Despre foraje :

Puturi forate
Foraje de mediu
Forari fantani
Denisipari foraje
Utilaje foraj puturi
Pompe de caldura geotermale
Piloti forati
Foraje puturi
Apa potabila
Micropiloti
Pompe caldura
Piezometre
Avize de Gospodarirea apelor
Epuismente
Deznisipare foraj
Studii hidrogeologice

Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzare

Mai jos aveti cateva poze cu o instalatie de foraj usoara, electrica , noua.Poate fora usoar pana la 100 m adancime, si cu diametre mai mici chiar la 150. Transportul ei este f simplu.

Instalatie se poate vinde cu accesorii (prajini, sape de foraj, furci, clesti, etc) sau fara. Este gata de lucru si vizibila oricand in Timisoara. Pretul este de 15.000 euro negociabil. pentru alte detalii contactati-ne aici .

Despre = OnDrill foraje = (155 Posts)

Iubim geologia, hidrogeologia, geotehnica, natura, familia si prietenii. Nu ne bagam unde nu ne pricepem. Nu ne dam cu parerea. Ne plac unitatile de masura : litru, secunda, metru, etc. Incercam sa ajutam (in limita timpului) pe cei care au avut "ghinionul" sa dea peste neprofesionisti. Ne multumim cu un Like, un Tweet, un +1.

Website Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzareFacebook Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzareTwitter Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzareGoogle Plus Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzareLinkedin Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzareYouTube Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzare

33 comments to Instalatie de foraj electrica ieftina noua de vanzare

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subiecte despre forari :
Info
Va recomandam
 

Foraj puturi apa si pompa de caldura in Decembrie 2014 in :
Timis, Arad, Caras Severin, Ilfov / Bucuresti, Sibiu, Arges
© 2008-2014 by Florin Truia
(+4) 0356 265 717