OnDrill executa:
Preturi Foraje puturi apa

Cele mai citite articole :
Subtraversari

Subtraversari cu diametru mare

Foraj orizontal
     Subtraversarile cu diametru mare nu se pot face nici cu foraj dirijat si nici cu rachete . E nevoie de utilaje puternice . Noi executam foraje cu diametre uzuale intre 300 si 600 mm dar in cazuri exceptionale se poate si cu 800 mm. Lungimea maxima e de 30 m. Trebuie tinut cont de urmatoarele : - trasarea / pozitionarea lucrarii
- teava care se va introduce
- sudor daca e nevoie
- saparea santului pt instalatie
- eliminarea apei daca exista
- riscul de a lovi ( taia) cabluri conducte, etc
- paza instalatiei si materialelor pe timpul noptii - daca e cazul
- dimensiuni aprox pt excavatie utilaj - minim 4,5 m lungime, min 2 m latime, adancimea cu 60 cm mai mare decat centrul subtraversarii
    Pentru o oferta concreta va rugam sa ne contactati .

S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele articole de pe blog :

Fisa de executie a unui foraj de alimentare cu apa

Fisa de executie foraj.     Mai jos gasiti un model cu o fisa de executie a unui foraj de alimentare cu apa cu datele tehnice minime care aceasta trebuie sa le cuprinda.
    Cereti aceasta fisa obligatoriu executantului. Veti avea nevoie de ea peste ani si ani pentru desnisipari, reabilitari, interventii la foraj, etc. Aveti grija sa fie trecut in contract obligativitatea predarii de catre executantul lucrarii / forajului a acestei fise de executie. Trimiteti-ne si noua o copie si va vom oferi consultanta gratuita pentru forajul d-voastra.
Click aici pentru a o descarca.

S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele articole de pe blog :

Foraje pentru pompe de caldura

Foraj pompe caldura      Cele mai eficiente pompe de caldura sunt cele apa-apa urmate foarte aproape de ce sol-apa. Este foarte important alegerea sistemului.
     Pompele sol - apa cu foraje verticale in care se introduc niste sonde in forma de U sau dublu U pot fi folosite oriunde ( indiferent de natura solului , indiferent daca exista sau nu apa freatica sau de adancime, etc). De asemenea costul forajelor este minim, deoarece se face o simpla gaura in pamant in care se introduce sonda si un grout pentru umplere.
     Pompele apa - apa presupun executia a minim 1 foraj de alimentare cu apa si a unuia de refulare a apei dupa ce a fost extrasa caldura din aceasta . Desi sunt cele mai eficiente energetic au doua mari dezavantaje :
  • - costul mare al forajelor, acestea fiind foraje de alimentare cu apa , care pe langa saparea forajului ( ca si in cazul pompelor sol-apa) presupune tubarea, introducere pietris margaritar, cimentarea, deznisiparea, punerea in productie si limpezirea apei, etc operatii costisitoare. Exploatarea apei se va face cu pompe submersibile care in cazul defectarii pot genera un mare disconfort. De asemenea debitu  forajelor poate varia in timp , f-ctie de calitatea executiei lor, de nivelul precipitatiilor ( daca e executat in acviferul freatic) , etc
  • -  imposibilitatea celui de-al 2 -lea foraj de a "inghiti" apa pompata din primul . Este valabil in 90 % din suprafata Romaniei. ( fac exceptie calcarele din Dobrogea, pietrisurile din zona Ploiesti si alte zone restranse unde acviferele au nivel liber). 
S-ar putea sa va intereseze si urmatoarele articole de pe blog :
Va recomandam :


Va multumim daca :@ondrill.ro
Subiecte :
Info
Va recomandam

Motto 1 : Daca aveti impresia ca un profesionist e scump, este din cauza ca nu stiti cat o sa va coste, IN FINAL, un amator ! Gratis - nu se poate ! Ieftin - nu dureaza !
Motto 2 : Intotdeauna va exista cineva care va face "acelasi lucru" dar mai ieftin !
Motto 3 : Gustul amar al calitatii proaste ramane mult timp dupa ce bucuria pretului redus este uitata !
Motto 4 : La noi TOTUL e LIMPEDE !
Santiere foraj apa si pompe de caldura geotermale apa - apa si / sau sol - apa sonde U / denisipari / reabilitari / expertizari foraje : Update 01 Octombrie 2019 :
actuale : Hunedoara, Caras Severin, Timis, Arad, Bucuresti, Ilfov, Prahova, Gorj, Ialomita, Mehedinti, Sibiu, Valcea, Arges, Dambovita, Giurgiu, Alba urmeaza (interval 1-3 saptamani) : Olt, Cluj, Salaj, Brasov, Covasna, Suceava, Neamt, Harghita, Bacau, Vrancea, Buzau, Mures, Bistrita Nasaud, Maramures, Teleorman, urmeaza (> 3 saptamani) : Satu Mare, Bihor, Dolj, Calarasi, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Botosani, Bacau, Constanta, Tulcea
Daca doriti sa vizitati santierele unde foram (ape subterane, pompe de caldura geotermale, etc) va rugam sa ne contactati exclusiv prin intermediul EMAILULUI foraje@ondrill.ro si veti fi indrumat spre cea mai apropiata locatie unde puteti discuta cu un inginer / geolog orice detaliu doriti..
© 2009-2019 10ani ! :)

Mesaj WhatsApp