OnDrill executa:
Preturi Foraje puturi apa

Cele mai citite articole :

Donatii impotriva cancerului !


Evaluarea rezervelor de substante minerale utile

Foraje de cercetare geologica combinate cu masuratori geofizice pentu permise si licente de exploatare

drilling Romania   

Permis de exploatare : actul juridic emis de autoritatea competenta prin care se acorda dreptul de exploatare a unor cantitati determinate de roci utile

    Nu stiu cat de multi cunosc modul in care poti sa exploatezi in prezent pe teritoriul Romaniei. Pentru cei ce nu cunosc legislatia in acest domeniu, orice persoana juridica , ce doreste sa ia de pe teritoriul Romaniei resurse minerale(piatra de constructii, nisip, balast etc) trebuie sa obtina un document foarte important si anume Permisul de exploatare.Interesant este ca incepand cu 01 aprilie/1 mai institutia la care se depune documentatia pentru obtinerea acestui permis a mai adaugat inca doua categorii de documente si anume proiectul tehnic de refacere a mediului si planul de refacere a mediului, plus garantia financiara de refacere a mediului Prin proiectul tehnic de refacere a mediului se stabileste valoarea pe care persoana juridica o are de achitat in functie de modul de exploatare, cantitatea de resurse pe care doreste sa o exploateze, suprafata pe care o deterioreaza si multe alte aspecte Prin planul de refacere se arata modul in care sunt investiti acesti bani si care sunt lucrarile pe care le vor face(deviz general). Pe langa acestea persoana juridica trebuie sa depuna valoarea din proiect intr-un depozit bancar timp de un an , atata timp cat dureaza valabilitatea permisului de exploatare. Odata ce a expirat permisul de exploatare persoana juridica va trebuie sa refaca mediul in functie de proiectul tehnic ce a fost avizat la depunerea documentatiei.Dupa ce a finalizat refacerea mediului Functionarul delegat de institutia ce a emis permisul se deplaseaza in teren(locul unde a fost permisul), impreuna cu functionarul de la protectia mediului din judetul unde este locatia permisului si analizeaza fiecare etapa din refacere. Daca la finalul inspectiei protectia mediului emite un raspuns favorabil persoanei , aceasta va depune la institutia ce a emis permisul, raspunsul de la protectia mediului dupa care,institutia va trimite banii depusi la inceputul anului in conturile persoanei juridice beneficiare a permisului de exploatare. Puteti face comentarii pe blog. S-ar putea sa va intereseze si :
Va recomandam :
Subiecte :
Info
Va recomandam

Motto 1 : Daca aveti impresia ca un profesionist e scump, este din cauza ca nu stiti cat o sa va coste, IN FINAL, un amator ! Gratis - nu se poate ! Ieftin - nu dureaza !
Motto 2 : Intotdeauna va exista cineva care va face "acelasi lucru" dar mai ieftin !
Motto 3 : Gustul amar al calitatii proaste ramane mult timp dupa ce bucuria pretului redus este uitata !
Motto 4 : La noi TOTUL e LIMPEDE !
Santiere foraje puturi apa si pompe de caldura geotermale apa - apa si / sau sol - apa sonde U sau UU / denisipari foraje / reabilitari puturi / expertizari foraje : Update 01 Aprilie 2020:
actuale : Constanta, Tulcea, Hunedoara, Timis, Arad, Caras-Severin, Bucuresti, Ilfov, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita,Satu Mare, Buzau, Salaj, urmeaza (interval 2-3 saptamani) : Galati, Vaslui, Suceava, Neamt, Brasov, Gorj, Teleorman, Ialomita, Olt, Prahova, Giurgiu, Iasi, Bihor, Alba, Cluj, Maramures urmeaza (> 4 saptamani) : Dolj, Calarasi, Braila, Botosani, Bacau, Mehedinti, Covasna, Harghita, Vrancea, Mures, Bistrita Nasaud
Daca doriti sa vizitati santierele unde foram (ape subterane, pompe de caldura geotermale, etc) va rugam sa ne contactati exclusiv prin intermediul EMAILULUI foraje@ondrill.ro si veti fi indrumat spre cea mai apropiata locatie unde puteti discuta cu un inginer / geolog orice detaliu doriti..
© 2009-2020

Mesaj WhatsApp