OnDrill executa:
Preturi Foraje puturi apa

Cele mai citite articole :

Donatii impotriva cancerului !


Reabilitare foraje puturi apa. Densipari puturi forate, retubari.

Deznisiparea unui foraj de alimentare cu apa. Intretinere, reabilitari, reparatii foraje de apa.

Deznisipare foraj      De multe ori un foraj trebuie reabilitat. Acest lucru se intampla mai ales datorita regimului de exploatare, sau ma bine zis de neexploatare. Reabilitarea e in principiu destul de simpla ca si operatii, dar foarte complicata tehnic.
     Este total gresit sa se efectueze o desnisipare cu aer si atat . Se pleaca de la fisa de executie a forajului , si in functie de parametri initiali, se face desnisipare cu mamuth excentric sau concentric - f-ctie de diametrul forajului, dar si de debitul lui. Apoi trebuie din nou pus in productie cu submersibile, cu debit crescator , cu scopul de a reface filtrul natural din spatele filtrelor forajului.
      Trebuie determinati noii parametrii ai forajului - nivel static , 3 nivele dinamice pentru 3 debite diferite , si trebuie facuta curba q / h ( debit /denivelare) care trebuie sa fie o dreapta , altfel forajul nu e complet si corect functional.) Se mai poate aplica o metoda mai noua care se cheama hydrofracting ( se poate traduce hidrofracturare) - care inseamna confectionarea unui sistem de inchidere etansa a forajului dupa care se injecteaza (in impulsuri) aer si/sau apa la presiuni foarte mari . Acestea fac ca in startul acvifer sa ia nastere fisuri suplimentare , si duc la cresteri substantiale de debit, de multe ori chiar mai mari decat debitul initial al forajului.

Puritatea apei pe care o folosim este esentiala pt sanatatea fiecaruia ( sa nu uitam ca suntem 70 % APA).

Intretinerea preventiva e mult mai putin costisitoare decat cea in caz de avarie .

Va recomandam verificarea anuala a forajului d-voastra
Pentru mai multe detalii : contactati-ne

S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele articole de pe blog
Va recomandam :
Subiecte :
Info
Va recomandam

Motto 1 : Daca aveti impresia ca un profesionist e scump, este din cauza ca nu stiti cat o sa va coste, IN FINAL, un amator ! Gratis - nu se poate ! Ieftin - nu dureaza !
Motto 2 : Intotdeauna va exista cineva care va face "acelasi lucru" dar mai ieftin !
Motto 3 : Gustul amar al calitatii proaste ramane mult timp dupa ce bucuria pretului redus este uitata !
Motto 4 : La noi TOTUL e LIMPEDE !
Santiere foraje puturi apa si pompe de caldura geotermale apa - apa si / sau sol - apa sonde U sau UU / denisipari foraje / reabilitari puturi / expertizari foraje : Update 01 Aprilie 2020:
actuale : Constanta, Tulcea, Hunedoara, Timis, Arad, Caras-Severin, Bucuresti, Ilfov, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita,Satu Mare, Buzau, Salaj, urmeaza (interval 2-3 saptamani) : Galati, Vaslui, Suceava, Neamt, Brasov, Gorj, Teleorman, Ialomita, Olt, Prahova, Giurgiu, Iasi, Bihor, Alba, Cluj, Maramures urmeaza (> 4 saptamani) : Dolj, Calarasi, Braila, Botosani, Bacau, Mehedinti, Covasna, Harghita, Vrancea, Mures, Bistrita Nasaud
Daca doriti sa vizitati santierele unde foram (ape subterane, pompe de caldura geotermale, etc) va rugam sa ne contactati exclusiv prin intermediul EMAILULUI foraje@ondrill.ro si veti fi indrumat spre cea mai apropiata locatie unde puteti discuta cu un inginer / geolog orice detaliu doriti..
© 2009-2020

Mesaj WhatsApp