OnDrill executa:
Preturi Foraje puturi apa

Cele mai citite articole :

Donatii impotriva cancerului !


Piezometre

Foraje de mediu si / sau piezometre

Foraje de mediu piezometre
     Piezometrele sau forajele de mediu sunt foraje de monitorizare care se executa in panza freatica ( deci de mica adancime). Ele se executa dupa toate reguluile forajelor de alimentare cu apa, in plus se executa un capac prevazut cu incuietoare pentru ca , regulat, sa se poata preleva probe din apa.
    Pentru o oferta concreta va rugam sa ne contactati .

S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele articole de pe blog :

Fisa de executie a unui foraj de alimentare cu apa

Fisa de executie foraj.     Mai jos gasiti un model cu o fisa de executie a unui foraj de alimentare cu apa cu datele tehnice minime care aceasta trebuie sa le cuprinda.
    Cereti aceasta fisa obligatoriu executantului. Veti avea nevoie de ea peste ani si ani pentru desnisipari, reabilitari, interventii la foraj, etc. Aveti grija sa fie trecut in contract obligativitatea predarii de catre executantul lucrarii / forajului a acestei fise de executie. Trimiteti-ne si noua o copie si va vom oferi consultanta gratuita pentru forajul d-voastra.
Click aici pentru a o descarca.

S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele articole de pe blog :

Foraje pentru pompe de caldura

Foraj pompe caldura      Cele mai eficiente pompe de caldura sunt cele apa-apa urmate foarte aproape de ce sol-apa. Este foarte important alegerea sistemului.
     Pompele sol - apa cu foraje verticale in care se introduc niste sonde in forma de U sau dublu U pot fi folosite oriunde ( indiferent de natura solului , indiferent daca exista sau nu apa freatica sau de adancime, etc). De asemenea costul forajelor este minim, deoarece se face o simpla gaura in pamant in care se introduce sonda si un grout pentru umplere.
     Pompele apa - apa presupun executia a minim 1 foraj de alimentare cu apa si a unuia de refulare a apei dupa ce a fost extrasa caldura din aceasta . Desi sunt cele mai eficiente energetic au doua mari dezavantaje :
  • - costul mare al forajelor, acestea fiind foraje de alimentare cu apa , care pe langa saparea forajului ( ca si in cazul pompelor sol-apa) presupune tubarea, introducere pietris margaritar, cimentarea, deznisiparea, punerea in productie si limpezirea apei, etc operatii costisitoare. Exploatarea apei se va face cu pompe submersibile care in cazul defectarii pot genera un mare disconfort. De asemenea debitu  forajelor poate varia in timp , f-ctie de calitatea executiei lor, de nivelul precipitatiilor ( daca e executat in acviferul freatic) , etc
  • -  imposibilitatea celui de-al 2 -lea foraj de a "inghiti" apa pompata din primul . Este valabil in 90 % din suprafata Romaniei. ( fac exceptie calcarele din Dobrogea, pietrisurile din zona Ploiesti si alte zone restranse unde acviferele au nivel liber). 
S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele articole de pe blog :
Va recomandam :
Subiecte :
Info
Va recomandam

Motto 1 : Daca aveti impresia ca un profesionist e scump, este din cauza ca nu stiti cat o sa va coste, IN FINAL, un amator ! Gratis - nu se poate ! Ieftin - nu dureaza !
Motto 2 : Intotdeauna va exista cineva care va face "acelasi lucru" dar mai ieftin !
Motto 3 : Gustul amar al calitatii proaste ramane mult timp dupa ce bucuria pretului redus este uitata !
Motto 4 : La noi TOTUL e LIMPEDE !
Santiere foraje puturi apa si pompe de caldura geotermale apa - apa si / sau sol - apa sonde U sau UU / denisipari foraje / reabilitari puturi / expertizari foraje : Update 01 Aprilie 2020:
actuale : Constanta, Tulcea, Hunedoara, Timis, Arad, Caras-Severin, Bucuresti, Ilfov, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita,Satu Mare, Buzau, Salaj, urmeaza (interval 2-3 saptamani) : Galati, Vaslui, Suceava, Neamt, Brasov, Gorj, Teleorman, Ialomita, Olt, Prahova, Giurgiu, Iasi, Bihor, Alba, Cluj, Maramures urmeaza (> 4 saptamani) : Dolj, Calarasi, Braila, Botosani, Bacau, Mehedinti, Covasna, Harghita, Vrancea, Mures, Bistrita Nasaud
Daca doriti sa vizitati santierele unde foram (ape subterane, pompe de caldura geotermale, etc) va rugam sa ne contactati exclusiv prin intermediul EMAILULUI foraje@ondrill.ro si veti fi indrumat spre cea mai apropiata locatie unde puteti discuta cu un inginer / geolog orice detaliu doriti..
© 2009-2020

Mesaj WhatsApp