OnDrill executa:
Preturi Foraje puturi apa

Cele mai citite articole :

Donatii impotriva cancerului !


Reguli de utilizare ondrill.ro

Pentru a utiliza siteul web www.ondrill.ro sunteti de acord si acceptati Termenii si conditiile, prezentate mai jos:

drilling Romania
    In urma utilizarii de catre dumneavoastra a serviciului internet, SC On Drill SRL poate obtine diverse informatii despre dumneavoastra, cum ar fi: numele si prenumele, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care sunt folosite serviciile si produsele SC On Drill SRL , date de trafic. Toate aceste informatii vor fi denumite in cele ce urmeaza "Informatia".
     4.1. Prin trimiterea formularului din pagina de Contact , acceptati si sunteti de acord in mod expres si neechivoc, cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale si a informatiilor completate de dumneavoastra in acest formular, de catre SC OnDrill SRL si declarati ca ati completat aceste date in mod voluntar. Totodata prin trimiterea unei solicitari folosind acest site, sunteti de acord ca SC OnDrill SRL sa va contacteze, direct sau prin partenerii sai contractuali, utilizand datele dumneavoastra personale in acest scop, pentru a va comunica informatiile solicitate de dumneavoastra, pentru a va trimite materiale de prezentare si pentru realizarea de studii, analize, statistici si alte actiuni similare. Declarati in mod expres ca ati luat la cunostinta faptul ca va puteti exercita toate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Intelegeti ca aceste drepturi le puteti exercita printr-o cerere scrisa catre SC OnDrill SRL, datata si semnata.
    4.2. SC OnDrill SRL va informeaza ca nu aveti obligatia de a furniza nici un fel de date cu caracter personal catre noi, iar refuzul dumneavoastra de a furniza asemenea date nu va avea nici o consecinta legala, va impiedica doar trimiterea formularului sau a corespondentei prin e-mail catre SC OnDrill SRL.
    4.3. Informatia va fi prelucrata de catre SC OnDrill SRL cu respectarea dispozitiilor Legilor nr. 506/2004 si 677/2001, in urmatoarele scopuri:
- procesarea comenzilor/cererilor dumneavoastra, solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatilor;
- furnizarea de servicii si produse catre dumneavoastra;
- marketingul si comercializarea produselor si serviciilor SC OnDrill SRL si ale partenerilor , prin orice mijloc de comunicare, mai putin apelarea automata care nu necesita interventia unui operator uman (scrisori, brosuri, alte materiale tiparite);
- marketingul si comercializarea produselor si serviciilor SC OnDrill SRL si ale partenerilor, prin mijloace de apelare automata care nu necesita interventia unui operator uman (e-mail, fax, apeluri preinregistrate);
- furnizarea de servicii cu valoare adaugata;
    4.4.SC OnDrill SRL poate transmite Informatia partenerilorSC OnDrill SRL , in scopurile mentionate la art. 4.3.
    4.5. In indeplinirea scopurilor specificate la art. 4.3. SC OnDrill SRL poate transmite sau transfera Informatia unor terte companii din strainatate.
   4.6. Utilizatorul are urmatoarele drepturi: de acces si interventie la Informatie, de opozitie cu privire la prelucrarea Informatiei, de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si de a se adresa justitiei, asa dupa cum sunt reglementate de dispozitiile Legii nr. 677/2001.
   4.7. Acest site contine trimiteri (link-uri) catre alte pagini web. Termenii si conditiile de uilizare ale acestui site, prezentele indicatii pentru protectia datelor sunt valabile doar pentru pagina noastra de internet. De aceea trebuie sa luati in considerare prevederile pentru protectia datelor de pe paginile catre care au fost create link-urile. Nu ne asumam raspunderea si nu ne insusim continuturile straine puse la dispozitie prin intermediul link-urilor si marcate ca atare. Responsabilitatea pentru continutul acestor pagini web (link-uri), le revine in exclusivitate operatorilor acestora.

- Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții media sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de media sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru.Mai multe in special despre foraje, pe blog
Va recomandam :
Subiecte :
Info
Va recomandam

Motto 1 : Daca aveti impresia ca un profesionist e scump, este din cauza ca nu stiti cat o sa va coste, IN FINAL, un amator ! Gratis - nu se poate ! Ieftin - nu dureaza !
Motto 2 : Intotdeauna va exista cineva care va face "acelasi lucru" dar mai ieftin !
Motto 3 : Gustul amar al calitatii proaste ramane mult timp dupa ce bucuria pretului redus este uitata !
Motto 4 : La noi TOTUL e LIMPEDE !
Santiere foraje puturi apa si pompe de caldura geotermale apa - apa si / sau sol - apa sonde U sau UU / denisipari foraje / reabilitari puturi / expertizari foraje : Update 01 Aprilie 2020:
actuale : Constanta, Tulcea, Hunedoara, Timis, Arad, Caras-Severin, Bucuresti, Ilfov, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita,Satu Mare, Buzau, Salaj, urmeaza (interval 2-3 saptamani) : Galati, Vaslui, Suceava, Neamt, Brasov, Gorj, Teleorman, Ialomita, Olt, Prahova, Giurgiu, Iasi, Bihor, Alba, Cluj, Maramures urmeaza (> 4 saptamani) : Dolj, Calarasi, Braila, Botosani, Bacau, Mehedinti, Covasna, Harghita, Vrancea, Mures, Bistrita Nasaud
Daca doriti sa vizitati santierele unde foram (ape subterane, pompe de caldura geotermale, etc) va rugam sa ne contactati exclusiv prin intermediul EMAILULUI foraje@ondrill.ro si veti fi indrumat spre cea mai apropiata locatie unde puteti discuta cu un inginer / geolog orice detaliu doriti..
© 2009-2020

Mesaj WhatsApp