.
  Precizez ca asa am dori sa curga artezian dar nu cunosteam termenul. In zona nu exista curent electric. In zona nu exista asemenea foraje dar exista mai multe izvoare. Locatia unde am dori sa foram putul este in pasune la intrarea in loc. Groseni, com. Archis, jud. Arad. Locul exact este intre doua dealuri paralele si pe mijloc tece o vale.
  Daca in cazul in care nu am reusi ca apa sa curga artezian ce solutii ar mai exista in conditiile in care nu exista posibilitati de curent electric pentru a folosi pompe.
  Multumesc si astept cu interes raspunsul dumneavoastra.

 • MARIUS

  Bună. Suntem o asociaţie de crescători de animale din jud. Arad şi am fi interesaţi să forăm un puţ pentru a avea apă la animale. Debitul nu trebuie să fie foarte mare dar am dori dacă se poate un puţ din care să curgă apă continuu. Dacă puteţi să-mi trimiteţi o ofertă aş prefera să purtăm restul discuţiilor pe email.

  • Daca prin sa gurga continuu intelegeti sa curga artezian – fara pompa, energie electrica, etc – lucrurile se complica f mult. Sanse sunt doar daca in zona mai exista astfel de foraje. Sanse sunt in vai, inconjurate de dealuri / munti. Daca va referiti la faptul ca forajul sa dea, la pompa, un debit continuu, asta e ceva normal, asta inseamna un foraj de adancime. Chiar daca debitule mic (sa zicem 0,5 mc/h ) prin faptul ca e continuu se pot aduna 12 mc/zi , 360 mc/luna, suficient pentru un ditamai hotelul, de exemplu.
   Va trimitem email si o oferta de pret.

 • florin

  buna eu sunt din bacau hemeiusi si as vrea sa fac 1 foraj pentru ancalzire geotermala as vrea sa stiu daca faceti asa ceva si cat ar ajunge deci forajul + sondele bagate an pamant

  va multumesc cu stima florin .c

  • Facem foraje pentru sonde U si dublu U (pt sisteme PDC sol-apa). Aveti o oferta trimisa pe email. Avem mici retineri in privinta dificultatii olului in zona d-voastra, poate ne puteti / va puteti ajuta cu ceva informatii foraje in apropiere.

 • Mihai

  buna seara!
  am o suprafata de 10 ha de teren agricol si as vrea sa o irig,in zona(sudul judetului dambovita)nu exista sisteme de irigatii,si as vrea sa folosesc niste puturi specific ca in zona nu exista curent electric.Vreau sa stiu ce debit mi-ar trebui si daca imi trebuie aprobare de la primaria sau ceva de genul.

  • Debitul necesar il calculati cu un agronom f-ctie de specificul culturii, sistemul de udare ales, regimul de irigare, etc.
   Va recomandam sa faceti rost de documentatii de la foraje in zona (adancimi , debite, etc) – daca ne dati zona exacta incercam sa va ajutam si noi. Dupa ce aveti cele 2 valori (debit necesar sidebit posibil in zona) veti puteasi singur calcula cate foraje si la ce adancime veti avea nevoie, si desigur veti putea cere oferte de executie. Fara debit / adancime degeaba cereti oferte, lucrurile sunt ambigue.

 • s. marian

  As vrea o oferta de pret pentru un put care ar deservi o locuinta normala

  la o adancime de 90-100 M

  As vrea oferta pe email

 • Lucian

  Buna ziua

  Mar interesa o forare in Jud Cluj. Localitatea floresti, pe strada stejarului pentru locuinta si sere, teren arabil cu suprafata de maxim 1 ha.

  Adancimea nu ar trebui sa fie mai mare de 50 de m tinand cont ca la 100 de metri este un rau mai mic dar este si eaul somes la 2 km.

  Va rog sa imi trimitei o oferta de pret pe email.
  Va multumesc.

 • D. Daniel

  Buna ziua ,
  Doresc o oferta de pret pentru un put ce va deservi o gospodarie in sat Ciocanai , judet Arges , timp de executie si modalitati de plata , mentionez ca nu am curent electric , terenul este achizitionat recent si nici nu cunosc date despre litologia solului.
  va mltumesc.

 • Nelu P.

  Buna seara,

  Va rog sa-mi spuneti care ar fi un pret minim pt. o sonda forata in zona Someseni (langa Cluj) la 800m. Nu stiu daca aveti date despre aceasta zona,au fost candva niste bai acolo cu mai multe izvoare una cu apa calaie, curge si acum. Eu am un teren de peste 1 ha in zona si m-ar interesa pt. o investitie pe termen lung. Ma intereseaza strict doar pretul forajului, nu si avizele ANRM, de ele ma ocup eu. Nu doresc un debit mare deci cu coloana de 5,5 inchi ar fi suficient pt. 2-4l/s. Dupa cate am inteles ar fi un acvifer termal in jur de 42C la aceasta adancime.

  Multumesc,

  Nelu P.

 • Liviu

  Multumesc pentru oferte.

 • Liviu

  Buna seara!
  As vrea sa stiu ce costuri as avea cu executia a 2 puturi a 100m echipate pentru pompa de caldura sol-apa, precum si un put pentru apa potabila (30-50m).
  Locatia este in Mun. Bacau, in zona de interfluviu intre Bistrita si Siret.
  Multumesc.

 • florin75

  salut
  sunt din galati si doresc sa construiesc o sectie de imbuteliat apa plata de aceea ma intereseaza zone cu apa cea mai buna in aceasta parte a tarii si ce cheltuili implica forarea unui put in acea zona .

  • Va recomandam sa comandati un studiu hidrogeologic la Apele Romane – acolo veti vedea locatiile, adancimile, debitele, calitatea apei si veti putea lua cea mai buna decizie privind locatia forajului / forajelor. Cand aveti acel studiu apelati si la noi pt o oferta de executie foraje.

 • ovidiu

  Buna ziua,
  Am o locuinta noua situata intre com.Berceni si com.Varasti sat Dobreni(cu 1km inainte de intrarea in Dobreni)la 8km de centura Bucurestiului,si care in present se alimenteaza cu apa din 2 puturi forate-unul la 14m din freatic si unul la 55m.La primul am renuntat de curand (la cel de 14m), iar cu cel de al doilea am o mare problema de calitate a apei-contine amoniu de 3 ori peste limita admisa. Studiez acum 2 variante. Una sa gasesc o instalatie de filtrare adecvata care sa-mi asigure epurarea apei pentru casa, o mica piscina (10 mc)si o mica gradina de cca 300mp si cealalta varianta executarii unui foraj la adancime mai mare, care sa izoleze straturile luate pana acum de cele doua puturi si care sa-mi asigure cantitatea si calitate apei necesare. Va rog sa analizati si sa-mi transmiteti pe email punctual dumneavoastra de vedere si aproximativ costurile de executie in functie de adancimmea la care conform profileleor hidrogeologice exista apa suficienta in zona si daca se poate si o aproximare a debitului pe care estimate sa-l puteti scoate, bineinteles in functie si de diametrul gaurii si al grosimii stratului filtrant pe care il propuneti.
  Va multumesc.

 • Amai

  Aproximativ 30 de metri sau mai profunde, avem cel mai bun echipament de foraj.

 • ELENA

  Multumesc. Executantul s-a apucat de forat la o distanta de 1.5 m .Nu au vrut sa ne asculte propunerea noastra de minim 5 m distanta.

 • ELENA

  Buna ziua,
  Va rog sa imi spuneti la ce distanta minima se poate fora un nou put de adancime langa unul compromis la 60 m?
  Multumesc anticipat.

  • Nu exista reguli scrise. Riscul este al executantului sa aiba pierderi de circulatie, sau chiar sa devieze gaura spre forajul abandonat. Va recomandam minim 5 m, dar cu cat mai mult cu atat mai bine.

 • alin

  Buna ziua,
  Vreau sa trec teava de apa potabila pe sub asfalt …….. comuna Vermes, Caras-Severin, la 45 km de Timisoara……..ma intereseaza un pret.
  Multumesc

 • Endriu

  Buna ziua,
  Locuiesc in comuna Bradu la 10 Km. de Pitesti,jud Arges si m-ar interesa un foraj pentru put de apa cu o adancime de cca 50 m pentru irigigarea unui teren de 2000 m patrati si pentru uzul casnic al unei case cu suprafata de 200 m patrati.As dori sa stiu date tehnice despre instalatia aferenta ( tuburi , conducte , debite samd) si eventual o oferta de pret.
  Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna.

 • Claudiu

  Buna ziua,
  As dori daca se poate o oferta pentru forare un put in Resita in Moroasa, pentru alimentare cu apa o casa.
  Multumesc

 • Gabriel

  Buna seara,
  Am un put sapat la 8 m adincime, 80 cm diametru tubul. Am avut apa pana la inceputul lunii septembrie dar acum mai sunt doar 20-30 cm de apa. Cind am sapat putul, acum 2 ani, la adincimea de aproximativ 8 m am gasit un strat de huma de culoare gri si forte dura si cel care a sapat a spus ca ii este frica sa sape mai jos sa nu se piarda izvoarele. Mentionez ca am facut analiza apei si este potabila. Locatia este in judetul Valcea, comuna Stoenesti, sat Zmeurat.
  Ce ma sfatuiti sa fac? Va multumesc!
  Gabriel

  • Din pacate noi am lipsit la lectia cu fantani de 1 m diametru la adancimi mici si nu stim cum sa va ajutam . Sa speram ca exista si altii care va citesc comentariul/problema si va raspund aici , tot printr-un comentariu. Puteti incerca sa postati problema si pe forumuri de discutii despre foraje. Bafta.

 • Cristian N.

  Buna ziua,

  as dori o cotatie de pret pentru zona Otopeni, Ilfov. Este vorba de necesarul pentru patru persoane, necesar apa ~25 – 30m3…

  multumesc,

  • Vi-am trimis email oferta noastra (adancime recomandata, pret all inclusive) , dar si fisa unui foraj executat de noi in zona.

   In oferta sunt incluse absolut toate materialele si operatiile necesare unei lucrari de calitate , adica
   * deplasare, transport organizare santier
   * sapare cu noroi bentonitic cu diametru > 250 mm
   * tubare cu PVC 125 mm clasa de rezistenta corespunzatoare adancimii de forare
   * filtre transversale produse de fabrica
   * piesa de fund
   * centrori in zona filtrelor
   * pietris margaritar filrant cuartos de granulatie corespunzatoare granulometriei acviferelor deschise in foraj
   * 3 inele de izolare (peleti bentonitici/ciment/peleti bentonitici) realizate la adancime controlata
   * umplere spatiu inelar cu pietris pana la suprafata
   * denisipare cu pompa mamuth (aer lift)
   * limpezire cu submersibile
   * determinare parametri foraj
   * intocmire fisa foraj cu toate elementele si lucrarile efectuate
   * intocmire fisa cu recomandari de echipare si exploatare pentru a va ajuta in achizitia pompei si restul instalatiilor ce urmeaza sa le executati
   * garantie 12 luni

   Garantam apa fara nici un fel de impuritati , forajul putand fi exploatat 24h/24 , 365 zile /an la debitul maxim permis de acviferul de adancime din zona d-voastra

   Durata de executie este intre 3 si 6 zile calendaristice.

 • ELENA P.

  Buna ziua,

  Intentionez sa fac un put de adancime mare pentru a avea apa de calitate superioara. Locatia este satul Valea Voievozilor judetul Dambovita, si necesarul lunar de apa este 60 mc. Va rog mult sa imi transmiteti o oferta de pret.

  Multumesc anticipat.

 • mihaela

  Buna ziua. Care ar fi costurile unui put in Domnesti-Ilfov, zona Ciutaci (unitatea militara)? Pe mail cred ca e cel mai ok.
  Va multumesc!

 • Ioan P

  Cu apa respectiva intentionez sa irig cateva hectare semincere. Cu cat e debitul este mai mare cu atat irig mai multe. Necesar minim 5 mc/ h ideal 10 mc/ h

 • Ioan P

  Buna ziua !

  Doresc sa execut un put in aceasta zona:
  Comuna Balasesti – Sat Ciurestii Noi zona Tutova

  Coordonate incadrare google:

  1. 46° 6’13.64″N; 27°37’27.89″E

  2. 46° 6’17.91″N; 27°37’30.51″E

  Ma intereseaza :
  1 daca faceti un studiu preliminar hidrogeologic (daca nu sa ne sugerati pe cineva)
  2 cu aproximatie daca stiti cam la ce adancime avem un debit peste 5 mc/h
  3 o oferta de pret pentru aceasta lucrare

 • Maxim

  Buna Ziua,
  in Judetul Bistrita-Nasaud faceti forari cumva?
  mai exact in satul Hasmasul Ciceului (GPS: 47.233178,24.057652)…
  Satul se afla putin pe un „deal” dar sunt destule fantani in zona…
  se poate o oferta de pret pentru un put „casnic” in acea zona?
  eventual cat ar costa per metru sapat sau cum se calculeaza…
  Multumesc anticipat.

 • Nicolae

  Va rog o oferta de pret pentru un put apa potabila la adresa Str. Calea Caransebesului KM 6 Localitatea Resita.Alte foraje nu sint in zona, nu stiu sa va dau alte detalii.Putul ar deservi consumului casnic, este la 3 Km de Resita.

  • Buna ziua. Intamplator am copilarit pe Calea Caransebesului si cunosc f bine zona. Am facut foraje in zona (la iesirea din Resita spre Caransebes) . Primiti imediat oferta noastra de executie foraj de alimentare cu apa.

 • Attila K

  Buna ziua,

  As dori o oferta de pret pentru un put de adancime mica (pana-n 20 metri adancime),in municipiul Arad (Zona Calea Aurel Vlaicu).
  Doresc sa o utilizez fantana pentru alimentarea locuintei, udat gazon si o mica gradina (consum aprox. 12-14 mC/luna).

  Va multumesc.

 • Mihail

  Buna ziua, as dori o oferta pt orasul Iasi, zona Copou. Locuiesc la casa, iar consumul lunar e de cca 12L/m^3. Va multumesc.

 • C Lorand

  Buna ziua! Locuiesc in Frata, jud Cluj. Am doua balti cu o adancime de 3m, pentru irigat o gradina de circa 3Ha, iar din cauza secetei au secat. M-ar interesa un foraj profesional (pret) ,la ce adancime sa-r gasi apa,? As avea nevoie de apa zilnic de 10-15 M3..

  • Lorand

   Buna ziua! Locuiesc in Frata, jud Cluj. Am doua balti cu o adancime de 3m, pentru irigat o gradina de circa 3Ha, iar din cauza secetei au secat. M-ar interesa un foraj profesional (pret) ,la ce adancime sa-r gasi apa,? As avea nevoie de apa zilnic de 10-15 M3..

   • Din pacate nu avem date despre litologia solului in zona d-voastra sau despre adancimea unde se gasesc acviferele. Debitul solicitat este asigurat de orice foraj corect facut, marile necunoscute sunt : duritatea solului si adancimea de forare. Singura varianta e sa le gasiti d-voastra , adunand date de la foraje din zona.

 • denism

  Va rog oferta pret un put pentru alimentarea locuintei, udat gazon si o mica gradina in orasulTulcea.

 • octavian

  in localitatea mirsid, jud. Salaj in locul numit”la Balta”(Fundatura), detin un teren si o cabana, am exeutat o balta care a avut un izvor puternic insa in urma cu 2 ani s-a oprit. Pentru a fora un put de adancime, ce ma sfatuiti : diametru tub, instalatia de forare, pompa, si eventual un pret aproximativ pentru a.mi face o idee de costuri

 • Dan

  Buna ziua. Doresc sa fac un put de mare adancime in Craiova (zona de locuinte de langa Ford).

  Doresc sa o utilizez pentru alimentarea locuintei, udat gazon si o mica gradina dar si eventual pentru alimentarea piscinei (daca este posibil, recomandabil). va rog sa-mi trimiteti un cost estimativ.

 • Cristian

  O oferta de pret pentru o locuinta in Craiova zona Ford.Pentru uz casnic si o piscina daca se poate.
  Multumesc,

  Cristian

 • ciprian

  As dori o oferta pentru foratul unui put in comuna Mediesu Aurit,jud. Satu Mare. Multumesc anticipat!

 • cristi

  Buna ziua,
  Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru un foraj de uz casnic in Clinceni, Ilfov. Adancimea aprox. este de 50 m. De asemenea m-ar interesa in cat timp puteti incepe lucrarea.
  Multumesc.

 • mircea

  buna ziua, as fi interesat e costul unui put pentru apa potabila pentru uz casnic pe terenul meu in zona localitatii Merisor (langa Baia Mare).Din cate am putut afla in zona sunt catalogate doua acvifere-ROSO12 si ROSO14- insa nu am gasit informatii clare la ce adancime se afla sau legate de calitate.Locatia exacta a terenului (Google Earth) este 47°39’53.39″N 23°25’3.93″E.

 • marius

  Buna ziua,as fi interesat de saparea unui put pentru apa potabila pentru uz casnic undeva la 80m adincime in orasul Hateg, jud Hunedoara, sat Clopotiva .In zona se afla si caselul de echilibru de pe amenajarea hidroelectrica Riul Mare Retezat .As dori o oferta de pret si toate datele necesare.Multumesc

 • sorin

  buna ziua, ma numesc sorin si m-ar interesa o oferta de foraj casnic pentru 2 case in zona ,com bucov sat pleasa jud Prahova. Am inteles ca in zona aceasta se gaseste apa la aproximativ 40 m

 • cristian

  buna ziua
  M-ar interesa o oferta de foraj de uz gospodaresc,
  comuna Bixad jud Satu Mare!

  va multumesc anticipat!

 • alexandra

  cat costa un foraj de put mediu (70 m) in comuna babaita judetul teleorman,ajutatima plz

 • marius

  Buna ziua,
  De ceva vreme citesc articolele dvs. despre foraje de alimentare cu apa. Mi se par deosebit de utile. M-ar interesa o oferta de foraj casnic, pentru locuinta unifamiliala de 4-5 persoane in localitatea Bascov, jud. Arges, in apropiere de Pitesti. Locatia este pe un deal, iar informatiile despre structura solului sunt contradictorii (din ceea ce am aflat de la vecini).
  In zona sunt puturi vechi, pe tuburi de beton, la diferite adancimi (de la 12m pana la 30), cu debite oscilante. Locatia exacta a forajului este: Latitudine=44.89931969498285, Longitudine=24.805161505937576.
  Multumesc,

 • Laurentiu

  Salut ,

  Am o intrebare, vad ca faceti foraj si in Constanta / Navodari , m-ar interesa daca ati facut in Navodari , zona spre Sibioara ( mai exact Limba Oii – pe langa lac Tasaul ) cam la ce adancime se foreaza pt a da de apa si care ar fi pretul pentru un put necesar la udat.

  Multumesc

 • Costin

  Buna seara,

  Sunt interesat de un foraj in localitatea Techirghiol. Scopul : apa potabila pentru uz casnic si gradina. Deoarece intentionez sa montez o pompa de caldura, m-ar interesa si un debit de minim 65 l/min(~ 4 m3 / hr). Imi puteti face o oferta?( va pot trimite si locatia exacta a terenului).

  • Aveti oferta noastra trimisa email. Puteti profita ca avem o instalatie chiar acum in judetele Constanta / Tulcea – in sensul ca beneficiati de cheltuieli substantial reduse pentru transport / deplasare.

 • Oana C

  Buna seara,
  Avem o casa in comuna Brebeni, la 12 km de Slatina, jud. Olt si am dori un pret estimativ pentru un put forat pentru apa potabila (familie de 6 persoane). Am inteles ca in zona puturile forate sunt cam la 38-42 m adancime.
  Multumim anticipat.

 • Marius F

  Buna ziua,
  Va rog o oferta pentru un put de apa in Bucuresti, sector 2. Nu am nicio informatie despre adancime, asa ca orice documentatie din partea dvs mi-ar fi foarte utila.
  Multumesc anticipat!

 • Andrei L.

  Buna,
  Sunt din jud.Sibiu, loc.Daia Noua. As avea nevoie de un foraj pentru uz caznic. Cunoasteti zona? Ce solutii sunt? Astept oferta dumneavoastra.
  Cu respect,
  Andrei L.

 • Mircea P.

  Buna ziua,

  Am o casa in comuna Starchiojd, jud Prahova. Doresc sa fac un put de alimentare cu apa (profesional). Adancimea la care cred ca trebuie ajuns (pentru a izola stratele de suprafata) este undeva la 30-40m. Va rog sa imi spuneti daca se poate realiza si un pret estimativ ar fi ideal daca imi puteti spune.

  Cu respect,
  Mircea P.

 • Corina

  Sunt din loc Provita de Sus.zona Plaiu jud prahova . Am dori sa foram un put la 50-60m pentru necesarul zilnic pentru o pensiune .Precizez ca avem un put de 14m , cu un diametru de 1m (tubat), dar pe timpul verii am ramas fara apa din cauza secetei . as dori sa ma sprijiniti cu o oferta din partea dvs privind forarea si tubajul .Multumesc !

  • Zona d-voastra e una de risc dpdv al forajului . Avem o experienta la Breaza , unde am dat de un sambure de sare. Ca sa va putem oferta un foraj la orice adancime avem nevoie de niste date inime, orientative despre litologia solului . Acestea numai d-voastra le putet gasi de la alti posesori de foraje din zona, primarie, poate vreun geolog batran, etc.

 • Catalin

  Multumesc, nu ma deranjeaza sa fie de 100 sau 200m adancime, ideea e sa am debitul necesar irigatiei.
  Va rog sa-mi spuneti debitul maxim ce-l puteti face.

  • Cred ca faceti mai ulte confuzii. Debitul maxim este o proprietate a acviferului, si nu a forajului ce se executa . D-voastra nu cred ca va trebuie acest debit 24 h din 24 , 31 zile/luna ci perioade mai scurte / cu intermitenta. In plus e posibil si temperatura apei sa fie o problema (10..12 grade ceslius) . Toate duc catre o acumulare – din foraj pompati 24 h din 24 intr-un bazin /canal/etc si de acolo puteti pompa cu ce debite doriti si cand doriti .
   Veti primi o oferta de pret din partea noastra in minutele urmatoare.

 • Catalin

  Pot primi si eu un raspuns? Repet, put sa asigure debit cca 300mc/h, estimez prima panza undeva la 20m.

  • Din pacate noi nu executam foraje cu adancimi mai mici de 50 m . In plus debitul solicitat este imposibil de obtinut dintr-un singur foraj. Am gasit o pompa de 300 mc/h care are 40 kw si diametrul de 355 mm. Deci ar trebui un foraj enorm ca si diametru de tubare, si „mai enorm” la diametrul de sapare. Si aceste diametre sunt in afara parametrilor instalatiilor noastre. Ne pare rau.

 • Mihai

  Buna ziua,

  As dori o oferta de pret pentru un foraj casnic de apa potabila langa Mosnita Veche(spre padurea Bistra), langa Timisoara. Apa de suprafata este la 7m, dar din ce am inteles de la vecini nu prea e buna de baut , depune foarte mult fier. Nu stiu la ce adancime ar fi apa potabila curata, poate aveti mai multe informatii(doar zvon ca ar fi la 114m daca ai noroc). O alta intrebare ar fi, recomandati forajul inainte sau dupa constructia casei si unde anume ar trebui localizat fata de casa?

  Multumesc

  • Intredevar in zona de est a Timisoarei pana spre Buzias atat acviferul freatic , cat si primele 2 acvifere de adancime (pana pe la 80 m) au depasiri enorme la Fier. Primul acvifer sub 90 m adancime (posibil 114 m) nu mai are depasire la Fe. Va trimitem email o oferta orientativa pentru un foraj casnic la 120 m .

   In ceea ce priveste locatia si momentul executiei va facem urmatoarele precizari / recomandari :
   Locatia – cat mai aproape de viitoarea camera tehnica , in exteriorul fundatiei casei, in asa fel incat din caminul forajului sa se intre direct in camera tehnica.
   Momentul executiei – cel mai bine este chiar inainte de inceperea constructiei. Forajul nu este farmacie si genereaza mult noroi, deranj , are nevoie de mult spatiu pentru executie , etc. Va recomand sa cititi si http://www.ondrill.ro/blog/foraje-apa/sfaturi-inretinere-exploatare-foraje-puturi-apa/ unde veti descoperi ca forajul trebuie intens exploatat dupa executie – lucru care se intampla in timpul constructiei.

   PS: Felicitari pentru blog. Suntem abonati la feed-ul d-voastra 🙂

 • Marius

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi transmiteti oferta Dvs. de pret pentru o forare la 50-60m (sau mai mult daca e necesar) pentru o locuinta particulara (casa p+1 4 locatari, 2 bai + bucatarie, gradina 350m patrati)situata in Horpaz,Iasi. Apa de suprafata (fantana de 13m adancime, tuburi de 50, coloana de apa de 2.5 m )este insuficienta si nepotabila (depasire la amoniac, si peste 50 mg/l nitrati).

  Va multumesc.

 • Leonard

  Buna ziua,

  Am un put in curte facut de fostul . Din cate am inteles, nu este nici tubat si este facut si la mica adancime (circa 5-6m). Zona-comuna Cumpana. As dori sa-l adancesc pana la circa 10 m (vecinii mei de pe aceeasi parte cu putul pe care-l detin au astfel de puturi) si sa il intaresc. In acest sens va solicit o oferta de pret.
  Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. Multumesc anticipat.

 • Catalin

  Buna ziua, as dori un pret estimativ la un put care sa-mi asigure cca 2-300mc/h ptr. irigatii cultura mare.
  Zona intre Tecuci si Galati. Multumesc.

 • andrei

  Buna ziua, cat ar costa un puț la o adâncime de 40-60m in zona popesti-leordeni. Drumul fermei mai exact. Mentionez ca fântâna existentă cu o adâncime de 9m are f mult aluminiu. Credeți ca e posibil să fie infestate si a 2 sau a 3 pânza freatică?exista vreo posibilitate să se adînceasca si lărgească putul existent? El deservește 2 case duplex. Multumesc

 • cristian

  cat costa un foraj pentru apa termala in localitatea Dindesti comuna Andrid judetul Satu Mare, aici existand deja un foraj facut si daca as avea dreptul ca persoana fizica sa fac un foraj?

  • Aspectul legal : Apa subterana cu temperaturi de pana la 30 grade celsius e proprietatea statului roman si e administrata de Apele Romane http://www.rowater.ro/default.aspx , persoanele fizice beneficiind de anumite exceptii la Legea apelor. Apele subterane cu temperaturi > 30 grade, sunt considerate Resursa Minerala , toto proprietatea statului si sunt administrate de ANRM http://www.namr.ro/home/ . Pentru cazul acesta, veti avea nevoie de licenta de exploatare, o hartie f greu de obtinut / scumpa / poate dura si 2 ani.

   Ca sa va dam si o oferta orientativa de pret avem nevoie de cat mai multe date de la forajul existent deja la ondrill@gmail.com , cum ar fi : debit , artezian sau nu, temperaturi, diametru si material de tubare, adancimea, pozitia filtrelor, anul executiei, etc.

 • Dan

  Buna ziua,

  Posed o casa la care doresc sa forez un put de apa.

  In acest sens as avea 2 intrebari:

  1. In cazul in care locuiesc in aceasta casa de doua ori pe an cate o saptamana, deci apa din put va fi folosita doar in perioada mentionata, exista riscul „secarii” putului prin nefolosirea acestuia?

  2. Se justifica in acest caz forarea? Daca da, cat ar costa pentru o zona destul de dificila / ml (posibilitate de blocaj la forare cu pietre mari rotunde din sol)? Localitatea Feleacu jud Cluj.

  Multumesc

  • 1. Asa cum e scris si aici : http://www.ondrill.ro/blog/foraje-apa/sfaturi-inretinere-exploatare-foraje-puturi-apa/ – important e sa-l utilizati intens dupa realizare. Apoi, puteti sa-l folositi cand si cum vreti, chiar si 1 minut din 3 in 3 ani nu exista nici un risc , nici de secare, nici de altceva.

   2. Intradevar dealul Feleacului din Cluj e una din zonele cele mai dificile dpdv al forarii . Pe langa bolovanisuri (mari) mai jos se da si de roca, asta inseamna ca trebuie sapat si tubat de protectie si apoi cu forat cu aer in roca pana se da de apa. Dpdv al costurilor, un astfel de foraj e cel mai scump. Noi ne-am propus in cursul acestei veri sa incercam un foraj in zona (avem deja cel putin 10 cereri) . Va vom contacta dupa ce am realizat deja 1 foraj pentru oferta si mai multe detalii.

 • Tavi

  Ma intereseaza o oferta de pret pentru zona Baicoi, Jud. Prahova (la aproximativ 500m de DN1). Acum se gaseste o livada intrata in intravilan.
  Necesarul de apa va fi pentru o casa 4 camere, doua bai, 4 persoane si 500m de gradina.

 • Cristi

  Buna ziua,

  sunt din Tulcea si as dori sa fac un put cu diametru mic (sa intre o pompa). Imi este necesar in special pentru irigat, iar daca apa este potabila si pentru alimentare locuinta. Nu stiu ce adancime va fi necesar sa se faca forajul. Cota terenului fata de nivelul Marii Negre este de 42 – 43 m. Va rog sa-mi faceti si mie o oferta si un termen posibil de programare si executie.

  Multumesc!
  O zi buna!

 • r. dragos

  Ma intereseaza o oferta de pret pentru zona Boldesti-Scaieni, Jud. Prahova
  As dori o oferta de pret pentru un put pentru udarea a unei gradini de 2000 m2,nu stiu adancimea care urmeaza sa forati…am inteles ca pa este la vreo 5-6 metri
  Locuinta este situata la distanta mare de sonde de foraj gaze si petrol – peste 4-5km poatw chiar mai mult,am observat ca va mai contactat cineva din zona de aceea vam spus distanta fata de sonde
  Va multumesc.

 • vio

  MĂ INTERESEAZĂ UN FORAJ CASNIC CU DIAMETRU TUBULATURA 125-190 MAX, ÎN LOC, SÂNPETRU JUD. BRAȘOV. PRIMUL STRAT DE APĂ SE PARE CĂ AR FI CAM LA 12-13 M.

 • Lucian

  Buna ziua,

  As dori un putz pt consum casnic si irigare in Cluj-Napoca (zona de deal situata la 10km de centrul orasului pe directia NNV, .
  Cat costa, cand puteti incepe lucrarea, ce garantii oferiti?

  Multumesc pt timpul acordat.

 • mimi

  In jud. Buzau mai exact in satul Rubla avem fantani forate la o adancime de aproximativ 30 m,randament 80% .As dori sa stiu cam care este pretul unui put de 35 m cu un diametru de 350mm (la gata)?

 • Cosmin

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o oferta de pret pentru zona deluroasa Boldesti-Scaieni, Jud. Prahova.
  As dori o oferta de pret pentru un put cu destinatie casnica pentru alimentarea cu apa a unei locuinte si de udare a unei gradini de 1500 m2.
  Locuinta este situata in partea superioara a unui deal. La baza dealului (100m distanta de locuinta) se afla o fantana sapata la o adancime de 40 de m. Dealul are o panta de aproximativ 8%.
  Precizez ca in zona se afla si sonde de foraj gaze si petrol – la distante de 200-500m de locuinte.
  Va multumesc.

  • Din pacate sunteti unul din f putinele cazuri care refuzam sa le ofertam . Zona e foarte „sensibila” , mai ales datorita forajelor de gaz si petrol. Pot aparea infiltratii datorita unor probleme la acele foraje – si pot aparea situatii neprevazute (hidrogen sulfurat, gaz de sonda, etc) . Va recomandam sa gasiti pe cineva din zona care a mai lucrat si care este obisnuit cu astfel de riscuri. Mult succes.

 • ovidiu

  Buna ziua.Am nevoie de o oferta de foraj in langa comuna Caseiu (spre Rugasesti)judetul Cluj pentru irigat,debit minim 12 m3.
  multumesc

 • ion preda

  foraj de mare adancime constanta zona ciocarlia murfatlar,1500 m distanta de autostrada si drumul judetean si organizarea de santier a autostrazii,pe teritoriul comunei ciocarlia,estimare costuri,ce fel de roca este in zona respectiva? multumesc!

 • G. Bogdan

  Buna seara!
  Locuiesc in jud Vaslui, com. Albești, sat Crasna. La momentul de fata am un put la 25 de metri adancime, cu teava portocalie cu 160 diametru si 4 m lungime, dar consider ca ar trebui mai adanc deoarece dupa un consum de aproximativ 300 de litri de apa, apa vine f. nisipoasa. Cat considerati ca ar ma trebui forat si ce tarif practicați dumneavoastră pentru aceasta zona?
  Terenul e destul de nisipos, argilos.
  Cu stima.

 • Marius

  Buna seara,doresc sa stiu costurile unei forari la marginea satului Turnu(inspre Pecica),judetul Arad.Am nevoie de un debit de minim 4 metri cubi/ora la grosimea tevii de minim 40 mm.Daca aveti informatii despre nivelul static al apei in zona mea va rog sa imi scrieti.De asemenea,adancimea doresc sa fie astfel incat sa ajung la apa potabila;in sat sunt foraje,facute la 60-70 metri,unde s-a gasit apa potabila(cel putin asa spun cei care au forajele respective).Motivul pentru care am nevoie de put este o gradina de legume de maxim 20 ari(doar hobby,nu intensiv).Daca doriti sa-mi dati anumite sfaturi tehnice cu privire la ceea ce credeti dumneavoastra ca ar trebui sa fac referitor la cele expuse de mine va anunt ca sunt deschis la orice informatie care ma va ajuta in ceea ce imi propun.
  Va doresc o seara buna in continuare si multa sanatate.

 • Marius

  Ma intereseaza si pe mine o oferta de foraj pentru un put de uz casnic in satul Oesti, comuna Corbeni, jud Arges. De asemenea m-ar interesa si cam in cat timp sunteti disponibili de obicei si cam cat dureaza un astfel de foraj.

  • Credem ca zona d-voastra e pretabila la un foraj cu aer in soluri dure/ roca. Aveti o astfel de oferta trimisa email. E totusi posibil ca sa se poata fora si clasic , dar doar cativa metri.

 • Gabi

  Buna ziua,

  m-ar interesa ce optiuni am pentru un foraj care va fi utilizat pentru irigarea gradinii, in Timisoara. Mi-ar trebui o solutie care sa poata functiona constant (zi si noapte), cu furtun picurator. Am deja unul, undeva pe la 12-15 metri adancime, dar de la un timp incoace pompa nu mai reuseste sa scoata apa, chiar daca pompa manuala functioneaza fara probleme. Nu *pare* sa traga aer, dar nu imi pot da seama ce nu e OK. Va ocupati si de reparatii ale sistemelor existente?

  Ca alternativa, daca se poate, as dori sa stiu si cat ma costa un foraj care sa imi produca apa potabila.

  Multumesc!

  • 1. De reparatii se poate ocupa o firma ce o recomandam noi pe site – vedeti ultimul articol.
   2. Nu executam foraje cu adancimea < 40m 3. Ca sa va ofertam un foraj de apa potabila (adancime, diametru, etc) avem nevoie de locatia exacta a d-voastra. Vi-am solicitat-o si email

 • P. Adrian

  Buna ziua,

  Am un teren in Oarja, Jud. Arges, loc unde doresc sa-mi construiesc o casa in viitorul apropiat. Am nevoie evident si de o sursa de apa. In aceasta comuna, apa se gaseste undeva la 20, uneori chiar 30 metri adancime.

  Ma intereseaza costul aproximativ pentru forarea unei fantani, eventual tipul de tubulatura pe care il recomandati ca fiind cel mai bun. Daca imi puteti trimite o oferta pe mail va multumesc.

  • Din ce stim noi in zona d-voastra al 2-lea acvifer e pe la 150 m adancime. Primul acvifer / freatic e posibil sa fie la 20 – 30 m adancime dar acesta are un debit variabil (f-ctie de nivelul precipitatiilor) si o calitate a apei cel putin indoielnica. Aveti oferta trimisa email.

 • c. nela

  as avea nevoie de un put de o adancime cam de 25 -30 m (al doilea strat)
  as vrea sa stiu cam cat costa
  mentionez ca ma aflu in jud constanta ,com saraiu
  in zona este apa freatica cam la adancimea de 18 m (primul strat)
  stiu asta deoarece am avut un put sapat pe care nu l-am folosit de 18 m adancime si cineva l-a acoperit cu pietre,cam 8 m ,asa ca sunt nevoit sa fac un alt put.( mentionez ca atunci cand au sapat primul put nu au dat de roca ,au sapat fff usor)

  MULTUMESC ANTICIPAT SI ASTEPT RASPUNS !

  Daca sunt multumit putem colabora.

  • In zona d-voastra la suprafata (probabil 18 m ) sunt soluri moi (loess) , apoi se va intra in soluri mai dure – calcare sau sisturi verzi. Vi-am trimis 2 oferte – una pentru foraj clasic cu noroi in soluri moi si una pentru foraj cu aer in soluri dure. Ne gasiti in zona la sfarsitul lui Mai – sunati-ne si va facem o vizita sa discutam mai multe.

 • marian

  buna ziua,sunt din tg-jiu,gorj. sunt interesat de un put cu apa potabila pt alimentarea unei gospodarii(ocazional gradinarit) locatia este in comuna scoarta sat ceratul de padure la sud de dn67 judet gorj,ma interesaza pretul aproximativ exact al lucrarii finite si timpul de executie. (conteza anotimpul si starea vremii?)

 • Liviu

  Buna ziua,

  As dori sa fac un put de apa potabila pt alimentarea unei gospodari in localitatea Branesti (jud. Ilfov), care se afla langa Bucuresti. Doresc sa construiesc si o casa acolo incepand imediat dupa Pasti si m-am gandit ca problema putului de apa trebuie rezolvata initial si cat mai curand posibil. De la vecinii din zona am inteles ca s-au facut foraje in zona (pt apa potabila) la diverse adancimi (20m/30m/50m) dar recomandarile pt o apa potabila curata (de calitate) sunt sa fie la adancimi cat mai mari (chiar 60m?!). In acea zona tin sa mentionez ca este si un lac in apropiere, de aceea v-as fi recunoscator daca mi-ati transmite cat de curand o oferta care ca prezinte diametrul de foraj + tubulatura adecvata, adancimea recomandata si pretul unei astfel de operatiiuni. Am putea spera pt un pret/m de care sa scada odata cu solicitarea unui foraj la o adancime mai mare? Va multumesc anticipat.

  • Aveti email o oferta pentru un foraj la 70-80 m adancime. Preturl trimis este valabil pentru adancimi de pana la 200m. Pentru adancimi mai mari, pretul creste (utilaje mai mari, consum mai mare, operatori mai multi, etc).

 • Rauol

  Buna ziua

  Am nevoie de o oferta pentru un foraj in sat Jidostita jud. Mehedinti (12km de dr tr severin)
  Putul trebuie sa imi asigure apa pentru locuita proprie, o ferma de 100 capre si udatul gradini.

  Multumesc

 • Laurentiu

  Buna ziua, doresc sa-mi ridic o casa in Bucuresti, cartierul Straulesti (la vest de DN1A Bucuresti – Targoviste) si am nevoie de un put pentru a aproviziona gospodaria cu apa (Apanova e ceva mai departe si deocamdata nu extinde reteaua in zona mea). Apa imi trebuie pentru spalat, gatit si eventual pentru baut. Ce fel de foraj am nevoie, cam la ce adancime, cam cat dureaza si cam care e costul. As vrea sa fac putul in subsolul casei si de acolo sa fac toate racordurile necesare. Mentionez ca inca nu am inceput constructia. Putul ar trebui facut cam o data cu fundatia, inainte sa torn placa de la parter? Va multumesc.

 • iulian

  M-ar intersa cat costa sa forati un put la 50 m ,pentru agricultura,cam 1 pogon.zona este Piatra olt sat PIATRA jud olt.cam ce debit ar fi la adancimea aia?

 • Afloroaei Dionisie

  Buna ziua,
  as dori o oferta privind un foraj in Iasi, zona Bucium.
  Cu multumiri,
  Da

 • dorel

  vreau sa stiu cam cit costa un put pentru alimentare cu apa potabila , si la ce adincime pot sapa , deoarece am un put cu adincimea de 10 m ,si am apa tulbure. La 50 m distanta de put am o balta de peste, vreau o adincime mai mare pentru apa potabila. Locatia se afla in com.Curcani Jud. Calarasi

 • diamond

  Buna sunt si eu interesat de un foraj pentu irigare prin picurare a aproximativ 5000 mp de teren. satul Chesau comuna Mociu judetul Cluj. Daca aveti date sa ma ajutati cam la ce adancime ar trebui aproximativ si cam la ce debit si cat ar costa o astfel de realizare. Si daca aveti cumva date cam la ce adancime este apa geo termala in aceasta zona, pt ca am intele ca nu este chiar la o adancime extrem de mare, daca ma puteti ajuta. Multumesc

  • O oferta de foraj de alimentare cu apa aveti email. Adancimea este estimata.
   In ceea ce priveste apa geotermala, sunteti pe un drum gresit. La o adancime rezonabila 50-200 m , apa geotermala se afl;a doar in jud Bihor in Romania. In rest se mai gaseste dar la adancimi f mari 800-2000 m, un astfel de foraj ajungand sa coste sute bune de mii de euro, chiar si un milion.
   Daca va intereseaza pompe de caldura, acestea NU au nevoie de apa geotermala, ci de apa obisnuita la 11-14 grade celsius.

 • Daniel

  Buna seara, se poate sa-mi trimiteti o oferta de pret pe mail , pentru un put de apa uz caznic in zona Domnesti / Ilfov ?
  Va multumesc !

 • diana

  Buna ziua. Am nevoie de ajutor…S-a sapat o fantana in vaslui de 25 m s-au pus tuburile dar nu este de loc apa…ce fac in cazul asta ca ma ajunge la cca 80 mil ii dau banii si raman cu bibeloul de fantana…?

  • Trebuie sa faceti asa cum e scris si cum ati semnat in contractul de executie. Asa e corect. La noi de exemplu este scris ca beneficiarul plateste cand curge apa perfect limpede la gura putului si primeste fisa forajului cu parametrii lui si recomandari de exploatare a lui.
   Bafta.

 • petrescu

  Buna ziua.In zona Dorohoi,Botosani,un pret pentru un foraj ieftin si unul scump.Ma intereseaza un debit destul de mic, pentru o casa.

 • suciu liviu

  am sapat in judetul mures o fantana la o adancime de 15 metri unde am introdus 30 de role din beton si nu am apa, ma intereseaza daca se poate fora in interiorul fantanii

 • nicuberbec

  Bună ziua.
  Mă interesează tariful pentru denisiparea unui puț
  la aprox. 20m, zona Prundu jud. Giurgiu.
  Mulțumesc anticipat ptr. răspuns. email nicuberbec01@yahoo.com

 • narcisa

  Buna ziua,
  as dori sa stiu daca faceti foraje la 2500 m adincime(2) si cit ar ajunge pretul/buc(debit maxim?) ,in zona Sinnicolau Mare,TM,mentionez ca la 1000 m exista o sonda idem.
  Multumesc.

 • Bogdan Ion

  Buna seara!
  Sunt interesat de un put care sa asigure irigatul unei gradini de cca 4000 mp. Legume, vita de vie, livada, de toate. Locatia este in Viisoara, jud. Constanta. Acum folosesc un hidrofor care aduce apa dintr-o fantana de la 25-30m adancime. Insa se intampla deseori sa scada nivelul apei si se opreste instalatia.
  Va rog sa-mi spuneti ce costuri ar fi cu foratul putului si ce alte echipamente mai sunt necesare.
  Multumesc!

 • Marian

  Buna seara,
  Ma intereseaza un put pentru apa uz casnic (familie cu 5 membrii) si irigat curte (la nevoie)si gradina de legume 300 m.p. in sat Schitu Duca com Schitu Duca jud.Iasi ( la 25km de Iasi spre Vaslui DN 24) , as dori sa imi spuneti daca se poate efectua de societatea dvs.si sa imi trimeteti o oferta de pret pentru o adancime de pina la 100 m si ce alte cheltuieli mai sunt necesare pentru folosirea unui astfel de put.
  Astept raspunsul dumneavoastra.

  Cu deosebita consideratie,
  Marian T.

 • Cristian

  Buna ziua,se poate o oferta de pret pentru un put de apa uz casnic in Voluntari (Ilfov)?
  Multumesc!

 • Lucian

  Buna seara se poate sa-mi trimiteti o oferta de pret pe mail , pentru un put de apa uz caznic in zona Voluntari / Ilfov ?
  Va multumesc !
  Lucian

 • seby

  am o nelamurire: scrie la foraj casnic: diametre mici – sapare max 190 mm , tubare MAX 125 mm

  atunci nu mai raman cei 15 cm (ci doar 65mm) recomandati pentru stratul filtrant. e ok asa?

  • Se poate tuba si cu 90 mm pentru pompe de 3 ” de pana la 9 metri cubi / ora. Dar , daca se folosesc centrori, si in zone cu acvifer cantonat in nisipuri grosiere sau pietrisuri, se poate reduce acel spatiu. Latimea lui da si durata de viata a forajului intre deznisipari.
   De retinut : NU exista o oferta standard. Preturile / modul de executie difera f mult de la o locatie la alta.

 • LAURENTIU

  Buna ziua,as dori o oferta de pret pentru realizarea unui put apa(60-70m) uz casnic 4 persoane in sat Fantanele,com.Hemeiusi,Bacau

  • Vi-am trimis oferta pe adresa d-voastra de email , dar din pacate a venit inapoi cu mesajul : This user doesn’t have a yahoo.com account (laurentiu.potroghiru@yahoo.com)
   Reveniti cu o adresa de email valida.

 • iulian

  Buna seara,
  Am cumparat zilele acestea impreuna cu inca 2 prieteni, 3 terenuri in Comuna Berceni Jud Ilfov.
  Terenurile se afla langa apa si ne-ar interesa o solutie pentru alimentarea cu apa- uz casnic eventual gradina si piscina- daca este posibil „la comun”.Iesim mai ieftin daca facem eventual un put mai „mare” si/sau mai adanc de exemplu ? sau mai bine sa-si faca fiecare putul lui? Ce solutii recomandati d-stra?

  • Forajul propus va face fata din toate punctele de vedere la toate cele 3 familii, piscine, etc. Problemele pot sa apara la plata consumului pompei submersibile, sau, daca cel cu terenul pe care este forajul va vinde in viitor altcuiva , etc.

 • Costica A.

  Buna ziua,
  Vom incepe constructia unei case in Com Ciolpani,Ilfov,DN1 Km 37,Daca puteti sa-mi dati o oferta pentru forarea unui put de apa la adincimea si instalatia de rigoare recomandata pentru aceasta zona. Va multumesc.

 • Alina M

  Buna ziua

  As dori o oferta de pret precum si recomandarile dumneavoastra pentru un put de foraj apa in satul Izvorani, jud. lfov, pentru o casa unifamiliala, 4 persoane.

  Va multumesc

  • Sarutmana. Aveti email o oferta de foraj pentru zona de nord a Ilfovului. Puteti profita (ca si costuri de deplasare, mobilizare, transport) de prezenta in aceasta perioada a unei instalatii chiar in zona d-voastra.

 • Codrin L.

  Buna ziua,
  As dori oferta pentru un foraj de alimentare cu apa pentru o casa unifamiliala de 4 membri in Paulesti , Prahova.
  Multumesc.

 • Traian

  Buna ziua,

  Va rog sa-mi trimiteti o oferta pentru un put cu adancimea cuprinsa intre 50 si 100m in zona Corbeanca, Ilfov.

  Multumesc.

  • Anul trecut am efectuat 3 foraje in zona de nord a Bucurestiului la 70-80 m adancime cu rezultate f bune : debit / calitate apa. O instalatie de-a noastra va incepe lucrari in zona chiar zilele viitoare. Aveti email oferta financiara si mai multe detalii constructive despre un foraj de apa executat ca la carte.

 • G VASILE

  Ma intereseaza un put pentru apa uz casnic in sat Orzeni com Holboca jud.Iasi, as dori sa imi spuneti daca se poate si sa imi trimeteti o oferta de pret pentru o adancime de pina la 100 m.

 • c. florin

  in bocicoiu mare jud maramures langa biserica ortodoxa as vrea sa forez un put casnic. ati putea sa-mi faceti un pret orientativ?

 • george n.

  buna seara locuiesc in moara vlasiei ilfov doresc sa stiu daca este este posibil in zona astfel de foraj si cat este costulTOTAL.Am inteles ca zona se afla pe o imensa punga de apatermala

 • MDan

  Buna ziua,

  As dori un put de adancime pt uz casnic la o gospodarie din jud Arges, comuna Poiana Lacului, zona de deal. Nu am cunostinta despre alte puturi de acest fel in zona dar cunosc vecini in apropiere care au puturi americane la 40m adancime cu apa f buna. Va rog sa-mi transmiteti pe email o oferta pt un put de adancime medie care sa-mi scoata apa potabila minim 2L/s. Multumesc anticipat.

 • alex

  buna ziua.vreau sa fac o spalatorie de tir-uri .dar vreau sa forez.care ar fi adancimea pt forat?si un pret estimativ.ultumesc

 • COSTEL

  Buna ziua locuiesc in sat Dealu Mic com Toplita Hunedoara ,localitate in vf. de deal fantani existente la adancimi de max 4 m in locuri unde sa gasit apa si un izvor de suprafata ,solul lutos galben si in unele locuri sist piatra stratificata galbena.Doresc un foraj langa casa electric 220w cu diametru 110 pentru necesarul apei pentru casa si o viitoare sera de 500m2. Va rog sa-mi spuneti ce pret aveti pe m de excavatie bcu tub montat,va multumesc.

 • c. florin

  as vrea sa forez un put casnic in com bocicoiu mare, jud mm diametru de 125mm. la cati m adancime as avea un debit de apa pt 2 fam[6 persoane],si cat m-ar costa acest foraj?

  • Va rugam sa aflati ceva date despre 1..2 foraje din zona d-voastra , cum ar fi : Adancime, debit, calitate / potabilitate, in cat timp a fost executat si cu aproximatie cand, daca a fost sapat cu noroi bentonitic sau prin alta metoda de forare , etc. Orice detaliu poate fi f important. Va faceti singur un bine prin adunarea unor astfel de informatii.

 • Gabriel M

  Buna ziua, va rog sa-mi spuneti ce stiti despre apele de adancime din zona
  Barlad. Doresc sa forez un put profesionist in Barlad pentru o gospodarie si as dori o estimare de pret. Credeti ca as putea sa ma incadrez in 5-6 mii de euro?
  As dori sa incep in februarie-martie. Multumesc.

 • Ioan P.

  As dori un put cu 2 litri pe secunda in zona Mihoveni, Suceava cu aproximativ 50 m si tubat cu tub de 125mm.
  As dori sa stiu care este tipul de sort utilizat si daca mai trebuie altceva.
  Va multumesc

  • Vi-am trimis o oferta pe email in care sunt incluse absolut toate operatiile si materialele necesare executarii unui foraj de calitate. Pietrisul filtrant / margaritar se alege la fiecare foraj in functie de dranulatia / granulometria stratului acvifer. Poate fi 1-3 mm, 2-4 mm , uneori chiar 3-7 sau chiar 4-8 mm.

 • ioan c.

  SALUTARE.AS DORI SA VA INTREB CAM CAT M-AR COSTA UN FORAJ FANTANA PENTRU UZ CASNIC LA 30 40 DE METRI IN BISTRITA..AS VREA VARIANTA CEA MAI ECONOMICA SI EFICIENTA PENTRU ALIMENTAREA CU APA LA O CASA NORMALA.LOCUIESC LA 5 KM DE BISTRITA(ORAS).AM SAPAT DOUA FANTANI SI PE LA 5-6 METRI AM DAT DE SPOIALA SI NU AVEM APA.AS VREA SA INCERC VARIANTA FORJULUI.DIN SURSE DESTUL DE SIGURE AM AFLAT CA STRATUL DE SPOIALA SE TERMINA PE LA 23 DE METRI APROX.ASTEPT RASPUNS MULTUMESC ANTICIPAT.

 • serban t.

  locuiesc in com stefan cel mare jud olt si am in curte o fintina cu diametru de 1000mm. pe timp de vara nu prea are apa si am si o gradina de udat,aproximativ 1200m2. va rog sa imi spuneti daca se poate fora pe centru pina la al treilea strat de apa freatica si cu ce diametru se foreza.daca nu va cer prea mult va rog sa imi spunet si ceva in leg cu pretul. va multumesc si astept raspuns.

  • Din pacate nu cunoastem nici o metoda de a continua / adanci o fantana / foraj existent. Vi-am trimis email oferta pentru un foraj nou, facut dupa toate reguluile, de care sa se bucure si nepotii d-voastra.

 • mihail

  Deranjez si eu cu o intrebare:
  Am doua loturi de teren agricol, unul in Pascani(Iasi) si altul in Targu-Neamt(pe niste dealuri) dar in lipsa unui rau/lac sint interesat sa fac un foraj pentru apa s-o folosesc la irigatii.De asta m-ar interesa un pret, si daca ati mai facut foraje in zonele astea, as vrea sa stiu cam cit trebuie sa sap dupa apa.Este posibilitatea sa sap si sa nu gasesc apa?
  Cu stima,
  Mihail.

 • Gabi

  Buna ziua,
  va rog frumos pentru o oferta de pret – foraj put in localitatea Islam (Fetesti), com Horia, judetul Tulcea.Destinatia apei: utilizare casnica, irigare teren de 2600 mp cu livada si gradina de legume. Va multumesc.

  • Va aflati in zona cu sol dur/ sisturi verzi din Dobrogea / Tulcea. Am executat multe foraje in anul 2012 in zona d-voastra cu tehnologie de foraj cu aer cu ciocan de fund. Aveti o oferta trimisa email.

 • D. ion

  Buna ziua
  Am un put de apa in Com.Stoina, GORJ facut cu tuburi de beton de 60cm diam la o adancime de 20m. Fundul este pe huma insa debitul este mic, practic apa ce se acumuleaza in groapa sapata.Pot sa-l adincesc cu tuburi de plastic pentru a avea un debit bun?
  Cat m-ar costa o asemenea operatiune? Ma puteti ajuta sau recomandari din zona?
  Multumesc frumos!

  • Am facut un foraj de mare adancime chiar in Stoina acum 6…7 ani. Din pacate nu cunoastem nici o metoda / [posibilitate de adancire a unui foraj / put existent. Va vom trimite o oferta de executie a unui foraj nou , de la zero.

 • Gabriel

  Buna ziua. As dori sa-mi spuneti cam cat ar costa un foraj, debit uzual, cam de 10 m3 , in zona Targu Frumos , Iasi. Va multumesc, o zi buna.

 • Mihaela

  Buna ziua,

  ma intereseaza un foraj de mica adancime, pentru apa ce va fi utilizata in regim casnic (2 baie, 1 bucatarie 3-4 persoane). Terenul se afla in Comuna Dobreni, Neamt, pe malul paraului Horaita, vecinii avand o fantana sapata undeva la 7 metri adancime. As dori sa stiu ce costuri de forare sunt si ce anume include forarea ( tuburi , etc).

  Va multumesc,
  Mihaela

  • In zona d-voastra – Dobreni, Neamț, România – e posibil ca la mica adancime sa se foreze clasic, cu noroi . Noi din pacate facem doar foraje > 50 m adancime, si in zona d-voastra se va intalni roca / sol dur pana la aceasta adancime, si, deci, trebuie forat cu aer. Ca sa va faceti o idee , va trimitem email o oferta de pret pt foraj.

 • ALIN

  buna ziua,m-ar interesa costul la un foraj cu un debit de 10 m3 pe zi in localitatea BARA JUD NEAMT langa roman adancimea si diametru il las la aprecierea Dv locatia este in zona cea mai joasa a comunei,as vrea un foraj profesional sa ma tina in timp .va multumesc

 • Andrei

  Buna ziua,

  Ma intereseaza informativ pretul pentru doua variante de foraj pentru zona Deva (Hunedoara).
  Mentionez ca nu ma pricep deloc la acest domeniu, asa ca as aprecia cat mai multe materiale pe email.
  1 – foraj pentru incalzirea casnica (a unei case cu o suprafata interioara de aprox 120 mp).
  2 – foraj pentru incalzirea unei pensiuni cu suprafata interioara de aprox 400 mp.
  Mentionez ca intentionez sa transform casa intr-o pensiune, si vreau sa analizez rentabilitatea folosirii unui astfel de sistem de incalzire, apa.

  Multumesc,

 • bogdan

  mar interesa saparea unui put de mare adancime aproximativ 90m diametru 120 , putul sa fie sapat in camp apa fiind folosita la irigat
  intrebare : cat costa metru linear ce garantie , ce debit se poate asigura se poate da in panza freatica in care apa va iesi singura la nivelul solului
  se elibereaza buletin de forare pe baza caruia se va achizitiona sumersibila
  asta in judetul teleorman alexandria

  • Ca sa iasa apa singura ( foraj artezian) trebuie ca in zona d-voastra sa fie straturi sub presiune. Cunoasteti in jurul d-voastra (la max 3..5 km distanta) sa existe cel putin 1 astfel de foraj ? Aveeti oferta de pret trimisa email.

 • Doru

  Avem in Bucuresti un put la 130 m adancime forat in urma cu zece ani.
  De o saptamana a inceput sa scoata nisip,dupa ce am constatat ca teava
  era sparta cam la 30cm de pompa si nu mai scotea apa.Pt desnisipare am solicitat aceeasi firma care a si forat putul si care l-a mai desnisipat acum cinci ani.Dupa ce trei zile ,totusi apa are nisip si acum mi se propune sa astupam in coloana pe zona filtrului de jos(125-101m) cu pietris filtru,ramanand functional celalalt filtru de la 93-70m iar cel de jos functionand ca un filtru invers.Nu cred ca asta este solutia corecta si de aceea va intreb:
  Care ar fi solutia corecta de actiune
  daca firma dumneavoastra ar putea rezolva aceasta situatie

  Stiu ca nu-mi puteti da o ofer-
  ta dar imi puteti spune cam ce ar insemna asta(aproximativ)?

  Va multumesc!

  • Sa inteleg ca dupa 3 zile de desnisipare si pompari cu submersibile cu debit crescator , tot e nisip. Cat ? Ce granulatie ? Decizia lor de a „astupa” filtrul de jos e luata pe motiv ca e suspect de a fi spart ? Tubulatura si filtrele sunt plastic/PVC sau metal ? Ce diametru ? Se poate un debit , static si dinamic de acum 10 ani (dupa executie) si acelasi lucru acum – dupa desnisipare ?
   Intradevar, daca filtrul de jos e spart, solutia cu turnarea controlata de pietris in foraj poate salva partial forajul. Dar veti avea 100 % alt debit, si poate chiar alte inaltimi de pompare – de unde poate rezulta necesitatea schimbarii pompei.
   F-ctie de diametrul de tubare, se poate incerca si o retubare cu diametru mai mic, caz in care nu exista pierdere de debit ( sau e neglijabila).
   Aveti un email cu mobilul nostru, sunati-ne cand aveti raspunsurile de mai sus si incercam sa va ajutam cu cea mai buna solutie din punctul nostru de vedere.

 • L.C. Dan

  Buna ziua.
  Locuiesc in com. Razvad jud.Dambovita(7 km de Targoviste, si intentionez sa execut un put la 290 m (asa cum am fost informat de o firma specializata care a facut foraje in zona), in vederea exploatarii apelor geotermale din subsolul zonei.
  Va rog spuneti-mi daca sunt reale aceste date si ce costuri implica realizarea obiectivului, referitoare la diametre, debite necesare incalzirii unei case de 160 mp si a unor sere etc.
  Va multumesc anticipat.

 • claudiu

  Buna ziua, va rog frumos sa imi trimiteti o cotatie de pret pentru Bucuresti, as dorii o fintina undeva la 20 de metrii, deditul necesar este in jur de 10 m cubi / zi, va rog sa imi propuneti un diametru de tub, tipul tubului si alte amanunte necesare inclusiv durata lucrarii si pretul aferent pe m patrat.

  Va multumesc anticipat.
  Claudiu

 • Valentin

  Buna ziua,
  Imi puteti va rog face o oferta pentru o un foraj fantana (debit necesar aprox. 5l/sec)? Cat estimati dvs. ca sunt costurile pentru forare, adancimea necesara, etc.?
  Localitatea este Draganesti-Olt, jud. Olt.

  Multumesc anticipat.

 • craciun

  buna seara!am mai vorbit si la telefon cu dvs.as dori sa stiu da la intorsura buzaului jud.covasna ieste apa si cam la ce adincime?as dori un debit de circa 50mc/h,pentru pastravarie,si inca un lucru apele din puturi forate ieste buna pt pastravarie,o oferta de pret as dori daca se poate,pompa pe care as dori sa o folosesc de 4toli sau 6toli,ce parere aveti,multumesc anticipat!

  • Întorsura Buzăului, Covasna, România
   – pentru 50 mc/h nu exista pompa de 4″, doar de la 5 toli in sus.
   – Nu e sigur ca se gaseste un astfel de debit, desi zona e favorabila.
   – Apele de adancime au temperatura constanta, uzual 10-12 grade celsius, deci sunt f bune pt pastravi.
   – Ca sa aflati date despre duritatea solului si adancimea acviferelor, comandati un studiu hidrogeologic in zona la cineva.
   – Studiati si :

   http://www.rowater.ro/dabuzau/default.aspx

   http://www.primaria.intorsura.ro/

   Doar ca sa va faceti o idee despre costuri, aveti o oferta de foraj trimisa email.

 • Costel

  Buna seara !
  Va rog sa-mi trimiteti si mie o oferta pentru o forare de put pentru zona com. Lopatari ,jud Buzau. o gospodarie de doua persoane ,cu o mica Gradina !terenul cred ca pot sa-l numesc bolovanos,sisturii…
  Va multumesc anticipat !!!

  • Lopătari, Buzău, România
   Buna ziua. Din pacate nu avem date despre geologia regiunii. Incercati sa faceti rost de ceva date despre foraje din zona d-voastra – adancimi, debite dar mai ales litologia solului pentru a stabili ce fel de foraj e mai fezabil ? Cel clasic cu noroi, sau cel uscat cu aer cu ciocan de fund pentru soluri dificile/dure !

 • Fane

  Imi puteti trimite oferta dumneavostra pentru realizarea unui put de 50-60 m in sat Ianca, jud. Braila, pentru apa potabila si irigatie gradina 500mp.

 • marin

  Buna seara! am un chemping cu 10 casute si un restaurant in zona MAMAIA-CONSTANTA,as vrea sa stiu,cit costa sa forati si sa-mi instalati o pompa de caldura? Am sapat o fintina si am dat de apa sulfuroasa la adincimea de 18 m,terenul este nisipos,iar apa de mare este la 1.5 m Dispun de curent 380. As dori sa stiu cit costa si in cit timp puteti termina lucrarea? Cu stima si respect,va multumesc!

  • Noi NU instalam pompe de caldura. Dar facem foraje. Si pentru cele apa-apa, si pentru cele sol-apa sau cu sonde U. Care sistem e mai fezabil in zona d-voastra e o discutie mai lunga pentru care trebuiesc multe detalii. Va rugam trimiteti-ne email locatia exacta, ce doriti sa incalziti cu aceasta pompa ? Sau ce putere va avea daca exista deja un calcul ?

 • Adrian S

  Buna ziua.

  Imi puteti trimite o oferta de pret pentru Orastie, Jud Hunedoara la un put folosit la o locuinta cu 3 membrii si udarea unei gradini de 250 m2(in principal apa menajera ma intereseaza). Fantanile din zona au apa de la 10-12m incepand. Doresc sa exploatez putul cu o pompa submersibila.

  Multumesc.

 • Vasi

  Buna ziua.
  M-ar interesa cat costa un foraj in Constanta, loc Lumina folosit exclusiv pentru irigat cca 1500 m2.
  Cu stima.

  • Acum 1 luna am efectuat un foraj in Lumina, Constanta cu aer cu ciocan de fund. De la suprafata au fost doar sisturi verzi. Adancimea a fost de 91 m iar debitul obtinut de 5 mc/h , exploatabil 24h/24 , 365 zile/an. Din pacate pana pe la 80 m adancime nu a fost nici o picatura de apa. Intrucat in roci (sisturi verzi) apa se gaseste in fisuri, iar acestea nu sunt orizontale aproape niciodata , e posibil ca la d-voastra apa/fisura sa fie mai sus, mai jos , sau , din pacate sa nu fie deloc (din circa 30 foraje facute toate in sisturi verzi , doar 1 nu a avut apa deloc). E f posibil / probabil sa revenim la primavara in jud Constanta si Tulcea. Aveti o oferta detaliata trimisa email.

 • moni

  in harman, judetul brasov, la ce pret poate ajunge un foraj la aprox 60 m, cu materialele dvs? va multumesc

 • C. Mihai - Bacău

  Familie de 2 persoane din Bacău, str. Calea Bârladului, la ieşirea din Bacău,spre Traian, unde nu se află canalizare (ci fose) şi nici apă de la oraş,dorim un studiu,a posibilităţii forării pentru apă potabilă, adâncime cca 15-20m, tubulatură, preţ estimativ, cu lucrarea la cheie,etc.
  Suntem mutaţi în locuinţă nouă de 3 ani si avem deja forat la cca. 7m, de unde avem apă, cu ajutorul hidroforului, însă dorim ceva alternativ, profesional, pompă, fântână,sau ceva asemănător, chiar şi înlocuirea a ceeea ce avem, dacă sunt rezultate mai bune, de performanţă.
  Dacă puteţi estima un preţ,persoana de contact, adresă, telefon şi o durată a lucrării, pentru primavară de acum.
  Doresc să primesc un email, de răspuns personal la această cerere. Fac această menţiune pentru că se redirecţionează pe email-ul meu alte adrese de răspuns care, de fapt nu mă interesează.

 • gigi

  buna ziua. as dori sa stiu cat costa un put la 70m adancime in zona saftica,pe drummul padurii. cu tuburi si tot ce se poate. multumesc si astept oferta. o zi buna

 • george

  Buna.
  As dori realizarea unui foraj pt apa potabila in loc.Schela Jud.Galati (20 km N de Galati) In zona sunt forate cateva puturi de adancime care alimenteaza reteaua localitatii de apa curenta.In documentatie aceste puturi apar ca fiind realizate la adancimea de 250m,insa datele certe de executie (muncitorii+cei care se ocupa de exploatarea lor) spun ca au fost forate pe la 80-90m.Aceasta adancime pare realista avand in vedere ca mai exista un foraj realizat in 1972 tot de 70m care e utilizat si astazi.Avand in vedere ca forajul meu este la maxim 1000m de acestea dar cu o diferenta de nivel de circa 20m mai jos(celelalte sunt pe un deal iar al meu este in vale) dv la ce adancime credeti ca trebuie forat tot 80m? Debitul necesar este de maxim 5mc.Cat m-ar costa realizarea acestui foraj?

 • Sandel Jipa

  Buna ziua . as fi interesat de un foraj pentru apa potabilain in satul Rahau judetul Alba, mia exact la 7 km de orasul Sebes. as dori sa stiu ce imi trebuie sa pot exacuta cu ajutorul dumneavoastra aceasta lucrare.

 • tudor

  Buna seara sunt interesat de pretul unui foraj apa in jud Constanta,sat Bugeac,la 8km de vama Silistra.Adincimea putului-50ml tubat cu PVC Valplast diametrul-140mm,langa lac.Eventual as dori sa stiu ce debite de apa s-ar putea extrage pe acest diametru si stratul acvifer daca se gaseste in nisipuri sau calcare.Va multumesc.

  • Noi credem ca in zona d-voastra acviferele sunt cantonate in calcare. Forajul cel mai adecvat in calcare e cel uscat cu aer cu ciocan de fund. Noi suntem in Constanta cu o instalatie de la inceputul lunii septembrie 2012 si putem executa forajul in zilele urmatoare. Aveti o oferta concreta, detaliata trimisa email.

 • T. Marian

  Sunt o societate agricola si as dori sa irig 600 ha cu apa din puturi forate cu sisteme de irigat tip pivot autopropulsate.Un astfel de sistem are nevoie de 120 m3/h si deserveste aprox. 60 ha. In planul nostru sunt prevazte 6 astfel de sisteme.Va rugam, daca se poate, sa ne dati o soulutie, cate puturi ne trebuiesc, la ce debite si daca utem colabora la reaizarea lor in conditii optime.Va multumesc !

 • mihai c

  buna ziua
  sunt interesat de un foraj pentru o casa de locuit in loc.Petrestii de Jos, jud.Cluj (la 11km de Turda langa Cheile Turzii). va rog sa-mi spuneti daca ati putea efectua acest foraj si la ce costuri s-ar ridica.in zona exista fantanai la aprox 30 m de casa, cu adancimi intre 7 si 17 m.
  multumesc

 • costan

  buna, m-ar interesa ce tip de foraj m-i s-ar potrivii pentru alimentarea cu apa a 2 lacuri de 100mc fiecare. Unde detim terenul trece un parau dar undeva la 50m de parau, mai exact in mijlocul gradinii ,o portiune am apa la suprafata tot timpul anului si cred ca am un izvor de apa.tin sa mai mentionez ca vecinii au o fantana in aceeas directie la distanta de maxim 20m de locul respectiv si apa este doar la 2m adancime.terenul lor este mai inalt decat gradina mea.m-ar interesa daca din cele explicate de mine poate fi un izvor si cam la ce adancime trebuie sa forez. multumesc

 • Madalin

  Buna ziua. Sunt interesat de un foraj pentru apa in jud. Bacau. Ma intereseaza cam pe la ce adancime sa mai gasit apa in zona, daca imi puteti comunica si un pret estimativ pentru aceasta lucrare, si cum vom proceda (din punct de vedere financiar) in cazul in care ne apucam de treaba iar la final nu se da de apa sau apa nu este buna pentru consum.In acest caz nu se mai plateste forajul, se mai scad din costuri ?? Va multumesc

 • gigi L.

  Buna ziua, doresc sa am si eu o fantana in curte, orasul Ramnicu-Sarat, jud. Buzau, daca aveti un studiu de adancime si oferta de pret. multumesc

 • Gabriel

  Buna ziua,

  Dorim sa obținem de la Dvs o recomandare/cotatie de pret pentru sistemul de puturi necesar instalarii unei pompe de caldura pentru o clădire S+P+4, aproximativ 1200 mpc, situată in București, in vecinătatea lacului Floreasca. Ne interesează mai mult soluția de racire cu circulație directa, decât cea cu circuit închis tip sol-apa, deci avem nevoie de apa cu o calitate corespunzătoare.

  Multumesc anticipat,

  Gabriel

 • ema

  ma intereseaza un foraj pana la 50 m in zona strehaia- hurducesti si cat costa

 • b. lucretia

  doresc sa-mi forez un put in santandrei bihor unul mic si cat costa ?

 • cristian

  BUna ziua
  va rog sa imi trimiteti o oferta de forar pentru judetul Olt, consum gospodarie cu circa 2500mp , put circa 20/50m , oefrta cu garantie,
  Multumesc,
  Cristian

 • Cosmin

  Buna ziua,

  Ma intereseaza o oferta de pret pentru zona deluroasa Boldesti-Scaieni, Jud. Prahova.
  As dori o oferta de pret pentru un put cu destinatie casnica pentru alimentarea cu apa a doua locuinte si de udare a unei gradini de 1500 m2.
  Locuintele sunt situate in partea superioara a unui deal. La baza dealului (50m distanta de locuinte) se afla o fantana sapata la o adancime de 40 de m. Dealul are o panta de aproximativ 8%.
  Precizez ca in zona se afla si sonde de foraj gaze si petrol – la distante de 200-500m de locuinte.
  Va multumesc.

 • C. Mihai

  Familie de 2 persoane din Bacău, str. Calea Bârladului, la ieşirea din Bacău,unde nu se află canalizare (ci fose) şi nici apă de la oraş,dorim un studiu, a posibilităţii forării pentru apă potabilă, adâncime, tubulatură, preţ estimativ, etc.
  Suntem mutaţi în locuinţă nouă de 3 ani si avem deja forat la cca. 7m, de unde avem apă, cu ajutorul hidroforului, însă dorim ceva alternativ, profesional, pompă, fântână,sau ceva asemănător, chiar şi înlocuirea a ceeea ce avem, dacă sunt rezultate mai bune, de performanţă.
  Dacă puteţi estima un preţ,persoana de contact, adresă, telefon şi o durată a lucrării.

 • Arpad

  Sunt din Timisoara si as i dori sa forez o fantana pentru uz casnic o gradina de 500mp si o piscina eventual pentru uz casnic baie mar interesa cat ar costa si cam la ce adancime ar trebui sapat

 • C. Mihai

  Familie de 2 persoane din Bacău, str. Calea Bârladului, la ieşirea din Bacău,unde nu se află canalizare (ci fose) şi nici apă de la oraş,dorim o analiză, a posibilităţii forării pentru apă potabilă.
  Suntem mutaţi în locuinţă nouă de 3 ani si avem deja forat la cca 7m, de unde avem apă cu ajutorul hidroforului, însă dorim ceva alternativ, profesional, pompă, fântână,sau ceva asemănător, chiar şi înlocuirea a ceeea ce avem, dacă sunt rezultate mai bune, de performanţă.
  Dacă puteţi estima un preţ şi o durată a lucrării.

 • craiova

  Buna seara!
  Am un izvor pe un teren si vreau sa-l forez sa fac o fantana mare dar si o piscina.
  puteti sa ma ajutati ?

 • Costel

  Buna seara !
  Va rog sa-mi trimiteti si mie o oferta pentru o forare de put pentru zona com. Lopatari ,jud Buzau. o gospodarie de doua persoane ,cu o mica Gradina !terenul cred ca pot sa-l numesc bolovanos,sisturii…
  Va multumesc anticipat !!!

 • Cristian

  Buna ziua.
  Am un put care a nu a mai fost folosit cateva zeci de ani. La cat s-ar ridica costul pentru o minima repunere in functiune (denisipare, etc.), strict pentru apa menajera (deci nu apa potabila) ?
  Multumesc anticipat.

 • j. florentin

  am uitat sa zic ca aceste blocuri se afla in VERESTI JUD SUCEAVA!

  • Aveti oferta email. Va va trebui o acumulare de cativa metri cubi. Va recomand sa va obtineti din timp avizul de gospodarire a apelor fiind vorba de o alimentare pt mai multi utilizatori. E posibil sa fie necesara si o clorinare a apei pt a evita riscul contaminarii pana la utilizatori.

 • j. florentin

  Spuneti-mi va rog ,pt 4 blocuri in care cu 4 etaje in care locuiesc aproximativ 60 de familii, pt a avea apa potabila ce ne recomandati si cam cat ar costa!?

 • Dan M.

  Bună ziua
  Vă rog să-mi trimiteţi o ofertă pentru execuţia unui puţ în localitatea Periş, Ilfov.
  Vă mulţumesc.

 • eugen

  Inteleg ca nu va intereseaza o colaborare cu partea de proiectare. Am vazut ca nu am primit nici o cerere de lamurire legat de intrebarea mea. Va multumesc pentru ajutorul acordat.
  O zi buna.

 • Emil B.

  Buna.am si eu cateva intrebari daca se poate. as fi interesat de un put de apa dar nu sunt prea bine informat.1 in primul rand cum stiu la ce adancime am nevoie sa sap? cum stiu la ce adancime dau de apa? 2imi garanteaza cineva ca se gaseste apa la o anumita adancime sau se foreaza pana se da de apa? (intreb asta pentru ca pot ajunge in situatia sa imi foreze pana mi se termina banii sau pana trebuie sa imi vand casa sa platesc ) )

  am dat copy-paste pt. ca acelas lucru m-ar interesa si pe mine,aveti ceva instrumente cu care sa-mi puteti spune,da… aici avem apa destula? as fi interesat de un put pt. irigare gradina,cam 1800 l/zi(nu ma pricep sa estimez altfel)in fantana avem apa la 7m adancime…sunt de langa Oradea com Salard….Multumesc anticipat

  • In pamant se gasesc la diverse adancimi diverse straturi acvifere. Adancimea lor , debitul si proprietatile apei cantonate in aceste straturi difera de la zona la zona. In zona d-voastra exista mai multe acviifere, deci se da 100 % de apa. Noi va recomandam o adancime de circa 70 m. Aveti o oferta trimisa email.
   Daca vreti sa fiti 100% sigur mergeti la Apele Romane Oradea si comandati un studiu hidrogelogic. El va va spune exact la ce adancime trebuie forat si ce debite se vor obtine. Retineti – aceste studii se fac din birou /pix pe baza de arhive. Nu exista o metoda de a determina / masura adancimea acviferelor. Se extrapoleaza informatii geologice din foraje efectualte de-a lungul deceniilor in zona d-voastra.

 • Carmen B.

  Buna ziua,
  As dori o oferta de pret pentru un put cu destinatie casnica (cu hidrofor si filtre) si de udare a unei gradini de 1500 m2, in localitatea Bezdead, jud. Dambovita (aprox. 10 km de localitatea Pucioasa).
  Cu multumiri,

 • Daniela F.

  Buna ziua,
  as dori sa fac o fantana in satul Cornesti, aproape de Tg.Mures
  Imi puteti trimite va rog o oferta de pret pt aceasta zona?
  Va multumesc

  Cu stima

  • Din pacate avem informatii putine din zona d-voastra si nu stim sigur ce tehnologie de foraj e mai nimerita. Vi-am trimis 2 oferte de foraj pentru ambele variante. Va recomandam sa incercati sa gasiti date geologice din apropierea d-voastra / foraje existente, etc.

 • Alexandru M.

  Buna ziua,

  Ma intereseaza un put pt irigatii in localitatea Sadinca, Jud. Sibiu (coord GPS: 45.99,24.01).
  Altitudinea: „Nivel 0” +80m (Nivel 0: 345m)
  Debit necesar: 25-30 mc/zi

  Exista mai multe sonde de gaz in zona. Conform spuselor, angajatilor Romgaz din zona, stratul acvifer se afla la -80m, fata de nivelul 0.

  Nu-mi dau seama daca zona e in ROMU05 sau in ROMU24.

  Va rog, daca se poate, sa-mi faceti o estimare de pret (fara pompe).

  Daca mai aveti nevoie si de alte detalii, va stau la dispozitie.

  Forarea se poate face ori pe PF ori pe SRL.

  Cu stima,
  Alexandru M.

 • eugen

  Sal, fac un proiect la faza SF. M-ar interesa cam cit ar costa saparea putului forat, punerea pompei si toate cele necesare. De la el, sa se puna doar citiva metri de cond pina la o pensiune. Am vazut ca saparea este vreo 150euro/ml (dar nu am inteles ca in banii astia ar intra si pompa si … celea celea). Pensiunea va fi in Piatra Neamt, zona Tarcau. Adincimea de forare… sa zicem 50m, tubare cu 125mm, iar debitul din zona… sa zicem 2,5 l/s. Daca mai aveti nevoie de alte inf. …
  Multumesc

 • c. ionel

  Buna as dori din partea dunmeavoartra o oferta in vederea efectuari unui put in dragesti com.todiresti jud vaslui (undeva langa negresti)adancjme intre 40 si 80m diametru 140 va multumesc

 • M Gheorghe

  Buna ziua

  Puteti sa-mi trimite-ti o oferta de pret pentru un put la 8 km de iasi? La 200 m de mine a forat cineva la 40 ml si are apa dar e tulbure(poate fi de vina si calitatea lucrarii)Vom locui 4 persoane permanent. Fantana care o am este de 15 ml si la seceta asta nu da mai mult de 20 l/zi

  multumesc

 • Gabriel P

  Buna ziua !
  As dori o oferta de pret pentru un put cu destinatie casnica si de udare a unei gradini de 1500 m2.Zona este deluroasa, la nord de orasul Horezu ( alt. 670 m ).
  Cu multumiri ! Gabi

 • Cristian P.

  Buna ziua.

  Imi puteti trimite o oferta de pret pentru Hunedoara, Jud Hunedoara pentru un put pentru udarea unei gradini de 250 m2. Fantanile din zona au adancime de maxim 10-12m. Pentru uz casnic, un pret cat mai mic.

  Multumesc.

 • cristina p.

  as vrea o oferta de pret pentru un put in judetul Sibiu, localitatea Velt. multumesc

 • Geo

  Buna seara! Sunt interesat de o oferta pentru forarea unui put cu destinatie uz casnic in Sat Rosu, Comuna Chiajna Jud Ilfov (in zona APA NOVA), putul urmeaza sa deserveasca o locuinta unifamiliara … si eventual pentru udat o suprafata de ~250mp. Astept cu interes oferta dumneavoastra.

 • Marius

  Sunt interesat de gasirea unei surse de apa de adancime in comuna Oituz jud Bacau.Ca si zona chiar in centrul comunei. Am o fantana de apa la adancimea de 7-8 m. Mentionez ca vecinul a sapat 4-5 m mai mult tot o fantana la 15 m de a mea si are apa de trebuie sa o arunce prin gradina. As dori o alimentare care sa asigure consumul de apa pentru o locuinta cu 4 persoane si eventual udatul unei gradini de 150 m2. Va multumesc

 • Alex D.

  Doresc să forez un put de apă în comuna Gornet Judetul Prahova. Cea mai apropiată fantană este la aprox 2 km. Eu am săpat în curte o fosă sepică si am găsit 8 m argilă , 1 m calcar cu argilă apoi 4 m nisip ( nu am găsit apă). Dacă aș găsi apă bună aș săpa 50 m cu dvs. O ofertă de preț ? ce diametru îmi recomandați?
  Necesarul ar fi de aprox 7 mc/zi folosind apa la udarea solarelor.

  Multumesc anticipat.

  • Va situati intr-o zona despre care nu avem cunostinte detaliate despre litologia solului. Estimam ca la suprafata (cea mai grea intrebare este pana la ce adancime ?) se gasesc soluri moi si medii (unde cea mai buna tehnologie este cea clasica cu noroi de foraj si circulatie directa) iar apoi se intalnesc soluri dure unde cele mai bune rezultate sunt obtinute prin forajul uscat cu aer cu ciocan de fund.
   Pe adresa de email gasiti 2 oferte pentru ambele variante.
   Daca se vine cu instalatie clasica , exista riscul sa se dea de roca / sol dur , caz in care forajul se va opri. In general la contactul sedimenatr /roca se gaseste apa. In acest caz forajul se va tuba l aadancimea sapata si finaliza. Exisata insa si un mic risc , ca pana la adancimea sapata cu noroi sa nu se intalneasca nici un acvifer. In acest caz deplasarea si saparea vor trebui platite, fara a beneficia practic de nimic .
   Pe de alta parte, daca se vine cu instalatia de foraj cu aer si este nevoie de tubare de protectie pe adancime mare (adancimea la care se va intalni roca compacta) , se poate ca aceasta tubulatura sa nu mai poata fi recuperata, si va trebui sa fie platita suplimentar.
   Riscul, in lipsa unor date certe, va trebui sa vi-l asumati d-voastra. Va recomandam sa incercati sa faceti rost de un studiu hidrogeologic , sau cel putin de fisa unui foraj de adancime din zona d-voastra. Vom putea astfel decide impreuna care din cele 2 variante e mai fezabila pt d-voastra.

 • cristian

  Buna ziua, As dori sa aflu daca in loc Terchesti, com Popesti, jud Vrancea, se poate fora un put, care sa alimenteze o locuinta familiala, avand in vedre faptul ca prin zona sunt rare si fantanile. Daca se poate, cam la ce adancime, si chiar o oferta de pret. Multumesc

  • Foraj se poate efectua absolut oriunde pe planeta.
   Acvifere de adancime exista in 99,999 % din suprafata globului
   Singura necunoscuta in zone ca si a d-voastra e adancimea.

   Aveti o oferta pentru un foraj (estimat) la 80 m adancime trimisa pe email.

   Preturile sunt in Euro si NU contin TVA-ul
   Garantie contractuala 2 ani
   Conditii plata 50 % avans 50 % la predare ( apa limpede si documentatie completa)
   Se factureaza cantitatile de lucrari REAL executate.
   Termen de inceper a lucrarilor – 10- 20 zile de la semnarea unui contract
   Durata de executie de la venire pana la plecare intre 2 si 6 zile/foraj f-ctie de litologia zonei si de timpul de limpezire a apei
   Beneficiarul trebuie sa asigure paza in orele nelucratoare (noaptea,duminica, etc) si energie electrica pentru pompele submersibile
   Adancimi intre 50 si 200 m

 • adrian

  buna ziua. as dori sa stiu cat costa un put la 70m adancime in zona saftica langa baza dinamo. cu tuburi si tot ce se poate. multumesc si astept oferta. o zi buna

 • Vlad74

  Buna ziua,

  Tocmai s-a terminat de executat un foraj la mine acasa (la 90 m adancime, teava 125 mm, debit 5 m3/h). Putul va fi exploatat cu o pompa de 5 m3/h, deasemenea.
  Apa se preia doar de la adancimea de 40-55, 60-62 si 70-85 m (unde geo-fizicianul a gasit straturi „fertile” de apa).

  Dupa doua zile (si nopti) de pompat, apa e limpede, insa are un miros de mal/sulf. Cei care au executat putul spun ca e din cauza cantitatii foarte mari de bentonita folosita, si ca ar trebui ca in 7-14 zile mirosul sa dispara.
  Credeti ca e posibil sa nu pot folosi putul ? Nu de altceva, dar ma mai costa probabil 2000 euro sa-l „echipez” complet, si nu as vrea sa ii arunc pe geam.

  Va multumesc anticipat pentru parerea dvs.

  • Era bine sa ne spuneti zona / localitatea forajului. E f important cum s-a facut izolarea acviferelor. Noi nu am fi pus decat filtre intre 70 si 85.
   O exploatare intensa nu poate dauna nici unui foraj. Nu trebuie echipat. Luati imprumut o pompa si lasati-o sa mearga cat mai mult si vedeti ce se intampla. ideal va recomandam un regim de 2 ore pauza 4 ore mers de cat mai multe ori /zi / saptamana.
   Ce nivel static are forajul ?

   • Vlad74

    E vorba de Brasov, localitatea Halchiu. Izolarea s-a facut prin cimentarea exteriorului tevilor de plastic, cu beton (mie nu prea mi se pare in regula, dar in fine).
    Nivelul static e 2 metri, iar nivelul dinamic (cu pompa de 5 m3/h in functiune) e de 7 metri. Deci o diferenta doar de 5 metri.
    Pompa e montata la 45 metri adancime.
    Din pacate, va trebui sa restitui pompa peste doua zile 🙁 – iar cea noua (m-am gandit ca pot forta la 6-7 m3/h), de la Grundfos, se pare ca vine cam in 2-3 saptamani (cel putin asa mi-au spus importatorii locali, de la Recondi SRL). Deci e probabil sa cumpar una din Metro, un stift, ceva – pe care s-o atarn pe peretele garajului dupa ce vine pompa noua.

    Dar revin… Mi se spune ca sunt 99% sanse sa scap de mirosul respectiv dupa ce voi pompa din greu cateva zile… sau saptamani. 24/7, spun ei.
    Sunt mai mult decat convins ca stiti mai multe decat ei, de aceea v-as ruga sa-mi dati un sfat. Sau sa ma linistiti :))…

  • Vlad74

   Vad ca nu apare reply-ul meu, o sa postez din nou.

   Zona e localitatea Halchiu, judetul Brasov.
   Izolarea s-a facut cu lapte-de-ciment, din ce am vazut/inteles eu, pana la cca 6 metri de nivelul solului.

   Nivelul static e 2 metri. Nivelul dinamic e 7 metri (cu pompa de 5 m3/h).

   Deci imi recomandati un regim de fucntionare alternativ, sa inteleg ?
   Dat fiind ca va trebui sa-mi cumpar o pompa temporara (cei de la Recondi mi-au spus ca-mi aduc o pompa Grundfos cam in 2-3 saptamani), s-o cumpar mai puternica ?

   Va multumesc.

   • Cunoastem zona, am facut anul trecut 2 foraje la Feldioara , arteziene.
    Sa inteleg ca nu ati primit o fisa de foraj cu constructia si parametrii lui cel putin ?
    Noi procedam in felul urmator (gasiti detalii si aici : http://forum.softpedia.com/topic/67837-foraje-fantani-puturi/page__st__1656#entry11882421 )

    Introducem mergaritar si masuram unde e suprafata lui , pana la 3-5 m deasupra primului filtru.
    Pornim 30 min – 1 ora aer liftul pt a se aseza / compacta acest margaritar. La nevoie mai completam.
    Turnam 1/2 sac peleti bentonitici, Stam 30 min. Turnam 2-4 saci ciment + apa + 4% bentonita) = lapte de ciment, continuu, cat mai compact. Stam alte 30 min. Turnam restul sacului de peleti. stam 30 min. Turnam 2..3 roabe de margaritar pt asezare/compactare. Lasam pana dimineata, cand se continua desnisiparea si umplerea cu pietris pana la suprafata.
    Faptul ca izolarea a reusit se poate verifica in 3 feluri :
    – debitul de a 2-a zi de la desnisipare trebuie sa fie mult mai mic decat cel dinainte de izolare/cimentare.
    – nivelul static al apei din interiorul forajului difera de cel din exteriorul lui
    – nivelul apei din exteriorul forajului nu se schimba in timp ce se pompeaza (cu aer sau cu pompa submersibila).

    La d-voastra sa cimentat de la 35 la 6 m ? Calculati volumul si vedeti dacacs-au folosit zeci de saci de ciment !!! Suspectez ca sa bagat margaritar pana mult mai sus decat la metrul 35 ,,,care si asa era prea sus in opinia noastra.

    Pomparea trebuie sa fie si cu opriri.
    Denivelarea de doar 5 m la 5 mc e o indicatie ca forajul poate da mult mai mult, parerea noastra ca poate si > 10 mc/h . Dar asta era treaba executantilor sa va dea debitul maxim al forajului. Dar ! d-voastra chiar va trebuie mai multa apa , sau forajul este pt o casa familiala unde si 1 mc/h e arhisuficient ?

    Eu va recomand sa nu le dati inca pompa sa terminati pomparile. Totusi la debitul asta de 5 mc.h , destul de mare , daca ati pompat cateva sute de metri cubi din foraj e posibil sa nu se mai modifice nimic in viitor.
    Va recomand sa vedeti si ce alt foraje sunt in apropiere, la ce adancimi , cu ce nivele statice si cu ce debite, daca mai apare acel miros si la alte foraje , la ce adancimi. Astfel vom putea verifica daca izolarea este facuta in pozitia corecta si daca este reusita. Altfel e posibil sa aveti foraj la 90 m si sa pompati apa de la 10.
    Bafta.

    • Vlad74

     In Halchiu nu are nimeni foraj la o asemenea adancime, sunt doar cateva fantani, din ce am aflat eu pana acum.
     Nu stiu cum, insa as putea sa va atasez diagrama solului – si notat pe ea ce A SPUS ca a facut executantul, respectiv montarea tevilor si turnarea betonului, respectiv margaritarului.
     In momentul de maxim consum, am nevoie de 2,2 m3/h. E vorba de o sera productie flori, pe substrat hidroponic, deci nu de consum casnic. Insa e clar ca nu pot si nu vreau sa folosesc o apa ce miroase a namol/sulf.
     O sa trimit o proba de apa in Olanda sa vad ce sugereaza laboratorul de acolo – daca se preteaza sau nu pentru cultura mea.

     Intre timp, daca e vorba de sulf/hirogen sulfurat, exista posibilitati REALE si SERIOASE de a cobori nivelul acestora la o limita admisa ? Adica, tinand cont de debitul de 5 m3/h, consum zilnic maxim de 20 m3.

 • CRISTINA

  Buna ziua, sunt din constanta zona ovidiu. Doresc sa stiu de ce dureaza doar 4-5 sapt o forare pt un put de aprox 100 m? firma la care am solicitat o oferta de pret ata mi-a zis ca dureaza. Nu este durata cam mare? am citit pe site-ul dumneavoastra ca in general un foraj profesional este mai rapid. imi puteti da cateva detalii in legatura cu acest lucru?

  • Un foraj de 100 m in zona d-voastra dureaza normal 2 zile plus max alte 2 zile pt operatiile de dupa tubare. Asta in conditiile in care se foloseste tehnologie moderna de foraj cu aer cu ciocan de fund, uscata , curata, eficienta, rapida, adaptata zonei d-voastra.

   Avantajele forarii cu aer :
   • Sapare rapida in soluri dificile dure si foarte dure
   • Observarea imediata a adancimii la care se gaseste apa , si estimarea debitului in timpul saparii ( lucruri imposibile la forajul clasic cu noroi bentonitic)
   • Foraj uscat – nu se contamineaza sau colmateaza peretii forajului cu noroi bentonitic

   Daca cineva vi-a spus ca dureaza 4-5 saptamani, inseamna ca vrea sa foreze cu noroi bentonitic , tehnologie total nerecomandata pentru solul din zona d-voastra. Sa meraga firma respectiva la Bucuresti unde poate face 100 m / zi in solul de acolo. Nu pot sa concep ca in anul 2012 un foraj de 100 m sa dureze atat, indiferent de litologia solului. Nici daca am fi in Africa.

   Peste 2 saptamani venim in zona Constanta / Tulcea pentru 3 foraje la 3 clienti diferiti. Daca sunteti interesata (aveti o oferta email) puteti de pe acum imparti cheltuielile de transport / mobilizare la 4.

 • dorub

  Buna ziua.
  Revin cu postarea mea din 2 martie 2012 prin care am intrebat cum as putea sa aflu la ce adancime trebuie sapat pentru apa potabila pe raza judetului Botosani, stiut fiind faptul ca este o zona “foarte bogata” in nitriti si nitrati?
  Multumesc!

 • Peugen

  La asaSincer casa de vacanta nu ma costat cat imi cereti pe foraj.

  • Sa inteleg ca vi se pare mare / scumpa oferta noastra ? Noi facem parte din categoria celor care nu accepta sa faca rabat la calitate in favoarea pretului.
   Nu avem inca nici un client (de la infintarea firmei) care sa fie nemultumit. Suntem convinsi ca veti gasi un executant care sa execute ceva la pretul gandit de d-voastra. Va dorim succes, si va trimit semnatura de aici : http://forum.softpedia.com/topic/67837-foraje-fantani-puturi/ adica:
   „Parcurgerea acestui topic integral, te va scuti de multe batai de cap si de banii (tai!!!) aruncati pe fereastra. Multi se trezesc prea tarziu.”
   Va doresc sa NU ajungeti printre cei de acolo.
   Bafta

 • andrei

  Buna ziua, as dori sa stiu care ar fi costurile si durata executarii unui put profesional in Targu-Frumos, judetul Iasi. Multumesc.

 • Traian

  Buna ziua,
  Va rog mult sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta cu executarea unui put (foraj casnic) in Zalau, jud. Salaj, adancimea 50-100 m. M-ar interesa pretul si perioada cand a-ti putea executa lucrarea. Multumesc.

 • Mihai

  Buna ziua,
  sunt interesat de un foraj in Paulesti Ph. adincime 100-150m, pentru alimentare locuinta si irigat gradina. spatiul este apox amenajat, nu se poate intra cu camion.

  • Din pacate nu detinem date geologice din zona d-voastra si nu suntem siguri ce tehnologie de foraj e cea mai buna / fezabila. Ar fi bine daca puteti obtine de oriune si prin orice mijloace ceva date despre litologia zonei . Un studiu hidrogeologic ar fi nemaipomenit.
   Credem ca cele mai bune rezultate sunt obtinute prin forajul clasic cu circulatie directa de noroi bentonitic.
   Email gasiti o oferta estimativa pentru un astfel de foraj.

 • Vasilica L.

  Buna ziua,

  Sant interesat de un put de adancime in zona Valea Adanca ,com Miroslava,jud Iasi.

  Multumesc,

  • Buna ziua, si multumim ca apelati la noi

   Va situati intr-o zona cu soluri moi si medii unde cele mai bune rezultate sunt obtinute prin forajul clasic cu circulatie directa de noroi bentonitic.
   Pe adresa de email gasiti o oferta estimativa pentru un astfel de foraj.
   Instalatiile, accesoriile si materialele folosite, precum si operatiile care se vor executa va garanteaza cele mai bune rezultate.

   Daca se semneaza un contract de executie cu termen de predare lung (1-2 luni) vom incerca sa executam 2..3 foraje in aceiasi zona / judet , cheltuielile de la pct.-ul 1 urmand a fi impartite la 2…3 ..4 , f-ctie de nr contractelor.

   Va recomandam sa cititi si urmatoarele articole pentru a intelege ca Un foraj nu este o simpla gaura in pamant :
   Cum se alege diametrul de tubare ?
   Intretinerea unui put forat
   Cat costa un foraj de alimentare cu apa ?
   Alimentarea unei case de la un foraj. Variante.
   Ce foraj mi se potriveste ?
   Cat de complicate sunt forajele de alimentare cu apa ?
   Cu respect

   Echipa OnDrill.ro

 • Peugen

  buna ziua,
  sunt interesat si eu de o oferta ptr un put casnic langa o casa de vacanta in jud Hunedoara loc. Lupeni. Nu foarte adanc.

 • artur

  Buna ,as dori o forare de minim 30 50 metri pentru apa potabila in resita jud.caras severin

  • Buna ziua, si multumim ca apelati la noi

   Va situati intr-o zona unde cele mai bune rezultate sunt obtinute prin forajul uscat cu aer cu ciocan de fund.
   Pe email gasiti o oferta estimativa pentru un astfel de foraj.
   Instalatiile, accesoriile si materialele folosite, precum si operatiile care se vor executa va garanteaza cele mai bune rezultate.

   Avantajele forarii cu aer :
   • Sapare rapida in soluri dificile dure si foarte dure
   • Observarea imediata a adancimii la care se gaseste apa , si estimarea debitului in timpul saparii ( lucruri imposibile la forajul clasic cu noroi bentonitic)
   • Foraj uscat – nu se contamineaza sau colmateaza peretii forajului cu noroi bentonitic

   Puteti urmari un film cu un astfel de foraj aici : http://youtu.be/Jk0cq9tao4Q

   Va recomandam sa cititi si urmatoarele articole pentru a intelege ca Un foraj nu este o simpla gaura in pamant :
   Cum se alege diametrul de tubare ?
   Intretinerea unui put forat
   Cat costa un foraj de alimentare cu apa ?
   Alimentarea unei case de la un foraj. Variante.
   Foraj uscat in zone dificile cu aer cu ciocan de fund.
   Ce foraj mi se potriveste ?
   Cat de complicate sunt forajele de alimentare cu apa ?

   Cu respect, echipa OnDDrill.ro

 • ionut

  Buna ziua! Sunt interesat de o oferta pentru un put uz casnic in localitatea Unirea Odobesti, situata la 10 km de orasul Focsani (Vrancea).Din cate am inteles eu de pe la oamenii care se ocupa cu forajul puturilor pe aici trebuie mers destul de adanc pentru apa potabila..Astept raspuns pe mail.Multumesc anticipat.

 • jean

  buna ziua!
  sunt interesat de o oferta de pret pentru forare cu ciocan de fund, si mai multe detalii pentru un put de uz casnic(5 pers+500mp gradina-gazon-flori), in Codlea, jud Brasov(in partea de sus a orasului).Mentionez ca la 300m distanta se afla un put cu debit mare(era folosit la institultul de cercetare a Serelor Codlea, adresa str. Garoafelor). Din cate am auzit este la 120 m adancime. Anul trecut am forat la mine in curte(diferenta de nivel fata de institutul de cercetare este de vreo 20-25m). Am forat cu o instalatie cu recirculare cu betonita pana la adancimea de 78m, moment in care lichidul de foraj a inceput sa scada cu repeziciune din put pana a disparut complet. Muncitorii au scos repede tevile sa nu ramana ingropate, dupa care s-a oprit lucrarea. Motivul: o fisura(grota) in calea instalatiei.
  Va multumesc!

 • Victorina S.

  Buna ziua,
  ma intereseaza cat costa si ce tip de fantana este necesara pentru alimentarea cu apa potabila a unei locuinte (casa)care va avea 4 bai si o bucatarie plus o gradina care va necesita apa.Casa urmeaza sa fie construita in orasul Sibiu, in cartierul Tiglari la 50m distanta de calea ferata ce leaga Sibiul de Copsa. Nu stiu daca mai sunt facute forari in zona, stiu numai despre fantanile casnice ce au luciul de apa la 3 m adancime, insa debitul este foarte mic. Nu cunosc nici un studiu geo. Terenul acum este liber, are o latime de 13,30 m si o lungime de 50 m. Nu exista sursa de curent electric. Ma intereseaza: pret, detalii tehnice,sugesti si care este disponibilitatea dumneavoastra de deplasare in zona?

  Daca este posibil as vrea sa stiu daca este recomandata in aceasta zona forarea unor pompe de caldura (nu stiu daca e exprimarea corecta). E vorba de 230 mp locuibili P+E.

  Astept raspunsul cat mai repede cu putinta!

  Victorina

 • Stelian R.

  Ma intereseaza un foraj in orasul Brasov zona Tractorul.

 • irinel

  Buna ziua,
  Ma intereseaza sa fac un foraj langa Craiova, LEAMNA , locatia este pe panta unui deal la o cota de cca 80 m fata de nivelul drumului judetean din sat. Am nevoie de apa pentru irigat o gradina de 700mp.
  Ma intereseaza un pret si daca aveti ceva informatii despre zona. Mentionez ca nu se poate intra pe proprietate cu un utilaj foarte mare

 • DanC

  Buna ziua,

  Ma intereseaza forarea unui put pentru alimentare cu apa locuinta si pentru a intretine o gradina de aprox 3000 mp in localitatea Pucheni, judetul Dambovita. In ceea ce priveste debit-ul nu va pot mentiona exact nevoia, nu ma pricep.
  Mentionez ca la acest moment locuinta este alimentata de la o fantana tubata care in perioade lungi de seceta ramane fara apa (citind post-urile de aici cred ca se alimenteaza de la prima panza freatica).

  Va rog sa-mi trimiteti oferta dv.

  Multumesc

 • Dumi

  am o fantana d 7 metri in comuna Greci jud. Tulcea si as vrea sa stiu daca s poate fora in ea si la c adancime pt apa suficienta pt irigat. Va multumesc!

 • Sorin

  Am o casa in satul Magla,comuna Negri la 23 KM. de Bacau si as vrea sa fac un foraj pentru apa curenta si poate irigat gradina proprie.Puteti sa stiti pana la ce adincime e nevoie sa forati?Vreau ca acel put sa fie utilizabil macar cat o sa locuiesc acolo(40-50 ani).Cat spatiu sau perimetru este necesar instalatiei de foraj(metru sau metri patrati) pentru a putea lucra si daca este vreo problema daca as vrea forarea putului la doi metri de casa acolo unde intentionez sa construiesc caminul de inspectie al pompei de apa?Vreau sa stiu bineinteles estimativ pretul,cu ce se protejeaza si tubeaza putul,durata de folosinta sau intretinere al acestuia si ce tip de pompa as avea nevoie pentru o adancime cred eu destul de mare?In apropiere (Maxim 10 metri)am deja de multi ani o pompa de suprafata si are apa deja la 6-7 metri adancime.Eu vreau oricum un foraj adanc unde sa nu mai gasesc panza freatica de suprafata.MULTUMESC anticipat.Sorin Bacau

 • dragason

  Am o locuinta in com.Dirmanesti, jud Arges si doresc sa construiesc un put pentru apa curenta si sa ud gradina, circa 1500 m. Zona este de deal iar panza freatica este la 1-2 m. Momentan am un bazin de 1,5 m adancime, 2m lungime si 1m latime, dar acum cu seceta nu mai face fata, se umple abia in 2 -3 zile.

 • Adrian1956

  Ma intereseaza un foraj pentru o societate comerciala din zona productiei alimentare.Estimam un consum de cca 5000 litri pr ora.Socitatea e situata in Galati , zona Atlas S.A.drumul spre comuna Smardan.

 • cristi

  va rog sa imi spuneti si mie care ar fi costurile forarii unui put in dumbravita,timis,pentru o familie cu 5-6 persoane,plus o piscina medie.va multumesc anticipat

 • Virgil

  In Iasi zona Bucium ma intereseaza de un put pentru alimentare casa + gradina 1000 mp. Terenul este situat pe un deal in partea superioara.

  Am inteles ca ar mai fi un foraj la 50m adancime la o distanta de aproximativ 200m avand apa dura (nu tiu ce duritate exact, oricum am deja dedurizator – pt apa de la retea).

  Problema a aparut cu seceta acesta cand apa de la retea nu a mai ajuns datorita retelei subdimensionate.

  Va rog sa imi spuneti daca un asemenea put ar putea asigura apa si pentru 2 – 3 case.

  Rog oferta pt 1 casa si daca eventual trebuie alta varinta pt 2-3 case. Multumesc!

  • Buna ziua, pentru zona Bucium, localitatea Iasi aveti trimisa oferta pe mail

   • Pricop Cezar

    Buna ziua, va rog sa-mi trimiteti si mie pentru zona Bucium Iasi, la poalele dealului oferta tehnica (adancime, diametru, tip pompa etc) si de pret, consum casnic apa potabila si gradina 1000 mp.

    Va multumesc,
    Pricop C.

 • Mihai

  Buna ziua!
  Am nevoie de sfatul dvs profesionist!
  In urma cu trei ani, in satul Leamna de Jos, jud. Dolj, am forat un put la 140m adancime, pentru uz casnic.
  Din pacate, desi am fost asigurati ca apa va deveni limpede, acest lucru nu s-a intamplat nici acum.
  Apa iese cu nisip, pompa se strica repede.
  Ce putem face?

 • Ana

  Buna ziua.

  Faceti foraje si in judetul OLT? Mai exact in zona Corabia?

  Multumesc.

 • Raluca

  Buna ziua
  M-ar interesa cam in cat timp se executa un foraj pentru o teava de 400, pe ml? Ma refer bineinteles la foraj industrial, nu casnic.
  Multumesc

 • marius

  buna ziua
  sunt interesat de un foraj de mica adancime in com Poarta Alba,jud Constanta la 300m de canalul dunare Marea Neagra,la c adancime as da de apa si cat m-ar costa?

 • DanielB

  Buna ziua,

  M-ar interesa o oferta aproximativa (si alte detalii/linkuri daca aveti cunostinte despre zona sau ati facut cumva foraje aici) pentru un put cu utilizare casnica (1 casa + cca. 1000mp pamint) in Iasi, zona Bucium.
  Exista fintini in zona cu adincime de 20-30m.

  Multumesc,

 • B. Alin

  buna ziua
  sunt interesat de un foraj de mica adancime in com Stremt,jud alba
  mentionez ca adancimea minima de forat este 30 m,iar diametrul tubului de 125mm
  va rog sa-mi trimite-ti o oferta de pret,multumesc

 • Roxana

  Buna ziua!

  Ma intereseaza un foraj pentru uz casnic, in Pucioasa, Dambovita.
  Va rog, imi puteti recomanda ce adancime si diametru au raport cost-eficienta bun in cazul meu si cat de mult ar costa?
  Multumesc!

 • […] Cat costa un foraj de alimentare cu apa ? […]

 • Catalin

  Va rog sa imi trimiteti la adresa de mail indicata o oferta de pret pentru construirea unui put forat apa, adancimea estimata fiind cuprinsa intre 150-200 m. Investitia ar urma sa se realizeze din fonduri publice in folosul locuitorilor comunei Certesti. Forajul propriu zis trebuie realizat in sat COTOROAIA, comuna CERTESTI, judetul GALATI (48 KM NE de TECUCI). Va multumesc.

 • paul

  buna ziua,
  rog oferta forare put pt uz casnic comuna scoarta, jud gorj, aproximativ 19 km fata de tg jiu. in zona adancimea fantanilor existente este de 30-40 m.
  cu consideratie.

 • daniel

  Buna ziua.As dori sa stiu cat m-ar costa forarea unui put pt.apa LA ADINCIMEA DE 50M in zona COMUNA LALOSU jud.RAMNICUL VALCEA.DIAMETRU SI PRET DACA SE POATE. va multumesc daniel

 • toma

  ce nu am inteles eu este cum iese apa din pamant la o adancime de ex 200m ??? cu pompa sau are vreun principiu ?? multumesc !! ast mail

 • george

  as dori o oferta de forare in jud. Covasna, com. Ozun, sat Lunca Ozun. prima panza freatica este destul de sus, circa 3-4 m. am inteles ca in zona sunt foraje la circa 25 – 30 m pentru alimentarea com. Ozun cu apa potabila.

 • swider paul

  Buna ziua!
  Va rog mult sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta cu executia unui put (foraj pentru apa potabila) in Comuna Tartasesti, Jud. Dimbovita, pe proprietatea mea si un pret total pentru o adancime de max 50 m. Mentionez ca doresc un debit care sa acopere consumul unei familii si necesarul pentru plante pentru o gradina de aprox.1000 mp.
  Cu deosebita consideratie,
  Paul Swider

 • Lidia

  Buna. V-as ruga sa imi dati detalii in vederea unui posibil foraj casnic, pentru zona Deva, zona limitrofa de deal. Precizez ca am forat manual si la 4 m am dat de apa, insa e foarte calcaroasa. Exista fantani in zona, insa toti ne confruntam cu aceeasi problema- nu putem folosi apa. Va rog sa imi spuneti cam la ce adancime apreciati ca ar trebui intervenit, ce implica lucrarea si bineinteles cat ne-ar costa? Va multumesc!

 • Rosu Pompiliu

  Buna ziua,
  Sunt interesat sa forez doua puturi de 100m, pentru o pompa de caldura; locuiesc in loc. Berca, jud. Buzau. Am bransament electric trifazat, care poate asigura aprox. 20 Kw insa spatiul pe care vreau sa le forez este restrans – cam 5m x 5m. Credeti ca se poate fora, si daca da, mi-ati putea trimite o oferta de pret ?
  Cu toata stima!

 • marius

  Buna ziua, am o fantana din tuburi de beton cu diametrul interior de 30 cm, adanc de 14 m,ma intereseaza daca este posibila, si corecta, adancirea acesteia (fara a mai scoate tuburile vechi) ?
  Cu stima

 • Buna ziua. Va rugam sa NU mai scrieti doar cu MAJUSCULE. Multumim. Veti primi o oferta email in cursul acestei zile pentru locatia din judetul Cluj. Din pacate, pt d-voastra, tocmai am terminat cateva lucrari pe langa Cluj si am plecat tocmai la Tulcea, Constanta, Mangalia. Din aceasta cauza costurile de deplasare vor fi un pic mai mari si timpul de incepere mai lung. Daca nu va grabiti, e posibil sa cuplam mai multi clienti din aceiasi zona ( cum facem acum in Dobrogea) care sa imparta chelutuielile logistice ( care nu sunt neglijabile in cazul a sute de kilometri).

 • iosif

  BUNA ZIUA SINT INTERESAT DE UN PUT PT.APA POTABILA IN LOCALITATEA TURENI JUD.CLUJ .AS DORI SA STIU LA CE ADINCIME TREBUIE FORAT SI CIT MA COSTA ,IAR DACA ATI FACE DV LUCRAREA SI NE INTELEGEM LA PRET CIND SE POATE INCEPE . MULTUMESC FRUMOS . TOTODATA AS VREA SA STIU CITI ANI SE POATE FOLOSI UN ASTFEL DE PUT . MULTUMESC INCAODATA

 • Monica S.

  Buna ziua
  Ma interesează un put pentru alimentarea unei locuințe în Tunari Ilfov. Cred ca a doua sau a treia pânză freatica este ce ar trebui pentru ca apa sa fie potabila.
  Va rog sa îmi trimiteți o oferta
  Va multumesc

  • Aveti oferta trimisa email. Pentru cei care doresc foraje de uz casnic e bine sa precizeze daca au retea trifazica disponibila la maxim 100 m de amplasamentul forajului ( recomandare- vorbiti si cu vecinii) . Instalatiile de foraj electrice sunt cele mai mici ca si gabarit, greutate, pot fora pana la 200 m , fac cel mai mic zgomot, deranj, si au cel mai bun raport calitate pret. Desigur ca se poate inchiria un generator de circa 30 KwA, dar acest cost nu este neglijabil !

 • Alexandru M.

  As dori sa stiu cat m-ar costa forarea unui put pt.apa in zona Moldovenesti jud Cluj pe malul stang al Ariesului la o distanta de 1 km.de pod in aval.Vecinii au foraje la 16-18m.Va multumesc!

  • Aveti email o oferta pentru un foraj intre 50-150 m adancime in judetul Cluj. Noi nu facem foraje mai mici de 50 m deoarece consideram aceasta adancime ca fiind minima pentru a garanta exploatarea unor acvifere nealterate de activitatea umana.

 • R. Victor

  As dori sa stiu cat m-ar costa forarea unui put, in conditii profesionale in zona Bucium (Visani),Iasi, pt apa potabila si pentru udat gradina (nu foarte mare 300mp). Vecinii unii au fintini la 15 – 30 m, dar unii au sapat pina la 30 m si „nu au gasit apa”. Multumesc!

 • Mirela

  Buna ziua,
  As dori sa stiu cat m-ar costa forarea unui put, in conditii profesionale (care va avea hidrofor pentru a alimenta casa si gradina cu apa), in zona Tartasesti, jud. Dambovita? Mentionez ca inca nu am crt. tras pe teren. Si, din experienta dvs, ce acte imi trebuie si de unde le obtin (primaria Tartasesti sau alte institutii?) Va multumesc anticipat pt raspuns.

  • Aveti email o oferta pentru foraje in jud Dambovita. Un foraj trebuie exploatat , in special in primele saptamani dupa executarea lui. Va sfatuiesc sa-l executati dupa ce aveti curent sa puteti face acest lucru. Dpdv al actelor – exista primarii care cer o taxa pt 1 foraj, dar exista si care nu cer. Exista judete unde regia Apele Romane solicita obtinerea unei Notificari de executie foraj si exista judete unde nu se cere nimic pe linie de gospodarirea apelor pentru foraje persoane fizice.

 • 1q_ben

  M-ar interesa o oferta de pret pentru un put forat. Casa usor pe deal in Cicarlau Vii Maramures, 3 persoane, apa uz casnic si pentru gradina.
  Multumesc

 • Nelu S.

  Doresc si eu o oferta de pret pentrut un foraj in localitatea Magurele jud Ilfov, langa padurea Institutului de Fizica Atomica inspre Jilava.
  M-ar interesa la ce adancime ar trebui sa forez pentru a ajunge la a treia panza freatica.
  As vrea o oferta detaliata si completa cu accesorii…. pentru uz casnic
  Multumesc anticipat.

  • Aveti email o oferta pentru un foraj de uz casnic cu izolarea acviferelor de suprafata. Noi va dam apa perfect limpede la gura putului si fisa forajului cu parametrii si recomandari de exploatare. Restul lucrarilor ( camine, conducte, automatizari, instalatii, etc) va trebui sa le executati cu cineva local . Este anormal sa tinem din lucru o instalatie de foraj pentru a executa astfel de lucrari.

 • Dan

  Buna ziua,
  Doresc si eu o oferta de pret pentrut un foraj in localitatea Arefu, jud Argeş,la 7km de barajul Vidraru. Ar trebui sa deserveasca o casa de vacanta formata din 3 camere,3 bai, o bucatarie.
  Nu exista curent trifazic.Vecini au apa adusa de la 3km prin cadere dintr-un puţ de acumulare care are izvoare.Aş dori o forare între 50-100m.
  Multumesc anticipat.
  Cu respect, Dan.

 • G. Ionut

  Imi cer scuze am uitat sa specific zona : Vrancea Loc Popesti. Va multumesc inca o data

 • G. Ionut

  Buna ziua,m-ar interesa si pe mine pentru un foraj de put la mine in curte pentru apa.Aici la mine in sat au sapat o fantana la o adancime de 230 metri cam la o distanta de aproximativ de 50 de metri la deal de mine,intrebarea mea ar fi pe mine cat mar costa acest foraj si daca ar fi posibil as avea o garantie ca dam de apa sau ma tine pe viata sau nu!? Va multumesc foarte mult si astept raspunsul dumneavoastra.O zi cat mai buna.

 • florin j.

  00393209279… momentan sunt in italia si asta e nr meu de telefon

 • ovidiu

  Buna seara as dori si eu un nr de telefon ca sa va contactez multumesc

 • florin j.

  ma intereseaza si pe mine un put pentru irigat in judetul vaslui mai exact intre loc halta dodesti si rosiesti pe linga calea ferata birlad vaslui daca sar putea sami ziceti cam cit mar costa un preventiv si in cit timp se poate face

 • ovidiu

  Buna seara,as dori sa stiu cam cand veniti in judetul Bacau pentru ca as vrea sa iau legatura cu dumneavoastra multumesc

 • Iosif

  As dori o oferta de pret pentru un put de 150-200m pe pasunea comunala pentru adaparea 200 de bovine in judetul Satu-Mare.

 • Ciprian

  Buna seara,

  Va scriu in speranta ca ca ma ve-ti ajuta.
  As dori sa fac un put in satul Putul Grecii, Com. Greaca, Jud. Giurgiu. Din ce stiu eu, apa se afla la o adancime de 35-40m si m-ar interesa o oferta de pret pentru un foraj si cateva recomandari, bineinteles daca aveti timpul necesar.

  Va multumesc

 • C Robert

  As vrea si eu o oferta de pret pentru un put de 50-100 m in mun Botosani pentru uz casnic, solul de la suprafata este argilos. As dori un pret cu tot cu pompa necesara.

 • Bogdan

  Buna seara,

  Pentru foraje cu un debit mai mic de 0.2 l/s este necesara obtinerea avizului de la gospodarirea apelor? Am primit o informatie conform careia in baza Ord. 661/2006 NTPA 11/2002 HG 188/2002 avizul ramane obligatoriu doar pentru debite mai mari de 0.2 l/s(cu toate astea cautand legile si ordonantele nu am gasit nimic despre acest lucru).
  Va multumesc.

  • Exceptia se refera exclusiv la persoanele fizice. Da, este in vigoare. Din pacate in Romania nu este o politica unitara. Exista directii ale apelor care solicita o notificare simpla (nu aviz) care e simplu, ieftin si rapid de obtinut, si exista directii care dau in scris clientilor ca pentru peroane fizice nu e nevoie de nici un act pe linie de gospodarire a apelor.
   Noi recomandam tuturor clientilor si potentialilor clienti sa obtina un act de la apele Romane. Fie ca e vb de notificare , fie ca e vb de un act unde scrie ca pt pers fizice nu e nevoie de nici o aprobare/aviz etc. In ceea ce priveste debitul de 0,2 l / sec , si aici se poate face o intreaga discutie, pentru ca in general forajele au si chiar sunt exploatate cu debite > 0,2 l/s.

 • ovidiu

  buna,as dori sa fac si eu un put(din cate am auzit ar putea sa fie apa salcie la 6-7 mt) in jud Bacau zona Metro,adancime de 60 mt diametru 140mm si as vrea sa stiu daca o fac acum si nu o folosesc timp de 5 ani zile ce se intampla?vreau un raspuns corect si pretul mersi

  • Buna ziua. Oferta de pret o veti primi email . Chiar urmeaza sa venim pentru cateva contracte in judetul Bacau, deci puteti beneficia de o reducere la costurile de transport, mobilizare, etc.
   In ceea ce priveste neutilizarea forajului pe perioade lungi, am mai scris , dar repet aici . Daca, dupa terminarea forajului , forajul sta 1 luna sunt sanse 99% sa se nisipeze singur. E o poveste lunga de ce? Voi scrie un articol despre asta. Ca sa nu se intample asta este nevoie ca forajul sa fie exploatat imediat dupa terminarea lui . Cat timp – depinde f mult de la zona la zona. In zonele cu nisipuri grosiere poate fi suficient cateva zile ….cu intreruperi. In zonele cu nisipuri fine poate fi nevoie si de cateva saptamani , cu intreruperi. Abia dupa aceasta exploatare (sa-i zicem intensa, desi nu e obligatoriu sa fie intensa, dar sa se pompeze cantitati f mari de apa) se poate opri forajul din exploatare oricat – 1 luna, 1 an, 10 ani ….Sper ca ma-m facut inteles .

 • daniel

  din cite vad sinteti profesionisti ceea ce nu i putin .am o casa intr o zona de deal pe linga dn 76 intre tg jiu si vilcea,as vrea sa stiu ce ar fi mai bine sa fac o fintina clasica la vreo 18-20 m sau un put de adincime care cred ca va costa vazind ca stau undeva in deal??casa are vreo 200 mp 2 bai si pe viitor poate si o piscina nu prea mare ,deci un raspuns corect care ar fi ????’si preturle la fintina si put,mersi

 • Lucian

  Buna ziua. ma intereseaza costul estimativ pentru un foraj in comuna Cumpana, Constanta. vreau sa folosesc apa respectiva doar pentru utilizare in gradina. Multumesc!

 • Marius

  Buna ziua,
  Doresc si eu o oferta de pret pt un foraj in localitatea Pischia, jud Timis.
  Ar trebui sa deserveasca o familie de 4 pers si de udat o gradina familiala de aprox 2000 mp.
  Exista un put forat mai demult la 14m, care cam da semne de oboseala.
  Sint probleme de gabarit (trebuie forat in curte), deci ca nespecialist, cred ca o unitate de forat mai mica ar fi potrivita.
  Nu exista curent trifazic.
  Multumesc anticipat, daca am mai scris si la alt topic, scuze anticipat.
  Cu respect, Marius

 • cata

  Buna seara,

  Ma intereseaza un foraj in zona Mizil/Prahova prin care sa se asigure un debit de min 5m3/ora.
  Apa urmeaza sa fie folosita pentru irigare in agricultura.

  Multumesc

 • cata

  Buna seara,

  Ma intereseaza un foraj in zona Mizil/Prahova prin care sa se asigure un debit de min 60 m3.
  Apa urmeaza sa fie folosita pentru irigare in agricultura.

  Multumesc

 • Bogdan

  Buna ziua,

  Ma intereseaza in zona comunei Ganeasa Ilfov (nu langa lac ci spre Sindrilita)sa instalez o pompa de caldura si m-ar interesa urmatoarele:
  1. La ce adancime ar trebui sapat si cu ce diametru
  2. Pentru zona respectiva ar trebui sa fie forate 2 puturi
  3. Ce costuri ar presupune o astfel de operatiune

 • M. Vicentiu

  Buna ziua,
  Ma intereseaza cat costa un put realizat pe tuburi filetate, la aproximativ 50 -60 m adancime pentru o casa in comuna Chiajna,sat Rosu, langa Bucuresti.

 • Andrei

  Buna ziua! As dori sa fac un put pentru apa potabila casa, irigat gradina (teren 700mp). Vreau sa fie profesional, rezistent in timp si mai multe calitati pe care dumneavoastra le cunoasteti si mi le puteti spune mai bine. Terenul este in judetul Iasi, foarte aproape de orasul Iasi, pe malul lacului Ezareni la aproximativ 600 ml de mal si a figurat ca teren agricol. Repet si eu intrebarea unui domn de mai sus, cum pot afla unde trebuie sapat ca sa gasim sursa de apa potabila si la ce adancime imi recomandati o forare pentru o calitate a apei cat mai buna? Va multumsc si astept un raspuns.

 • Marcu G.

  Buna ziua,

  Locuiesc in Barcanesti, jud Prahova si, sunt interesat de forarea unui put pentru apa potabila pentru o familie cuprinsa din 3 membri iar in timpul verii, necesitand un debit relativ mai mare pentru irigarea unor pomi, flori si gazon. Sunt interesat sa obtin o apa potabila din punct de vedere fizico-chimic cat si microbiologic, asa cum am mentionat si doresc sa specific ca pe teritoriul curtii mai exista o „pompa”, batuta la cca 15 metri, in stil „traditional”, din teava galvanizata cu Ø 1 1/2″ iar apa este improprie uzului uman, chiar si menajer. Miroase a motorina si dupa cca 3-4 ore isi schimba culoarea, devine galbuie. Orice sfat pe care il aveti, este bine venit!
  Va doresc o zi buna!
  G.Marcu

 • Ioana D.

  Buna ziua
  Va rog sa-mi spuneti un pret aproximativ pentru executie unui put pentru o casa cu aproximativ 5 camere , gradina 400 mp si piscina ( 80 mc ) .
  Locatia este in Otopeni ( Strada Ferme ) .

  Va multumesc

 • Dan F

  Buna ziua!
  Am o casa de locuit in Valea Lupului, Jud. Iasi si o gradina de aprox 800mp. As dori sa fac un put de adancime pentru a uda gradina, si in caz de nevoie, sa folosesc apa de la put si pentru/in casa. Deoarece nu ma pricep deloc sa aleg o varianta buna pentru mine, va rog pe dvs., ca specialisti, sa-mi dati sfaturi cu privire la adancimile de forare, diametru si sa-mi traansmiteti o oferta de pret pe mail. Multumesc! Mult succes!

 • L. Vasile

  Mar interesa cit mar costa sa forez un put adica o fintina careia i voi pune un hidrofor pentru a alimenta casa si gradina cu apa,la ce adincime si cit mar costa pretul pina la finalizare,binenteles apa potabila de baut.Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.Ps tot odata as vrea sa stiu cit timp ia acesta lucrare?Vreau sa specific zona este linga Poarta Alba loc Galesu(Nazarcea)

 • Oxana

  Buna ziua. As dori o oferta pentru un put de adancime in com. Breznita-Ocol, jud. Mehedinti. Va multumesc anticipat.

 • emil

  Buna ziua,
  Doresc o oferta de pret pentru un put de alimentare cu apa pentru consum familial in judetul Salaj, la 15 km de zalau inspre Cluj-Napoca.
  Va multumesc

 • mircea.p

  Buna seara. Ma intereseaza un foraj put in zona Stefanesti, jud Arges. Intentionez sa captez, pe timpul verii, intre 35-45 metri cubi apa pe zi. Doresc sa -mi trimiteti o oferta cu toata tehnologia in stil profesionist. Mentionez ca in vecinatatea terenului meu exista un put, sapat la aprox 85 metri, cu un debit de 1,6-1,8 l/sec.

 • Madalina D

  Ma intereseaza o oferta pentru foraj put cu adancime 50m consum casnic+irigat gradina in Comuna Crevenicu, sat Radulesti, langa Videle, judetul Teleorman. multumesc anticipat pentru un raspuns cat de repede posibil!

 • Aurel

  Buna ziua. Voi avea nevoie de un put de apa potabila in Tartasesti Dambovita. Cum e cel mai bine,sa fac un put de mica adancime la care sa adaug o statie de dedurizare si un filtru cu ultraviolete sau sa optez pentru un put de adancime mai mare? Am inteles ca si la adancimi mai mari apa poate fi de calitate scazuta. Va rog si o oferta de pret pentru foraj in zona mentionata. Multumesc

 • claudiu

  Buna seara,

  As dori sa-mi transmiteti costurile estimate ale unui foraj(eventual detalii legate de adancime,diametru,etc) pentru consum familial in Cluj, zona Someseni. Ce avize sunt necesare?

  Multumesc

 • M Viorel

  BUNA SEARA.As dori sa aflu costul forarii unui put in Com. MICESTI, Sat Purcareni, Jud. Arges.La ce adancime ar trebui de forat in aceasta zona?Apa imi este necesara pentru consum + utilitati( 5 persoane), pentru irigarea unei livezi intinsa pe 2000mp si ocazional pentru umplerea unei piscine de 50.m3.Casa este amplasata la cca.300-400m de Raul Doamnei.Astept raspunsul dumneavoastra pe mail.Va multumesc.

 • dorin

  m-ar interesa costul unui put cu debit 4-5m3/h in comuna valea lunga judetul alba(granita cu judetul sibiu cam 20 km pana la medis)la distanta de 2-300 m am avut o fantana de 6 m dar nu avea debit suficient.daca puteti sa imi spuneti pretul pentru executarea lucrarii profesionale si pretul pentru mai „putin profesional”.va multumesc anticipat

 • D. ION

  Buna ziua. Ma intereseaza o oferta pentru foraj put consum casnic in comuna Majloc, satu Alios, judetul Timis. La ce adancime trebuie forat in zona mentionata? Va multumesc frumos.

 • Cristian

  Buna ziua. Avem casa la rosu in Sat. Podu Oltului, comuna Harman si nu exista apa/canal in zona. Se poate rezolva cu firma.dvs cu ajutorul forajului pt apa potabila familie cu 2 adulti si 2 copii? Va rog raspundeti pe mail sau aici daca da si o oferta de pret. mersi mult

 • Eugen

  Buna ziua! Am sapat si eu un put diametru de 35 cu o fora manuala cu 4 baieti si am dat la 13 m de o stanca in jud cta. Cum fac sa aiu pe cineva cu fora mecanica sa mi sparga piatra? Stie cineva?

 • emil

  buna seara ma intereseaza o fintina care sa imi scoata 100m3-200m3 pe ora, am de irigat 40 ha teren arabil sint in comuna scutelnici judetul buzau, oglinda apei e la 7 m , si o intrebare de ce nu se pot acumula toate straturile acvifere dintr-un foraj, va rog sa imi raspundeti si daca va intereseaza putem colabora va multumesc anticipat

  • Emil

   buna ziua ma intereseaza un put de mare debit cam de la 100 m3 ora ,sunt din buzau scutelnici ce costuri si ce diametre putem avea se pot acumula toate straturile acvifere ,apa o voi folosi la irigat , va rog sa imi raspundeti cu respect.

 • ionel c

  va rugam sa ne faceti o oferta pentru un foraj de alimentare cu apa menajera pentru uz casnic cu adancimea aproximativa de 200 m tubat cu plastic de 125 mm /250 mm pentru un debit estimat de 2 l/s .

 • dorub

  Buna ziua.
  Cum as putea sa aflu la ce adancime trebuie sapat pentru apa potabila pe raza judetului Botosani, stiut fiind faptul ca este o zona „foarte bogata” in nitriti si nitrati?
  Multumesc!

 • La absolut toate comentariile raspundem prin e-mail. Va multumim ca apelati la noi. Echipa http://www.ondrill.ro .

 • Corina V

  Buna ziua.As dori sa aflu costul forarii unui put sau fantanii in Gura-Vitioarei Jud.Prahova casa 90m2, gradina 1000m2,apa sa aiba un debit care sa asigure necesitatile casei.Astept raspunsul D-voastra.Multumesc.

 • V Cristian

  Buna ziua.As dori sa aflu costul forarii unui put sau fantanii in Gura-Vitioarei Jud.Prahova casa 90m2, gradina 1000m2,apa sa aiba un debit care sa asigure necesitatile casei.Astept raspunsul D-voastra.Multumesc.

 • Mihai B

  As dori o oferta de pret pentru forare put pompa de caldura. Mentionez urmatoarele: casa de 150m2 in Sat Meri com Draganesti jud. Prahova. Deasemenea as dori si o oferta de forare put apa la un debit decent (2-3 persoane)

 • M. Daniel

  Asi vrea sa stiu ce tip de foraj mi-ar fi de folos la o balta de pesti de circa 0,5 ha pentru a o alimenta cu apa . Balta vreau sa o sap in jud. Satu Mare , sat Sarauad . La ce costuri ma-si ridica .

 • ami

  Buna ziua.
  Sunt interesata de costul forarii unui put in localitatea Teiu Arges si altul in Barlogu-Negrasi Arges, de catre firma dumneavoastra. Ma intereseaza adancimea apelor de ad. medie. Aceste ape au un debit lichid care sa asigure functionarea gospodariei precum si un grad de potabilitate ridicat?
  Multumesc. Astept raspuns.

 • Liviu

  Buna ziua,

  Ma intereseaza un put forat, in Arges, comuna Suseni.

  Nu ash sti s ava spun adancimea exacta dar ma intereseaza pretul pe ml( cu toate materialele dvs.)
  Am rugamintea sa-mi lasati in email si un nr. de telefon la care va pot contacta.

  Multumesc.

 • irinell

  am un put 85 metri,…am debit 1,5 metri cubi ora, dar cand ploua apa putin tulbure… trei filtre screen valrom albastru 32-35 50-55 68-72 metri fara centrori, cu margaritar sort…oricum ma intereseaza sa fac un nou put langa, oferta va rog , zona este chitorani(valea calugareasca) undeva pe deal. multumesc!

 • Gabi

  Pentru a iriga un teren de 10 ha situat in zona sat Corodesti com. Voinesti (Vulturesti) jud. Vaslui,cam de cate puturi ar fi nevoie? La ce adancimi? (Terenul e usor in panta) V-as fi recunoscator daca mi-ati spune si pretul acestor lucrari. Cu respect!

 • mateo

  Buna ziua, as dori informatii referitoare la un foraj put pentru consum casnic in Mangalia Jud Constanta. In principiu din ce stiu batranii apa este cam la 18 m dar de la 13m este piatra.Un pret estimativ si posibilitatea executarii??

 • Nicoleta

  Buna ziua, as dori informatii referitoare la un foraj put consum casnic, in satul Piatra, judetul Constanta. Inteleg ca e necesar un foraj cu aer cu ciocan de fund . Nu am nici o informatie referitoare la foraje/tip sol/adancime in satul Piatra,(sperand ca a-ti avut dumneavoastra lucrari in zona) astept raspuns. Estimativ de la… pana la… ce pret va ajunge un astfel de proiect? Va multumesc anticipat.O zi buna.

 • Marian

  Marian as dori sa forez un put de mica adincime 30m 220mm cu tuburi din pvc ma intereseaza pretul Teleorman Segarcea vale astept saspuns.

 • dabo

  Ma intereseaza o oferta pentru foraj put consum casnic (0.5 l/s) in comuna Magura, judetul Buzau.La ce adancime trebuie forat in zona mentionata?

 • Buna ziua. Desigur ca nu deranjati. Va multumim ca apelati la noi.

  In urmatorul document la pagina 167 aveti adancimile necesare pentru apa potabila http://www.geoecomar.ro/website/publicatii/supliment2009/15.pdf

  Doua oferte alternative ( foraj casnic sau profesional) vi-au fost livrate pe email.

  Cu mult respect, echipa ondrill.ro

 • marius

  Bunaziua,daca nu deranjez prea tare,astept si eu un respuns referitor la un put in zona Gradistea Giurgiu.Sant sanse sa gasim apa buna in acesta zona? Momentan este put la 20m si are f.mult fier….

 • liliana

  Ma scuza-ti sunt din Voluntari Ilfov. Va multumesc.

 • liliana

  Buna ziua. Va rog frumos am si eu o problema cu fantana si anume un tub de la fantana s-a spart si bucata sparta s-a asezat putin in diagonal in prezent am in fantana teava de la hidrofor a-si vrea o parere de la dumneavoastra in privinta fantani daca se mai poate fora in ea ca a-si vrea sa o mai adincesc .Mentionez ca este fantana cu diametru de 20 de cm si lungimea de 10 m . Pot sa va intreb daca se poate sparge tubul si apoi sa se foreze in continuare si sa se puna teava pvc.Multumesc foarte mult astept raspuns urgent si o oferta de preturi.Sanatate si o zi buna.

 • @Matache Cornel – Noi nu facem foraje mai mici de 50 m nici in Timisoara. Cea mai mica instalatie de foraj Sapa la 200 m adancime. E nefezabil / nerentabil sa o folosesti pt „foraje” la 20-25 m adancime. In plus forajele sub 50 m adancime au un risc de containare crescut. Aveti email o oferta pt foraje incepand cu 50 m adancime.

 • @Ovidiu Iovan – Va raspundem si aici si pe email. Va rugam sa precizati ce intelegeti d-voastra prin tempoeraturi ridicate ? 30 grade ? 80 ? 120 ? Cu aproximatie desigur. Debitul este dat de mama natura, si nu de cine si cum face forajul. Oricum, ati plecat pe un drum gresit. Va adresati unor executanti care sa va execute ce ? Nu aveti un proiect, un studiu ? Adancimi, temperaturi, duritati straturi traversate de foiraj, diametre, etc ? Din ce stim noi mai existaa foraje geotermale in regiune de prin anii 70. V-ar fi de mare folos daca ati pune mana pe fisa unui astfel de foraj . Doar ca sa va faceti o idee, un foraj la 800…1400 m adancime costa (pret de plecare) de la 500.000 euro in sus, ajungand (f-ctie de ce am scris mai sus) chiar si la 1 milion euro. Daca aveti totusi ceva date , va asteptam la sediul nostru (vedeti pagina de contact) pentru o discutie detaliata la obiect.

 • M CORNEL

  Buna seara , ma intereseaza un foraj in localitatea Smardan , jud. Buzau la o adancime de 20-25 m . Cu ce costuri se poate realiza . Va multumesc .

 • Ovidiu I.

  Buna ziua, am mai intervenit acum cateva luni pe site, dar nu am fost contactat. Poate am primit emailul in spam si atunci… Oricum
  , revin. Pentru un foraj la Sanmihaiu Roman, Timis, despre ce pret discutam ? Ma intereseaza apa geotermala la temperaturi ridicate si un debit cat de cat ridicat.

 • cristi

  Buna ziua,
  Locuiesc in judetul Arges, comuna Dobrogostea si as fi interesat de o forare astefel incat sa imi asigure un debit necesar pentru o gradina de circa 1000 mp si o locuinta. Mentionez ca locuinta este la circa 300 de metri de barajul Budeasa (nu stiu daca ajuta cu ceva)
  Mai am o fantana in curte cu diametrul de 30 cm sapata manual (cu metode vechi)pana la adancimea de 12 m , mai mult nu au putut pt ca din cate am inteles au dat de piatra. In fantana am un hidrofor care alimenteaza locuinta cu 2 bai si o bucatarie ( permanent stau 5 persoane in casa) si uneori raman fara apa ..adica am cu ratia.
  Rugamintea mea ar fi sa imi oferiti o solutie pentru ambele probleme ( si gradina si casa) Nu vreau apa de baut!!!
  Multumesc anticipat.

 • virgil

  In zona Curtea de Arges cam la ce adancime se gaseste apa cu un debit de la 1 litru pe sec. in sus,si cam cat ar costa pe/metru.Daca in aceiasi locatie se mai face un put,se poate negocia costul.Va multumesc.

 • @Costin – aveti un raspuns email.

  @Florin Brebene – Puterea va trebui sa va fie calculata de un specialist. Va tine cont de izolarea casei, fundatie, acoperis etc. Estimez o putere intre 15 si 20 kw. Alegerea ei e o treaba ff dificila in cazul d-voastra ( zonei d-voastra). Studiati https://ro.wikipedia.org/wiki/Jude%C8%9Bul_D%C3%A2mbovi%C8%9Ba dar incercati sa aflati si alte date despre foraje / tip sol /adancime / debite in zona d-voastra. Daca forajele sunt usoare ( sol moale) si debitele sunt mari, va recomandam apa-apa , mai ales ca doriti si un foraj de alimentare cu apa – va fi 1 si acelasi ! Daca zona e dificila, cu debite mici, va recomandam sol-apa . Pentru o pompa de 20 kw sunt necesare (aprox) 4 foraje la 100 m adancime si instalarea de sonde dublu U.

  Va recomand sa mai cititi si urmatoarele articole:

  Diferenta intre un foraj casnic si unul profesional; sau Cum se face un foraj perfect ?
  Cum se alege diametrul de tubare ?
  Intretinerea unui put forat
  Alimentarea unei case de la un foraj. Variante.
  Foraj uscat in zone dificile cu aer cu ciocan de fund.

 • florin b

  Buna ziua,
  locuiesc in orasul Pucioasa, cart. Miculesti zona de deal, si as dorii sa aflu daca pot monta o pompa de caldura pentru casa(aproximativ 200mp), ce putere ar trebui sa aiba aceasta pompa,cat ar costa forajul pentru aceasta pompa de caldura si ce tip recomandati(sol-apa sau apa -apa)pentru aceasta zona;si totodata cat ar costa si un foraj profesional pentru apa(doua bai si bucatarie),
  va multumesc si astept cu inters raspunsul dumneavoastra.

 • Costin

  Buna ziua,

  As dori o oferta de pret pt un foraj in Manastirea Humorului judetul Suceava 30-35m pentru o agropensiune 6 camare.Multumesc.

 • Aveti email 2 oferte alternative. Orice pompa din orice foraj poate fi alimentata de generator electric. F-ctue de debitul pompei si de inaltimea de pompare ( caracteristici care se vor determina dupa terminarea forajului) se va alege pompa si adancimea de montare si apoi , f-ctie de pompa ( mono sau trifazata, putere) se va alege generatorul electric.

 • M. Florin

  Buna ziua,

  As dori sa fac un put forat pentru a iriga o suprafata de cca 25 ha. Zona in care doresc amplasarea lui este in comuna Tufesti, Judetul Braila. Din cate am inteles apa necesara se regaseste la o adancime de 80-100 m. M-ar fi interesat o oferta. De asemenea as fi fost interesat sa aflu daca pompa care va fi montata poate fi alimentata de un generator pe motorina de capacitatea mare. Din cate am inteles doar partea electrica (transformator, stalpi, cablu, avize) necesara pentru un asemenea put forat ar ajunge la 13.000 euro, de aceea as dori sa gasesc o alternativa.

  Va multumesc anticipat!

 • george

  Buna ziua, sunt interesat de un put de mica sau medie adancime (h60-80), in jud constanta, comuna lumina, cu debit de apa fara mari pretentii, pentru a asigura o casa + umplerea unei piscine(ocazional), tin sa precizez ca zona e cu roca destul de dura situata la 1,5m-3m sub sol, am mai contactat 2 „firme” cu utilaje usoare dar nu au resusit sa treaca de pragul de 8m l, astept o oferta daca se poate fora in zona aceasta si care ar fi un pret rezonabil pe ml la gata cum sar spune (fara pompa submersibila si filtrele de suprafata etc.) o zi buna

 • Incercam sa raspundem/ ofertam la toata lumea. Dintr-o eroare, crererea d-voastra nu a fost procesata. ne cerem scuze. Iata aici o parte din raspuns , restul pe email.
  Zona d-voastra este f dificila – dpdv geologic, dar si ca poluare a acviferelor de suprafata. Mai adaugati si prezenta apelor calde, sulfuroase, minerale etc si aveti un tablou foarte complex dpdv al acviferelor din zona. Va recomand sa cititi cel putin urmatoarele documentatii, dar cel mai bine e sa comandati un studiu hidrogeologic la Apele Romane .
  http://www.mdrl.ro/_documente/dezvoltare_teritoriala/amenajarea_teritoriului/patj_valcea/faza3/faza3.pdf
  http://cndd.ro/documents/local_agenda_21/AgLoc21_Ramnicu_Valcea_rom.pdf

  In acel studiu se va vedea daca este apa utilizabila la o adancime rezonabila in zona d-voastra, ce caracteristici are acea apa, ce tip de sol se intalneste acolo , si astfel puteti calcula daca este fezabil un foraj in cazul d-voastra. Fara un astfel de studiu noi NU putem fora in cazul super special al d-voastra.

  Aveti email o oferta generala pt foraj in roca dura cu aer cu ciocan de fund.

 • flavius

  buna seara
  am si eu o intrebare cum raspundeti la comentarii dupa ce selectie
  mai intreb si eu o data cat costa o farare pentru apa si pompe de caldura in calimanesti valcea
  multumesc

 • Din pacate (pt d-voastra) nu ne ocupam cu executia unor astfel de fantani. In plus , zona Brad e o zona dificila si e necesar saparea cu ciocan de fund / scumpa. Bafta.

 • sofianu ilie

  Revin cu rugămintea de a se face referire si la un calcul pentru o fântână cu D=80 cm.sub aceleasi criterii. Cu respect
  Este o completare și nu repetare

 • sofianu ilie

  Doresc forarea unei fântâni D=40 cm,tubulatură beton,10 m adâncime,zona Brad-Hunedoara,teren nisipos,pe malul unui pârâu. Sunt interesat de pretul final pe care îl precticați,fără eventuale modificări ulterioare. Cui trebuie să mă adresez pentru contract și în cât timp lucrarea se execută. De asemenea,dacă asigurați protejarea fântânii la ieșire din sol. Tel.0254610245,0740873024,E-mail sofianuilie@yahoo.com Multumesc si scuze deranj

 • marcel popovici

  buna ziua.as dori sa forez si eu un put cu diametrul mare cam la 100-150 de m.acum am o fintina care da f putina apa.cam in 24 de ore se umplu 5-6 tuburi cu diametrul de 60.e din cauza secetei.apa a aparut aici in zona la 8 metri(popricani, jud. iasi).cam cit m ar costa ?si as mai vrea sa stiu daca se testeaza in vreun fel daca este apa la adincimea de 100-150 m. si daca e potabila si nu mai pot apare probleme din cauza secetei.

 • CristiM

  Buna ziua.
  Ma intereseaza, un foraj la 50-80-100m, depinde pina unde dam de apa, la un pret de 50-60 euro/ml, in comuna Cotmeana, sat Cotmeana, judetul Arges. Nu stiu care este situatia hidrografica subterana a judetului, stiu doar din auzite ca platforma Cotmeana este problematica, deficitara in alimentarea cu apa. Nu vreau nici sa sap degeaba, sa cheltui o suma de bani si la sfirsit sa ma mut in alt loc, alt balamuc, alte costuri.
  Multumesc si sper sa ma ajutati si de asemenea sa incheiem o afacere buna pentru ambele parti.

 • lenuta

  Buna!
  sunt din BH as vrea sa imi fac o fantana,atat pt consum casnic cat si pt gradina ma intereseaza ofertele.va multumesc

 • marian

  va salut.am facut un put in sat ciurea jud iasi la 65 metri si am dat de apa sarata.ma intereseaza daca as trece de 100 de metri pot sa dau de apa buna sau in momentul cand se da de apa daca-mi puteti spune cum este apa?se pot face studii sami zica daca este apa buna si cam care ar fi costurile.va multumesc

 • pintili

  as dori un put de irigare in zona iasi este vorba despre doua hectare as dori sa aflu la ce adancime trebuie sa sap si cat mar costa facerea putului la cheie?

 • flavius

  buna ziua
  as avea si eu o intrebare
  as vrea sa forez pentru put de apa si pompe de caldura in calimanesti caciulata valcea si daca se poate as dori o oferta de pret
  va multumesc

 • p. petru

  ma intereseaza saparea unui put pentru udat circa un hectar in dumesti iasi si as dori sa aflu deaca il pot face si cat ma ajunge

 • r. catalin

  Buna. Gasesc site-ul dvs foarte bun in comparatie cu al altor firme din domeniul forajelor. Pentru o exploatare industriala apa ( in vederea imbutelierii ) in zona Bran judetul Brasov care ar fi adancimea ideala? Va rog contactati-ma pe email deoarece sunt interesat de o colaborare cu dvs. Multumesc.

 • marius

  Buna zia
  Doresc realizarea unui put de apa potabila,deservire propie casa ,diverse..in zona Gradistea jud.Giurgiu.Am doua puturi in curte 10m si respectiv 20m,nici unul nu are apa potabila.Intrebarea este: cunoasteti daca zona are apa buna sau nu si la ce adancime?In situatia in care este,va rog sa-mi trimiteti si mie o oferta pe email.

 • Dumitru

  Buna ziua
  V-am urmarit tot topicul de pe Softpedia si am niste nelamuriri,si va multumesc daca va faceti timp sa-mi raspundeti si mie
  Doresc sa fac un put de mica adancime pe valea Somesului(1500m distanta pana la rau)in apropierea orasului Beclean jud. Bistrita-Nasaud.
  Vecinii au fantani cu apa la 5 m fata de nivelul solului,iar de acolo incepe un strat de marna(care nu stiu cat tine)
  Unde as putea afla structura straturilor geologice din zona mea(am intrebat la Apele Rom. dar nu stiu)
  Dintr-un studiu gasit pe net am vazut ca s-a forat in apropiere
  iar stratul de marna incepe undeva de la 7 m si se duce pina in 10 m(n-au forat mai adanc)
  Intrebarea ar fi cat de gros ar putea fi stratul de marna si daca sub el ar trebui sa fie apa.
  Si alta intrebare ar fi daca se poate trece de el cu sapa manuala(e dificil de strapuns?)
  Mare multumita,pentru eventuale raspunsuri

 • Verificati va rog si folderul SP@M. Am retrimis si de pe o alta adresa .

 • olivian

  nu am primit nicio oferta pe mail ,

 • blaga

  Buna ziua
  Ma intereseaza executia a 2 foraje ( estimat 50 m ) in zona Brivoi comuna Recea Brasov, si 4 in comuna Harseni satul Copacel, ambele in zona submontana, pot transmite coordonatele in stereo 70.Apa se va utiliza la irigatii ( in sistem cu picatura). Avem documentatie ( avize SEGA) Necesarul de apa este de 1,5 l/sec . Sunt interesat de pret si alte conditii. Cu stima. L.B.

 • olivian – aveti raspuns si oferta email

  cosmin – un foraj din care apa iese singura la suprafata fara pompe se numeste artezian. Executia , pretul, tehnologia de exeutie etc a unui foraj artezian NU difera cu nimic fata de un foraj normal. Cu toate acestea nu se poate oriunde face foraje arteziene. E nevoie ca presiunea apei dintr-un strat acvifer sa fie mai mare decat adancimea la care se afla stratul. Si mai e neveoie ca toate celelalte straturi sa fie bine izolate/inchise.
  Sa uam un exemplu : Sapresupunem ca se face un foraj la 200 m adancime si se iintalnesc 8 straturi acvifere ( pt simplificare sa zicem cate unul la fiecare 25 m). Fiecare din aceste straturi are caracteristicle lui ( presiune, debit, temperatura, proprietati fizico chimice, etc) . Sa zicem ca stratul de la 175 m are o presiune de 20 bari , asta inseamna ca in cazul in care se va deschide( pune filtre) doar acel strat ( restul se vor izola si cimenta) forajul va fi artezian.
  Dupa cum probabil ai dedus, e nevoie SA SE STIE DINAINTE care este stratul artezian, pt a se putea face un astfel de foraj.Zona in care va aflati e o zona predispusa la presiune in acvifere ( care se alimenteaza de la altitudini mai mari) . Fara informatii serioase inainte de inceperea executiei, sansele de a avea un foraj artezian sunt foarte mici. Asta si pt ca firmele de foraj pt a nu risca lipsa apei, prefera sa deschida mai multe straturi in foraje de adancime medie si mare. In astfel de cazuri, chiar daca un strat are mare presiune, apa din el va „intra” in celalalt strat deschis, in loc sa iasa la suprafata.
  Va recomand sa incercati sa gasiti un foraj artezian in apropiere, sau sa pregatiti un buget gigantic pt executia unui foraj de cercetare, care sa izoleze fiecare stratin parte si apoi sa le testeze ( cu packere) separat pt a determina daca vreunul are caraxcter artezian.

 • cosmin

  nu sunt lamurit cu un lucru. ce tip de put forat este nevoie sa fac pentru a nu avea nevoie de o pompa, practic apa sa iasa la suprafata pentru a se scurge in niste bazine.Zona in care intentionez sa fac asemenea put este in ramnicu valcea sat bogdanesti comuna bujoreni, o zona de deal unde nu exista nici un put forat momentan numai puturi normale maxim 20m. Nu as avea nevoie de un debit mare de apa si nici pretentii calitative, apa fiind folosita pentru piscicultura. astept un raspuns

 • olivian

  construiesc o casa P+1E , suprafata utila 230 mp si un teren aferent cu gradina in suprafata de 600 mp , in zona Ovidiu Constanta . Doresc realizarea unui put de apa pt. deservire proprie casa si teren aferent . Ma intereseaza adancimea la care se poate realiza acest put si pretul total al lucrarii in cauza cu lucrari de sapat , materiale , etc . pretl final la gata . Trimiteti un raspuns pe adresa mea de e-mail. Va multumesc . P.S. – Nu doresc lucrari neprofesionale , respectiv cele care sa de-a o durata mica de viata a putului .

 • NU ne pricepem la agricultura, si nici la piscicultura, si nici la splat masini, facut betoane si dumnezeu stie cate alte intrebuintari le are apa din foraje. Va recomand sa gasiti un agronom sau cineva de specialitate care sa va calculeze ( f-ctie de zona geografica, cultura, tipul solului, etc) ce debit lunar sau saptamanal sau zilnic aveti nevoie si, eventual alte proprietati ( temperatura, comp chimica, etc) ale apei care va sunt necesare, si apoi sa reveniti la noi cu o cerere pt foraje in zona x care sa asigure un debit zilnic de y metri cubi.

 • dan

  ma intereseaza un sistem irigatii penru 500 ha .
  singura solutie ar fi prin puturi forate, ce sfaturi imi puteti da?
  multumesc
  astept raspuns pe mail.

 • serban

  Buna ziua
  As dori o oferta de pret pentru un put de apa pentru alimentarea a 3 baizne pentru cresterea pestelui ,in partea de sud a orasului Pitesti aprox la 1000 m de albia raului Arges banuiesc la o adancime de 80 -100 m .

  Va multumesc !

 • ion i.

  As dori sa stiu daca forati in zona geoagiu bai pt. apa termala si cam la ce pret
  Acest lucru este pt. piscina
  Va multumesc.

 • mihai

  as dori sa sap un put-fintina in jud MH loc CIRESU a o adincime de 15-20 metri . cit ar costa ? multumesc . astept raspuns pe email

 • I. Ionut

  Va solicit o oferta de pret pentru forarea unui put in comuna Nicolae Balcescu , sat Fantana Doamnei , jud Calarasi.
  varianta 1 – pt apa consum casnic fam 4 persoane + apa udat gradina
  varinta 2 – pt forare apa potabila la acelasi consum.
  Ce debit puteti asigura? Nu mai risc sa intreb de diametru dupa cele citite in explicatiile date pe site pentru ca am inteles si va rog sa ma corectati daca gresesc ca aceste puturi ajung direct in panza freatica nu acumuleaza volum de apa ca in cazul fantanilor unde diametrul desigur ar conta.
  Mentionez ca vecinii au sapat recent un put ( varianta cu cilindrii de beton) la aproximativ 23m. Nu am informatii legate de structura solului in zona.Putem spera ca la aceasta adancime sa putem beneficia macar bacteriologic de apa necontaminata? In speranta ca am fost cat de cat coerent ,va multumesc anticipat si astept raspunsul dumneavoastra.
  Cu toata consideratia.
  Ionut I.

 • Agbi

  Buna ziua,
  As vrea sa stiu cat m-ar costa un put obisnuit la o casa batraneasca cu 2 camere, o baie si o bucatarie in Iasi, sat Iepureni, com. Movileni. In casa vor locui 3 persoane.
  Va multumesc!

 • Foraje arteziene NU se pot face oriunde. E nevoie ca cel putin un strat acvifer sa fie sub presiune mare. Acest lucru se intampla in general in zone joase inconjurate de zone mai inalte. Daca in zona d-voastra a existat sau exista cel putin un foraj artezian, atunci aveti toate sansele sa va facem si d-voastra unul. Pretul NU difera fata de un foraj normal. E nevoie insa sa faceti rost de fisa forajului artezian existent pentru a deschide (pune filtre) exact acelasi strat si noi.

 • edy

  salut pe mine mar interesa fantanile arteziene sau cum se chiama cele ce ajunge apa singurala suprafata, recunosc nu stiu prea multe despre ele dar am vazut doua in italia si mar interesa sa fac una in romania, as vrea sa stiu mai multe despre preturi si daca sunt posibile, in romania unde locuiesc este una facuta care au infundato si acum a ramas cu un debit foarte mic dar e cea mai buna apa din zona. ms!

 • costa

  buna .as dori si o oferta de pret ,adik m ar interesa cat se ia pt un m de sapat,in zona MH ,as dori rasp pe email

 • costa

  buna .as dori si o oferta de pret ,adik m ar interesa cat se ia pt un m de sapat,in zona MH ,